16 Eylül 2013 Pazartesi

KENDİNİZİ PSİŞİK SALDIRILARA KARŞI HER ZAMAN NASIL KORURSUNUZ

1-merkabaflower
BM METATRON
Anna Merkaba kanalıyla
27 Haziran 2013
Sizi koruyacak olan şey kendi yüksek benliğiniz ve etrafınızda kolayca tezahür ettirebileceğiniz evrensel enerjilerdir. Bu yöntemi her zaman kullanabilirsiniz.
- Ayakta durun, avuçlarınız gökyüzüne doğru baksın.
- Başınızın tepesinden (taç çakranızdan) kaynağa/tanrıya/tüm var olana kadar uzanan ALTIN bir kordon imgeleyin.
- Şimdi mor alevin çakralarınızın her birine gelmesini isteyin ve her çakrada imgeleyin ve mor alevin koruyucu bir kalkan olarak, tüm psişik negatif enerjilere karşı bir tür filtre olarak davranmasını isteyin.
- Tüm bedeninizin altın koruma “filtresi” ışığı ile sarmalanmasını isteyin/imgeleyin, sonra Platin koruma “filtresi” ışığı ile ve son olarak Elmas koruma “filtresi” ışığı ile sarmalanmasını isteyin/imgeleyin.
- Etrafınızda 2 tetrahedronun döndüğünü imgeleyerek Merkabanızı aktive edin (tetrahedronun biri saat yönünde, diğer, saatin tersi yönde dönsün).

- Kaynaktan bir ışık demetinin geldiğini ve tüm bedeninizden bir ışık sütunu gibi geçtiğini, ayaklarınızdan çıktığını ve dünyanın çekirdeğine kadar gittiğini, sizi toprakladığını imgeleyin/isteyin. Topraklanmanızı isteyin ve ayaklarınızın altından dünyanın merkezine köklerin uzandığını hissedin. Oradan dünyanın enerjilerini kendinize çekin ve bu enerjilerin tüm varlığınıza nüfuz etmesine ve başınızın tepesinden dışarı çıkmasına izin verin. Bunu taç çakranızdan dünyanın merkezin ve geriye taç çakranızdan dışarı sürekli bir akış olacak şekilde yapın, döngüsel bir oluşum içinde.
- Son olarak tüm auranızın ve bedeninizin etrafında Elmas Kutsal Geometrik bir koruma Küresi olduğunu imgeleyin/bunu oluşturun, buna hayat ağacı/merkaba adı verilir, aynen resimdeki gibi. Resimdeki gibi bunun etrafınızda olduğunu imgeleyin.

- Ve koruma için her zaman Siyah Turmalin Taşı taşıyın. Siyah Turmalin kristali her türlü negatif enerjiye karşı korunma için güçlü bir taştır… ayrıca güçlü bir spiritüel topraklayıcı taştır.
Siyah Turmalin şifa için ve psişik korunma ve ruhsal amaçlar için güçlüdür… ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve alerjilere yardımcı olur.
Siyah Turmalin ile ilgili güçlü şeylerden biri, etraftan gelen negatiflikleri veya uyumsuzlukları içine çekmesidir. Ama bu negatiflikleri emmez… negatif enerjiyi pozitif enerjiye dönüştürür.
Hepinize HER ZAMAN Sevgi & Işık!
(Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder