22 Eylül 2013 Pazar

ACİL – BOLLUK PORTALI – ÖNÜMÜZDEKİ 3 GÜN – PLEIADES – 9/21 – 9/25


 
Evrensel enerji olan küresel ateş topu sizin güneşinize doğru yayılımlı yol almaktadır, bu aynı zamanda sizin gezegeninizde anlık değerde otuz yedinci paralelin açılımını da desteklemektedir. Dünyanızdaki zamanınızın otuz yedinci paraleli kendini keşif ve yenilikçi düşüncelerin paralelidir, otuz yedinci paralel bolluk ve içsel bilgeliğin gelişiminin kapısıdır.

Gezegeninizde 37inci paralele fiziksel olarak bu enerji meridyeninin geçtiği bir yere seyahat edilerek erişilebilir. Dünyevi haritanızın kristal ızgarasının yaşamın üçgen alanı formunda oluşturduğu Yıldız taşı, Götite ( sulu demir- oksit minerali),Himalaya kristali ve Mavi agat kristal taşlarının tonları tarafından erişilebilir. 



Ve böylece, zamanınızın ekinoksu doğrultusunda, eğer arzu ederseniz önünüzde uzanan bu zamana sihirli bir hareket denemesi eklemek için böyle bir ızgara oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda bu ızgaraya kendi zihninizle de ulaşabilirsiniz, sadece böyle bir küreyi düşünün, 37inci paraleli düşünün ve eterik bedeninize böyle bir ızgarada ve oradaki portalda tam olarak nerede ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi sorun.

Orada aradığınız bolluğa kolayca ulaşabilirsiniz. Ve ne zaman kendinizi bu 37inci paralelde dururken bulursanız, sizden 37 rakamının sihirli olduğunu, 37nin BOLLUK getirdiğini ve 37nin GERÇEĞİ getirdiğini unutmamanızı istiyoruz ve tekrar ediyoruz ki 37 rakamı sihirli bir rakam olduğu için 37inci paraleldir. Bütün boyutların bolluğu ile yıkandığınızı düşünerek, ki nihayetinde ÖYLESİNİZ, 37 rakamı üzerine düşünerek meditasyon yapınız.

Dünyasal tarihinizin bu çok önemli zamanlarında, siz sevgili muhteşem dünyalı üstatları gücünüzün ve varoluşunuzun gerçeğine çağırıyoruz. SİZ ayakları yere basanları fiziksel varlığınızda tuttuğunuz bütün sihirli olasılıkları kullanmaya çağırıyoruz ve 37inci paralelin kapılarını daha çok sihrin girmesi için açmanızı istiyoruz. 


Ve böylece bu sayı üzerine meditasyon yapın, ve hayatınızda gerçekleşmesini arzu ettiğiniz şeyleri düşünün, düşünceleriniz kristaline enerjisi ile yoğunlaşacaktır, ki burada özellikle sizin için bunu kalın puntolarla belirtiyoruz, 37 sayısını önümüzdeki 3 gün boyunca düşünerek yaşamlarınızdaki bolluğun önemini arttırın! Önünüzdeki 3 gün sizin kabul etmenizi bekleyen muhteşem fırsatlar sunmaktadır ve önünüzdeki yedi (7) ayda yaşamınızda gerçekleşmesini ARZU ettiklerinizi kendinize çekin.
Zamanın bu anından itibaren, hayatınızda olmasını istediğiniz her şey, önünüzdeki 3 gün boyunca dikkatinizi odakladığınız her şey, önünüzdeki 7 ay içerisinde hayatınıza gelecektir!


Ve böylece portal bu gece açılıyor ve bu 3 gün boyunca devamlı sürecektir, hatırlayın, düşünün, hissedin ve 37 rakamı olun – SADECE hayatınızda olmasını arzu ettiğiniz şeyleri düşünün. Neyi bırakmak istediğinizi düşünmeyin. 


Ve uyumlanmaya izin verin, bilincinizin akışına izin verin, bolluğunuzun başarılı bir şekilde meydana gelmesinden önce gerçekleşen olaylara ve durumlara dikkatinizin çekilmesine ve farkındalığınızın artmasına izin verin! 


Biz Pleiades Yüksek Konseyi insanlık tarihinin bu çok önemli zamanında sizin yanınızda duruyoruz. Bu sevgi ve ışığın mesajını size getirdik. Size aydınlanmanın, ve bilginin ve evrensel gerçek bolluk musluğuna nasıl ulaşılacağının bilgisini getirdik.


Sizi seviyoruz. Sizinle birlikteyiz. Şimdilik hoşçakalın.


Pleiades Yüksek Konseyi – Anna Merkaba tarafından kanallık edilmiştir.

Çev: Pınar Gelişir

4 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Madem 37 sihirli rakamdı,bolluk bereket getiriyordu da bunca yıldır niye söylemediniz be kardeşim,şimdi buna mı inanalım yani...

ersin obay dedi ki...

Bolluk her zaman para değildir, Söyledikleri dünyamıza gelen enerji bolluğudur, Herşeyi maddi olarak anlamayın, Bu zamanlarda dünyaya yüksek derecede enerji akmaktadır bunu hissedebilir yada hissedemezsiniz, Dünya enerji ağı değişmiştir yeni gelen enerjilere uyumlu olması için o üçünçü boyuttan çıkmıştır

Dost Melekler dedi ki...

Bazı şeyleri şimdi söyledikleri için teşekkür edebiliriz ancak. Keşke daha çok anlayan olsa da daha fazla faydalanabilse insanlar. Ancak 37 hiçbir çağırışım yapmıyor. 37. Paralel? Bizlerin güvenini kazanmak ne kadar zor...

Dost Melekler dedi ki...

Zamanlamayı biz değil, şartladaki gelişmelere göre onlar yapıyorlar. Onlara ancak teşekkür edebiliriz. Ancak neden 37 ve nedir 37? Meditasyon gibi bir faaliyette çok dikkatli olmak gerekir.

Yorum Gönder