12 Eylül 2013 Perşembe

YAŞAM YOLUNUZDA KARŞILAŞMAYI SEÇTİĞİNİZ HERKES TAM OLARAK DOĞRU ANDA GÖRÜNECEKTİR

 
İsa John Smallman aracılığıyla

Ortadoğu'nun sıkıntılı durumu üzerine oldukça odaklanıldı ve bu anlaşılabilir bir şey, çünkü şefkatiniz bu bölgede acı çekenlere akıyor. Ama her gün eylem halindeki Sevgi olmaya odaklanmayı da unutmayın, bu esnada bu problemlere neden olduğunu düşündüğünüz insanları da yargılamayın, çünkü aslında bu insanlar acı çekiyor ve onlarda sizin şefkat ve sevginizi eşit ölçüde hak ediyorlar. Sadece daimi bir Sevgi akışı bu durumu çözebilir ve bunu okuyan sizler dünyanın her hangi bir bölgesinde askeri çatışmalar veya herhangi bir nedenden dolayı acı çekmekte olanlara sevgi gönderebilmek için   bu zamanda dünyada enkarne olmayı seçtiniz.


Acı , sizi illüzyonun derinliklerine çekme eğiliminde olan oldukça güçlü bir dikkat dağıtıcıdır.O size eylem halindeki Sevgi olma niyetini etmeyi unutturur, çatışmada yer alanların dikkatleri ise kendi ve sevdiklerinin duyduğu acı nedeniyle öyle dağılmıştır ki ihtiyaç duydukları ruhsal yardımı alacakları o içsel sessiz alana girecek zamanı bulamazlar bile. Acı çekmekte olan bu insanlara sevgi yollama niyetiniz oldukça yararlıdır ve mutsuz çevrelerindeki şiddetli dikkat dağıtıcılara rağmen, bu onların huzur dolu kısa anlar yaşamasına yardım etmektedir.

Sizinde bildiğiniz gibi her şeyin ebedi varoluşunda yer alan ilahi enerji alanı Sevgiden oluşur, böylece var olan her şey de Sevgiden oluşmaktadır. İllüzyonun karekteri olan sınırlamalar ise sevgi olmadan yaşama teşebbüsü sonucudur...sevgiden ayrı olma.Sevginin gücü sonsuzdur, illüzyona girerek ve kendinizi ilahi Kaynaktan ayırmaya teşebbüs ederek sizler bu gücü, sizin için mümkün olan yaşam gücünü oldukça düşürüyorsunuz. Elektrikle benzetme yapacak olursak; dünyadaki elektrik santrallerinden akan tüm elektriği kullanabilirsiniz, fakat siz onu bir lambayı zar zor yakacak bir dereceye kadar düşürüyorsunuz. İşte bu yüzden uyanmak sizin en büyük çıkarınızadır. Bunu yaptığınızda(uyandığınızda) daimi olarak size akan Sevginin güç seviyesinin azalmasını keseceksiniz ve her hangi bir çeşit kısıtlama olmadan onun akmasına izin vereceksiniz ve işte o zaman gerçekten ne olduğunuzu bileceksiniz : muazzam etkiye sahip olan varlıklar ....muazzam ışığa...

Uyanık ve tamamen bilinçli halinizde illüzyon içindeki yaşam biçiminize akıl bile erdiremezsiniz.Bu gerçekten de anlayış ötesindedir, ancak yine de hayata korku ile bağlanıyorsunuz, korku olmadan hayatı idrak edemiyorsunuz, ayrıca çoğu insan yaşamın insan bedenlerinin bırakılmasıyla kalıcı olarak sona erdiğine inanıyor. Tanrı'nın yarattığı hiçbir şey ölmez. Ölüm yanıltıcı bir kavramdır...sadece ileri gider, şu anda hayatın size şiddetle ifade ettiği kısıtlı deneyimlerin ötesindeki var olma haline ilerleme. Bu korkulacak bir şey değildir.

Bir insanın kendi bedenini bıraktığı zaman tesadüfi değildir. Kazalar ve hastalıklar yaşam yolunuzda planlanmış deneyimlerdir ve başınıza gelen her şey kişisel planınızın bir parçasıdır. Her ne kadar bazılarınız diğerlerine göre gelecek yolun neler getireceğini dair daha iyi bir içgüdüsel his alsa bile, bu bedenliyken sizlere belirgin değildir.  Farkında olunacak şey, her birinizin Realiteye, yuvaya giden yolda olduğunuzdur; Sevginin sizi sonsuz güçle ve yaratıldığınız sevgiyle doldurduğu duruma ve tamamen ve ebediyen farkında olduğunuz şeye.

Tanrı'nın ebedi varlığı içinde sonsuz sevgi içinde olmak hepinizin kaderinde var, tüm yaratımın sevgi dolu Kaynağına ve yuvaya doğru olan yolunuz bireysel ve eşsiz bir şekilde enkarne olmadan önce seçtiğiniz deneyim ve dersleri tam olarak yaşamanız için şekillendirildi. Her ne kadar başka bir şekilde olacağını düşünemeyeceğiniz için bazı deneyimlerinizin kazara olduğunu düşünseniz bile başınıza gelen hiç bir şey şans eseri değildir. Bununla birlikte başınıza gelen şeylerin şans eseri olmadığını bir kez kabul ettiğinizde hayatın size sunduğu dersleri görüp anlamak daha kolay bir hale gelir. Ve bu gerçekleştiği zaman hayatın sizin için çok daha az stresle, kolay bir şekilde aktığını göreceksiniz. Böyle olacak çünkü başınıza gelecek bir çok talihsizliklerle savaşmak ve onlar için başkalarını veya Tanrı'yı suçlamak yerine ortaya çıkan koşulları etkili bir şekilde kabul etme tercihini yapmış olacaksınız.

Dünya gezegeninde yaşamı her nerde deneyimliyorsanız orası deneyimlemeyi ve öğrenmeyi seçtiğiniz dersleri yaşamayı tercih ettiğiniz yerdir. Nerede doğduğunuz, kiminle ve nerede yaşadığınız başınıza gelen diğer olaylar gibi şans eseri değildir. Dünya üzerinde insan olarak dururken bu nedenleri anlamak imkansızdır, başkasının yaşam yolunda bunları anlamlaştırmak büsbütün imkansızdır. Buna gerek de yoktur.

Yardım edebileceğiniz birinin farkında olursanız ya da onunla karşılaşırsanız ona yardım edin; bu sizin derslerinizden biri olacaktır. Ama çıkıp yardım edilecek insanları aramaya gerek yoktur. Kesinlikle bunu da seçebilirsiniz ,ama insan yolunuzda beraber öğrenme ve birbirinize öğretmek için seçtiğiniz herkes tam olarak doğru anda görünecektir. Yaşam yolunuz tam olarak planlandığı şekilde ortaya çıkacaktır, onların sizi hoşnut etmesi ya da mutsuz etmesi gerçeği bu durumu değiştirmez.

Her anı mümkün olduğunca şimdide kalarak yaşamaya dikkat edin. Bunu yapmak derslerinizi minimum rahatsızlıkla öğrenmenin ve kendi yolunu takip etmenin  en efektif yoludur. Yaşam yolunuzu oluşturduğunuzda onun içine karşınıza çıkan her durum  içinde size sayısız seçim sağlayacak her çeşit müsamahayı yerleştirdiniz. Yaptığınız tüm seçimleri düşünün, öngöremediğiniz seçimleri, onları seçmenizden dolayı size alternatif seçimler sağlayan seçimleri. En iyi şekilde ilerlemek için önünüzde açılan yola güvenin ve bu yol boyunca sevgi ve merhametle ilerleyin. Bu yuvaya giden en direkt yoldur.

Sevgili kardeşiniz İsa

Kaynak: http://johnsmallman2.wordpress.com/2013/09/02/everyone-you-chose-to-meet-on-your-lifepath-will-appear-at-exactly-the-right-moment/

Çeviri:Utku Maden

0 comments:

Yorum Gönder