10 Eylül 2013 Salı

BM MİKAİL – TOPRAK, SU, RÜZGAR, ATEŞ VE RUH: YENİ BAŞLANGICIN TOHUMLARI

Ascension

BAŞMELEK MİKAİL ~ CELIA FENN kanalıyla

Yeni Dünya Enerjileri Eylül 2013

Sevgili Işık Ailesi, Genç insanlarınızın, İndigoların ve Kristal Neslinin Vizyonunda ve Seslerinde Dünyanızda Yeni Rüya ortaya çıkıyor. Aynı zamanda, enerjileri gerilerken ve artık hangi yola döneceklerini bilmezlerken Eski Rüya ve Eski Enerjiler kaosa ve karışıklığa düşüyor. Bu zamanda, Yeni’nin enerjisi Eski’nin Enerjisine göğüs gererken çok fazla kaos göründüğünü fark etmiş olabilirsiniz.
Sevgililer, bu kaotik enerjilerde çok fazla kaygılanmayın ve korkmayın. Bunun iyileşme ve temizlenme adını verebileceğiniz bir süreç olduğunu anlayın. Sizi bir kez daha köleliğe ve boyun eğmeye çekmeye girişen manipülasyon ve yanılsamanın çok eski kalıplarına karşı duruyorsunuz, ama bu kez sizler İlahi Işığınıza ve Tanrısal Enerjinize gerçek bağlantınızdan türeyen Güce ve Güçlendirmeye bağlanırken “hayır” demeyi öğreniyorsunuz.

Bu yalnızca kendi Işığınızda ve Kuvvetinizde durma ve sizi korkuya çekenlere izin vermeme konusudur. Korku yaratma ve insanları korkuyla manipüle etmenin eski yolları artık işe yaramıyor. Açıklık, Şeffaflık ve Berraklığın Yeni Yolu berrak ve açık olmayan her şeye Işık getiriyor. Sevgili Aile, şimdi işiniz Sağduyunuzu kullanmak ve bu zamanda kendi yararınıza olan ve size hizmet etmeyen şeyleri net bir şekilde görebilmektir.
Her biriniz Yeni Dünyanın Yüksek Bilinç Enerjisine giden gelecek yolunuzu belirleyen Seçimler yaparken, Dünya Koruyucuları ve Büyükler olduğunuzu ve seçimlerinizin Gezegeninizin ve Gezegendeki tüm Canlı Varlıkların Geleceğine ve Seçimlerine bağlı olduğunu her zaman hatırlayın. Galaktik Bilinç ortaya çıkarken, sadece İnsanlar olmadığınızı, Galaktik İnsanlar olduğunuzu anlıyorsunuz ve Galaksinin bir parçası olduğunuzu ve Dünyada Kalıp, Form ve Varoluşu yaratan İlahi Enerjilerin bir parçası olduğunuzu biliyorsunuz. Bunun Kozmosta ve Galakside “İlahi İrade” ve “İlahi Zeka” adı verilen Enerjilerin ve Işığın hareketi olduğunu ve Galakside tüm Yaşamın ve Evrimin ortaya çıkışını belirleyenin bu enerji olduğunu görüyorsunuz. En büyük Yıldızlardan en minik atoma kadar her şey Sevgi Ve Bilgelik içinde İlahi Kalbin kalıplarını takip eder.
Zeki ve Duyarlı Yaşam Formları olarak sizlere seçimler yapma, kararlar verme ve İlahi Olan ile birlikte yaratma yeteneği verildiği için, yaşamlarınızda Bilgeliği ve Yargılamamayı uygulamanız ve Dünya Gezegeninde eski enerjide çok yaygın olan manipülasyonlara ve yanılsamalara çekilmemeniz şimdi öncesinden çok daha önemlidir. Bu doğmakta olan Yeni bir Döngü ve Yeni bir Çağdır, Yeniye odaklanmayı hatırlayın.
Ayrıca, bu yeni enerjinin Kalp Enerjisine ve Sevgiye dayandığını hatırlayın. Sevgi her zaman Uyanıktır, Farkındadır ve Anda Var Olur. Enerjilerinizi manipüle edenler ve sizi korku ve endişeye çekenler olduğu zaman “hayır” demek için kendinizi Yeteri kadar sevmenizi sağlayan Sevgidir. Eski enerjiyi ve eski yolları size zorlamaya çalışanlar olduğunda ayağa kalkıp “hayır” demenizi sağlayan Sevgidir ve Yeni Rüyaya ve Yaşamın, Bolluğun ve Barışın Yeni Dünyasına EVET demenizi sağlayan Sevgidir. Bunun kolay olmadığını biliyoruz, ama sizlere Yeni Dünya Enerjisine geçmek ve Yeni Dünyanın Tezahürünün parçası olmak için Güç ve Kuvvet veren Sevgidir.
Yeni Dünyanın Tezahüründe Işık Varlıkları, Melekler, Göksel Varlıklar ve Periler ile birlikte size yardım edecek olanlar Elemental Enerjilerdir. Birçok Işık Boyutlarındaki tüm bu Canlı Varlıkların Yeninin Tezahürüne ilgileri var ve bunun bir parçasıdırlar. Ama Sevgili Işık Ailesi, Yeni Dünyanın Asıl Yaratıcıları SİZSİNİZ. Bu zamanda kendiniz için ve Dünyanız için neyi seçeceksiniz?

 TOPRAK

Dünya yuvanız ve üzerinde yaşadığınız gezegendir. Siz Dünyada Fiziksel bir Bedende iken sizin Fiziksel yuvanızdır. Dünya tüm Canlı Varlıklar için Yiyecek ve Barınak Bolluğu olan bir Cennet Bahçesi olmak için tasarlanmıştır. Bedeniniz ayrıca Ruhunuz ve Canınız için sağlıklı ve mutlu bir araç olması için tasarlandı. Uyanışınızın bir parçası korku ve manipülasyon nedeniyle orijinal tasarımınızdan nasıl uzaklaşmış olduğunuzu ve Neşe, Bolluk ve Berraklığın bu haline geri dönme yolunuzu bulmaya nasıl başlayabileceğinizi anlamak oldu.
Sevgililer, bir Seçim olmak zorunda. Bu Özgür İrade ve Özgür Seçim Galaksisidir ve bu Kutsal bir Prensiptir. Sizler Köleler değilsiniz ve asla köle olmanız istenmedi. Sevginin Enerjisi Kölelik değildir, Denge Ve Bolluğun Enerjisidir. Seçiminiz olmadığına dair sizi ikna etmeye çalışacak olanlar var, ama gerçekte her zaman seçiminiz var. Günden güne nasıl yaşayacağınızın seçimleriyle başlayın. Bu her zaman KENDİNİZ ile ve yapacağınız küçük seçimler ile başlar, ne yiyeceğiniz ve zamanınızı nasıl geçireceğiniz gibi. Seçmek zorundasınız…
Küçük seçimler daha büyük seçimleri belirler. Yaşamınızda güçlenmiş hissederseniz, o zaman korkulu olmazsınız ve ayağa kalkıp Dünyanızda ve Yaşamlarınızda barış yaratacak seçimler yapmaktan korkmazsınız.
Sevgililer, yaşamlarınızda kontrole sahip olmadığınızı hissettiğiniz için öfkelenerek zamanınızı harcamayın! Bunun yerine her gün Dünyanızı daha iyi bir yer yapabilecek küçük seçimler yapmaya nasıl başlayabileceğinizi görmeye başlayın. Birer birer değişimler yapmaya başlayabilirsiniz.
Fiziksel bedeninize bakmak ve en iyi ve en besleyici yiyecekleri seçmek için çaba harcayın, çünkü kendinizi seviyorsunuz! Egzersiz yapmak ve güneş ışığı almak için çaba gösterin, çünkü Bedeninizi Seviyorsunuz. Etrafınızı temiz ve uyumlu tutmak için çaba gösterin, çünkü kendinizi ve Dünyayı seviyorsunuz ve her küçük kırıntı önemsenir.
Sevgililer, kendi yaşamınızda Berraklık, Güzellik, Akış ve Sağlık yaratmak için çaba harcarken, etrafınızdaki herkesin Frekansını yükselttiğinizi görüyorsunuz. Yeni Dünyanın küçük bir “bölgesini” yaratıyorsunuz ve tüm o küçük “bölgeler” toplanıp güçlü bir frekans oluşturuyor. Çok pratik şekillerde Sevgi ve Özen vasıtasıyla Dünyada Kollektif Frekansı yükseltmek için daha fazla sayıda insan  bir araya geliyor.
Dünyanıza ve Bedeninize özen göstermekte Toprak Elementalleri ile çalışmanızı istiyoruz. Yediğiniz yiyeceklerin, içtiğiniz suyun, yaşadığınız yerin ve o yere en yüksek frekansları getirmenin farkında olun.
Bu Sevgi dediğimiz şeydir. Dünyada bir İnsan olarak yaşamınızda Uyanık, Farkında Olun ve tam olarak Var Olun.

SU

Sevgili Işık Ailesi, Dünyanızın Okyanusları, Nehirleri ve Suları Gezegeninizin Geleceği için çok önemlidir. Gezegeninizin %80′i sudur, bedeninizin de. Siz bir Su Varlığısınız ve Dünya üzerinde yürüyen bir Varlık olmadan önce, Okyanuslarda yaşayan varlıklardınız. Okyanuslar geçmişinizin bir parçasıdır ve siz okyanusların bir parçasısınız.
Dünyanız hem Tuzlu Su Okyanuslarına hem de Karalarda bol bol Temiz Taze Suya sahip olacak şekilde tasarlandı. Ve, su kaynaklarınızı kirletenler ve taze suyunuzu kesmeye çalışanlar var. Sevgililer, bilimsel topluluklarınızda kaynaklara erişiminizi kontrol etmek için kullanılmakta olan bazı “mitler” olduğunu bilmenizi diliyoruz. Bunlardan biri Gezegende su yokluğu olduğudur. Bol bol Taze su var ve su uzaydan sürekli olarak buz formunda Dünyaya geliyor. Gerçekte, su “dış/derin uzaydan” dairesel bir erişim vasıtasıyla sürekli olarak doldurulmaktadır. Başlangıçta suyu Dünya ortamınızın “baloncuğu” içinde tutan bir “gökkubbeniz” vardı, ama bunun tatmin edici olmadığı kanıtlandı, bu nedenle Elohim yaratıcılar dünya ortamının dışından suya serbest erişimi sağlaması için gökkubbeyi uzaklaştırdı. Bu Yüksek Frekanslı su Dünyanın karalarını ve Okyanuslarını doldurur ve Dünyanızda ve bedenlerinizde yüksek frekansı sürdürmek için tasarlanmıştır. Ama, taze ve temiz suya erişiminiz olmazsa, o zaman bu frekanslara erişiminiz olmaz.
Dünyadan gelen taze ve temiz suyu içerseniz, şişelenmiş veya “işlenmiş” su ile farkı hemen anlarsınız.
Sevgililer, Sevginin sesi Su Elementalleri ile ve Melekler ile çalışmanın zamanı olduğunu ve hak ettiğiniz ve doğuştan hakkınız olan taze ve temiz su aramaya başlamanızın zamanı olduğunu söylüyor. Bu taze su fiziksel bedeninizin frekansını yükseltmeye ve Yüksek Benliğiniz ile uyumlanmanıza yardımcı olur. Ayrıca bedeninizden eski enerjileri ve toksinleri temizlemeye ve duygusal bedeninizi uyuma getirmeye yardımcı olur. Duygular Gezegeninizdeki suyun manyetik akışı ile yakından bağlantılıdır ve su ne kadar temiz olursa beden blokajlar ve dengesizlikler olmadan duyguların akışına o kadar çok izin verebilir.
Sevgililer, Sevgi kendinizde ve içtiğiniz suda Berraklık görmeye başlamak için kendinizi ve Gezegeninizi yeterince sevmenizi istiyor. Su Elementalleri ile çalışın, Kutsamalar ile çalışın, Kristaller ile çalışın, Sulara Berraklık ve Saflık getirmek için bildiğiniz herhangi bir yol ile çalışın. Bunu yaptıkça Yeni Dünyaya Frekansı yükseltmek için bir Sevgi yolu yaratıyor olursunuz. Her küçük eylem daha büyük bir Berraklık ve Odak alanı yaratmaya yardımcı olur. Her biriniz kendi yolunuzla katkıda bulunabilirsiniz.

RÜZGAR

Rüzgar soluduğunuz Havadır. Aldığınız her nefes yaşamınızı ve Dünyadaki tüm varlıkların yaşamını destekler. Sevgililer, bu güzel armağanı ve taze ve temiz hava solumanızı mümkün kılan Hava Elementallerini, Bitkileri ve Ağaçları düşünmek için hiç durdunuz mu? Her gün Elementaller ve bitkiler nefes almanız için zehirli gazları temizlemek ve oksijen üretmek için çalışıyor. Ama, Dünyanızda temizlenmesi gereken ve tüm sistemde basınç yaratan hızda temizlenen zehirli gazlar üretmeye devam ederken onlar için bunu zorlaştırıyorsunuz.
Hava Elementalleri ile çalışmanızı ve evinizde ve ortamınızda hava kalitesinin bilincinde olmanızı istiyoruz. Havanın taze ve temiz kalmasını sağlayacak ve sağlığınızı ve büyümenizi desteklemesini ve optimum sağlığa ve mutluluğa geri dönmenizi sağlayacak ne yapabilirsiniz?
Taze ve temiz hava solumak için tasarlandınız ve bitkiler ve ağaçlar size yardımcı olmak için oradalar. Evinizde temiz havayı destelemek için yapabileceklerinizi yapın, yapabiliyorsanız ağaçlar dikerek. Her küçük parça, Bütünün sağlığına ve esenliğine katkıda bulunarak Yeni Dünya Enerjisinin bir parçası olmak için çaba gösterdiğinizi Hava Elementallerine göstermeye yardımcı olur.
Sevgililer, ayrıca çocuklarınıza soluduğunuz Havanın aynı zamanda Elemental Enerjiler tarafından bakımı üstlenilen canlı bir varlık olduğunu ve onun çocukların Sevgisine ve Desteğine gereksinimleri olduğunu öğretebilirsiniz. Hatta çocuklarınızın bunu zaten bildiklerini görebilirsiniz!
Bitkilerin ve ağaçların Oksijen üreterek ve zehirli gazları dönüştürerek yaşamlarınızı nasıl desteklediklerini öğretebilirsiniz. Bu, Havanın ve Hava Elementallerinin size gösterdikleri Sevgidir. Onların işlerini takdir ile destekleyerek Sevgi göstermek minnettarlık değil mi?

ATEŞ

Sevgili Işık Ailesi, Ateş Elementi de Dünyada yaşamlarınızın devam etmesini sağlamak için her gün çalışır. Her gün Güneş sizin için yükselir ve Dünyanızı Hayat ve Işık ile doldurur. Ateş Elementalleri bu ışık ve enerjinin Gezegeninizdeki yaşam için çok gerekli olan Dönüşüm ve Sentez işlemlerine yakıt olmasını sağlar. Bu Işık Bitkiler tarafından bedenlerinizi ve yaşamlarınızı enerjilendiren besinler yaratmak için Fotosentez işleminde kullanılır. Bu element ve Ateş Enerjileri olmasaydı Dünyada yaşam olmazdı!
Sevgililer, saygı ve onaylama ile Ateş Elementini onurlandıramaz mısınız? Ayrıca bunun güçlü bir Element olduğunu ve bu Elementin yanlış kullanımının sadece kötü zırai uygulamaların sonucu olan geniş ölçekli yangınlarda değil, aynı zamanda zayıf planlama ve öngörü yokluğunun sonucu olan Nükleer “kazalarda” çok yıkıcı olabileceğini göremiyor musunuz? Nükleer Enerji Santrallerinin etrafında veya yakınında kaç tane şehir inşa ediliyor ve kaç tane insan, hayvan ve bitki yaşamı Ateş Elementinin bu yanlış kullanımıyla tehlikeye düşürülüyor?
Sevgililer, Dünyanıza elektrik sağlamanın bir çok başka yolları var. İndigo Kristal Nesli Enerjinin sürdürülebilir kaynaklarına ve Yaşama ve Gezegene saygı gösteren “Ateş”in kullanımlarına yolu göstermek için burada. Onları, seslerini ve fikirlerini dinlemenizi teşvik ediyoruz. Onların sunacakları çok şey var. Kızgın oluncaya ve “savaşçı” enerjilerini üstleninceye kadar onları geri çevirmeyin. Çünkü, İndigo Savaşçısı inandığı şeyi savunur, bu onların amaçlarını gerçekleştirme yoludur, amaçları Yeni Dünyanın Dönüşümünü getirmektir.
Sevgi Enerjiyi kullanmanın zararlı olmayan ve Dünyadaki tüm yaşamı destekleyen yollarını bulmaya başlamanızı istiyor.

 RUH

Sevgili Işık Ailesi, Yükseliş sürecinin başlangıcından beri Ruh Dünyanıza yeni bir şekilde girdi. Sizler Işık Bedeninizi aktive ederken, Ruhunuzu ve Canınızı Kalbinize demirlenmesi için davet ettiniz. Bedeniniz Hücresel seviyede Frekansını yükseltti ve Yüksek Bilincin aracı oldu. Bedeninizi temizlerken, Dünyanıza Sevgi ve İlahi Şefkatin Serbest Akışını sağlarsınız, Dünyaya ve Yeni Dünya Izgaralarına Yüksek Bilinç aktarma aracı olursunuz.
Işık Bedeninizdeki Işığın Frekansına uyması için Bedeninizdeki Frekansı yükseltirken, Olduğunuz Işığın Gerçeğini yaşama gereksinimini hissedersiniz. Sahip olduğunuz Hayat ve Beden mucizesini, aynı zamanda Dünyayı ve üzerindeki tüm yaşam formlarını onurlandırmanın yollarını bulursunuz.
Sevgililer, Dünyadaki yaşam Ruh’tan verilen bir armağandır ve Işık Bedeniniz yaşamı Ruhsal Varlıklar, ayrıca Maddi bir Varlık olarak deneyimlemenizi sağlamak için verilen armağandır. Ruhsal doğanıza uyanırken, aynı zamanda Evrimleşmiş Galaktik İnsanlar için İlahi Plan olan Güzellik ve Sevgiye de uyanırsınız.
Ruhtan armağanlar olarak Dünyayı ve Bedeninizi Sevme ve Onurlandırma gereksinimine uyanmanız için, sizinle yakından çalışan Yüksek Alemlerde olanlar vardır.
Sevgililer, bunun bugün Dünyadaki en önemli “sorun” olduğunu söyleyeceğiz. Tüm diğer sorunlar büyük ölçüde dikkatinizi Yeni Dünyanın tezahüründe karşılaştığınız gerçek sorunlardan uzaklaştırmak için tasarlanmış olan manipülasyonlar ve yanılsamalardır.
Bu, bu kadar basittir, kendi yaşamınızda günden güne Dünyayı ve Yaşamı onurlandıran bir gerçeklik oluşturarak başlayabilirsiniz. Ya da yanılsamaları takip edip enerjinizin korku ve endişe tarafından alınmasına izin verebilirsiniz. Ama, kendi yaşamlarınızda Kuvvetli ve Güçlenmiş olduğunuz zaman, boş ve yararsız yanılsamalara çekilme gereksinimi hissetmeyeceğinizi, yaşamlarınızın gerçek sorunlarına odaklanacağınızı ve Ruh ile güçlü Birlikte – Yaratıcılar olarak yaşamlarınızda gereksinim duyduğunuz şeyleri nasıl tezahür ettireceğinize odaklanacağınızı önermek istiyoruz.
22 Eylül Ekinoksuna Doğru
Eylül Ekinoksuna yaklaşırken, Aslan Kapısının güçlü yeni Enerjileri bütünleşirken ve Yeni Dünya Rüyası Dünyada şekillenmeye başlarken, dengesizliklerin ve kaosun yatışmaya başlayacağını göreceksiniz. Bu Dengelenme zamanında dikkatinizi Yaşamın Armağanlarına ve Gezegenin Armağanlarına odaklamanızı istiyoruz. Dünyayı, Okyanusları ve Nehirleri, Rüzgarı ve Suyu, Ateşi ve Ruhu ve Dünyadaki tüm Yaşam Formlarını onurlandırmanızı istiyoruz.
Yalnızca Tüm Yaşam için Minnettarlık ve Onurlandırma Bilinci geliştirerek başka türde Dünya yaratmaya başlayabilirsiniz. “Yeni Dünya”ya girebileceksiniz, çünkü “Yeni Bilince” sahip olacaksınız. Eski Bilinç ve Eski Algı Şekli sizi Yeniye yükseltmez.
Eylül Ekinoksunda Dünyadaki Tüm Yaşamı Onurlandırmak ve Dünyadaki yaşamınızı destekleyen tüm Meleklere ve Elemental Varlıklara Minnettarlığı ifade etmek için Büyük Kutlamada Bize Katılmanızı istiyoruz. Sevgi ve Şükranda Yeni Gerçekliğe ilerleyeceksiniz.
© 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder