25 Eylül 2013 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 24.9.2013

 
Şimdi Güneşinizin çok daha parlak olması gibi sizin Işığınız da çok daha parlak bir şekilde ışıldamakta ve bu bizim her gün size daha da yaklaşarak sizinle birlikte çalışmamıza izin vermektedir. Bu aynı zamanda bütün değişimlerin çok daha hızlı olmasına da izin verir, ki şimdi dilekleriniz neredeyse hemen yerine gelmektedir. Korkusuzca dilemeyi deneyin ve onun nasıl sizin realitenizde yer almaya başladığını kendi gözlerinizle görün. Şu anda içinde bulunduğunuz değişim sürecinde korkusuz olmak en önemli şeydir, biz bu yüzden sizin farkındalığınızı sıklıkla korku ve şüphelerin sizi hayallerinizi gerçekleştirmekten uzak tuttuğu konusunda arttırıyoruz. 


Size hayallerinizin kesinlikle hangi yöne bakmanız gerektiğini gösterdiğini söylemek isteriz ve bu yüzden onları yolunuzda bir rehbermiş gibi görün. Kendinize güvenin, çünkü şimdi siz bu bütün Yaratımdaki temel prensiplerin farkındasınız ve bu kendi realitenizin yaratıcıları ve yolculuğunuz boyunca karşılaştığınız diğer Varlıklarla paylaştığınız realitenin eş-yaratıcıları olduğunuzdur.

Düşüncelerinizi ve dileklerinizi kendi realitenize getirmek aynı zamanda bütün eylemlerinizden de sorumlu olduğunuz anlamına gelir. Biz bunun birçoğunuzun zorluk çekebileceği bir durum olduğunu biliyoruz ancak hatırlayınız ki Sevgili Bireyler, her şey muhteşem bir şekilde planlandı ve düzenlendi, ki hiçbir Varlık sizin herhangi bir düşüncenizden dolayı incinmeyecek. Öncelikle siz bütün istenmeyen düşüncelerden arınıyorsunuz, ki bunlar sadece daha fazla sizin zihninizde yer bulamayacaklardır, ikincisi sizin incitici düşünceleri ortaya koyabilmenizden önce sizi uyaracak bir mekanizma vardır. 


Bu sizin kalbinizle beyniniz arasındaki bağlantıda işlev görür ve siz yüksek alemlere adım atmaya hazırlanırken bu aktive olmuştur. Hazırlanmış olanlar bu tarz düşünceler zihinlerine geldiğinde aynı zamanda başka bir düşüncenin de geldiğinin çoktan farkına vardılar. Bu eski düşüncenin gitmesine izin vermekten başka bir şey değildir, lüzumsuzluğundan dolayı ilk düşünce ortaya çıkmak için yeterince güç bulamamaktadır. Bugünlerde bu sıklıkla olabilir, ancak bu eski düşüncelerin artık tekrar geri dönmeyeceklerine emin olunuz, kendi kararlılığınız, netliğiniz ve niyetlerinize teşekkür ediniz.

Biz size yaklaşıyor olmaktan ve sizinle çok daha fazla şey paylaşabiliyor olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Sizin mutluluğunuzu hissediyoruz ve çok daha fazlasına hazır olduğunuzu biliyoruz, ancak fiziksel bedenlerinizin hala bu yüksek enerjilere uyumlanmak için biraz vakte ihtiyacı vardır. Diğer yandan, bedenleriniz enerjinin orada var oluşunda çok daha hızlı bir şekilde değişmektedirler, bu yüzden hepimiz iletişimlerimizde dengeyi bulmalıyız, çünkü enerjideki dengesizlik sizin bedenlerinizde yorgunluğa yol açmaktadır ve yoğun günlük yaşamlarınızda yeterince dinlenemezseniz biz bunun sizin zihninizde endişe dolu düşüncelerin akışına sebep olabileceğinin de farkındayız. Siz değişiminizde bunun artık oluşmayacağı bir noktaya ulaşmaya çok yakınsınız ve biz kendiniz için yaratmış olduğunuz yüksek realiteye geçişinizde sizinle kendi enerjimizi yeterince paylaşarak yardımcı olacağız.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve size çok yakındanın sizin zaman dilimlerinizde de çok yakın olduğunu söyleyebilmekten mutluluk duyuyorum ve çoktan sizin sevincinizi hissedebiliyorum. Birlikte Yaratıcı Güçlere çok kuvvetli niyetler gönderiyoruz ve onlarda bizim hayallerimizi ve vizyonlarımızı takip etmemize ve ruhsal yolumuzda ilerlememize izin veriyorlar. İçinizde sizinle olan gücü hissedin. Ve öyledir.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder