9 Eylül 2013 Pazartesi

SİRİUS MİSYONU ‘ UYANIŞ BİLİNCİNE SELAMLARIMIZLA’ 07.09.2013

 
Her birinizi bütün bir aşk ile selamlıyoruz. Sizler tanrı parçacıkları, her biriniz yıldızınızı biliyorsunuz. Sizi destekleyen o yıldızınızdır. Dünyaya gelmek ve amacı hatırlamak en büyük sınavdı. Hatırlamak bizim tarafımızdan da çok önemli idi. Çünkü yeryüzünde uyanmak, amacı anlamak için tüm yaşantınızı siz kendiniz seçtiniz. Bu yolla hatırlayacağınıza inandınız. Bu büyük planın bir parçasıydı. Tüm korkularınızı salın, ölüm yalnızca sizin kullandığınız bir kozdur ve bunu koz olarak kullanmayı bırakın. Yüksek Varlık bilincinde böyle bir koz yoktur. Tıpkı şu anda olduğumuz gibi anı yaşamayı tercih ederek geçirdiğiniz gibi. Bizler bütün bir ışığı temsil ediyoruz, bu bütün ışık içinde korkulara yer yoktur. Koşulsuz sevgi, sonsuz sevgi en büyük bağımızdır. Her birimiz ışığı yükseltiyoruz, Dünya cennetine uyanıyor ve sizler cennetinize kavuşuyorsunuz. Altın Işık içinde yargıyı kaygıyı barındırmaz.

Altın çağın altın çocukları, altın ışık sizlerin sonsuz sevgi enerjisi ve sonsuz mutluluk enerjisiyle büyüyor.  Sizler 9 9 zamanının şimdi bu ana ne kadar yaklaştığını görüyorsunuz.  Zaman şimdi’dir. Boyutlar arası demirlidir. Sonsuz varlık bilinci sizlerin ışığıyla sonsuzluğa doğru uzanıyor. Bizler yıldız kardeşler olarak sizleri buradan selamlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her birinizi bütün bir aşkla kucaklıyoruz.

9 9 arınma ve bütüne uyanma kapısıdır. Bizlerle sizlerin enerjisiyle oluşturduğumuz bir fırsat kapısıdır. Yeni enerjilerle birlikte, bizler bu fırsat kapısını hem zaman öncesine açtık hem de zaman sonrasına yaydık. Bu plan 10 10 kapısıyla bütünün altın ışık enerjisiyle hareket etmesini sağlayacak fırsat kapısına dönüşmüştür. Altın ışık ve bütünün kollektif çalışması tüm eski sistemleri bitirerek 11 11 kapısına doğru altın çağ girişini destekleyecektir. Zaman birinci boyutundan 9.uncu boyutuna kadar hizalanıp an içerisinde zaman öncesine ve zaman sonrasına yayılmıştır. 


Bizler bu zaman içerisinde her birinizin eski kontratlarını iptal ettik ve tüm DNA kodlarını aktif ederek sizlerin son kalan işlerinizi bitirmeniz için temasımızı an içerisinde kodlanan zamanlara yaydık. Sizler dilediğiniz an’da bu temasımızı çekip alabilirsiniz ve bu hizalanan koridor içerisinde yol alabilirsiniz. Bu dönem içerisinde yaşanan kaos durumlarını, sizlerin eski enerjiyi bitirme çabanız olarak adlandırıyoruz. Söylemeliyiz ki eski enerjiler zaten bitmiştir. Bu çabanız eskiye tutunma ve eski enerjiye olan inancınızı kaybetmek istemeyişinizdendir.

Altın çağ eski olan hiçbir şeyi taşımaz. Yönetim sistemleriniz, parasal sistemleriniz, sizlerin bu inancıyla halen aktif durumdalar. Eskiye olan inancınızı bırakın ve yeni olanı görmeyi seçin. Sizler fırsatlar kapılarından geçiyorsunuz. Eski enerjileri muhatap almayı bırakın, bunu bıraktığınızda sistemin çökmüş olduğunu parasal durumlarınızın sorun olmadığını, sizleri köleleştiren tüm eski sistemlerin gerçekte inanç kalıbı olduğunu görecek ve yıkılışını izleyeceksiniz. Bizler artık eski enerjilerinizle daha fazla vakit geçirmediğinizi  ve 11 11 fırsat kapısına yeni enerjileriniz ile birlikte uyumlandığınızı görüyoruz. Bu bir çağ değişimidir. Top yekun bir sınavdır ve bu sınav çoktan sizlerin başarısına ulaşmıştır. Sizler istediğiniz zamanda tüm bunları çekip alabilirsiniz. Her birinizi sevgiyle selamlıyoruz.



SİRİUS MİSYONU TÜRKİYE KANALI

0 comments:

Yorum Gönder