15 Eylül 2013 Pazar

SIFIR NOKTASI – GÜNEŞ PORTALI – BEDENİNİZE NE OLUYOR – PLEIADES YÜKSEK KONSEYİ

zeropoint2
Anna Merkaba, 9 Eylül 2013
Güneş, Ay ve Yıldızların sevgili çocukları, zamanınızın bundan sonraki 3 haftasında bir kez daha bedenlerinizin enerjisel yeniden yapılandırılmasının olacağını bilgilendirmek için size geliyoruz.
İnsan bedeninin yeniden yapılandırılması yeniden başlamak üzere. Birçoğunuz bir kez daha çeşitli yükseliş semptomları deneyimlemeye başlayacaksınız ve tamamen ve bütünüyle korkuyu bırakmanızı ve zamanda bu anda güneşten size getirilmekte olan kristal yapının bütünleştirilmesine tamamen izin vermenizi istiyoruz. Dünyasal zamanınızın sonraki üç haftası kristal enerji çağrı periyodudur ve enerjilerin yükseltilmesini deneyimlemeye hazır olanlarınız bedenlerinizin içinizde taşıdığınız kutsallığa açılmasına izin vermelisiniz.


3 haftalık zaman penceresinde gezegeniniz süpürecek olan periyoda katılmak için, bedenlerinizdeki kaynağa, kendi KALP KODUNUZA tamamen ve bütünüyle açılmalısınız ve kalp koduna açıldığınızda, o zaman size güneşin kozmik kapısından gelen kristal enerjileri tamamen bütünleştirebileceksiniz.
Ve kendinizi meditatif bir halde bulduğunuz ve enerjilerin küresel bedenlerinize girmesine izin verdiğiniz zaman, başınızın tepesinde karıncalanma duyumsaması yaşayacaksınız. Bu enerjilerin tüm varlığınıza akmasına, artık pozitif şekilde hizmet etmeyen her şeyi temizlemesine izin verin. Taç çakranızda basınç deneyimlemeye başladığınız zaman korkmayın, sadece enerjinin sizden süzülmesine, bedeninizin her hücresinde nazikçe titreşmesine, varlığınızla ilgili olmayan zamandan geride kalan her şeyin kalıntılarını temizlemesine izin verin.
Sıcak duyumsamanın tüm zihin yapınızı sarmalamasına ve yeni enerjileri tamamen ve bütünüyle bütünleştirmesine izin verin. Bazılarınız uykulu hissetmeye başlayacaksınız, diğerleriniz meditatif hale girme gereksinimi hissedeceksiniz, başkaları günlerine neşeyle devam edecekler. Sakin kalın ve sizi Mutlak Yaradan’ın sevgi dolu ışığında yıkayan bu enerjileri kucaklayın ve keyfini çıkarın. Ve bu enerjilerin sizden akmasına izin verirken, sevgi, ışık, huzur, vecd ve mutluluk düşüncelerini düşünün, hayatınıza gelmesini dilediğiniz her şeyi düşünün ve salıvermek istediğiniz her şeyi düşünün, bu enerjilerin sizin için artık işe yaramayan her şeyi salıvererek akmasına izin verin. Size bu enerjileri Pleiades’in ALCYONE GÜNEŞİNDEN gönderenin YÜKSEK BENLİKLERİNİZ olduğunu bilin ve anlayın. Varoluşunuzun dünyasal planlarında neyin gerçekleşmek üzere olduğunu zamanınızın “bilimsel terimleri” ile açıklayalım.
Birçoğunuz güneşin frekansını değiştirdiğinin ve güneşin manyetik kutuplarının birleştiğinin ve yeni gerçekliğe geçiş yaptığının farkındasınız, zamanınızın bilimsel topluluğunun bunu önemsiz bir şey olarak başlarından savacağını ve size burada sunmak üzere olduğumuz bilginin geçerliliğini tartışan bir çok uzlaşmaz insanın ortaya çıkacağını anlıyoruz. Buna rağmen, zaman ayırıp bedenlerinize ve zihinlerimize neyin olacağını açıklamayı diliyoruz.
Deneyimlemek üzere olduğunuz şey sistemlerinizin evrilmesidir, HER ŞEYDEN HİÇLİĞE, SIFIRDAN SONSUZLUĞA evrilme. İnsan bedenleri adını verdiğiniz küresel yaratımlarınızdaki yaratıcı kuvvetler, hepinizin gerçekliğinizde görmeyi dilediğiniz şeylerin gerçekten tezahür etmesini olası kılacak dereceye salınmış olacak.
Ancak bu yeniden yapılandırma sürecindeki ilk adım, bedeninizdeki her bir hücrenin biliminizin şu anda anladığı hücresel tür ve doku yapısından bilimsel topluluğunuzun muhtemelen anlayamayacağı şeye değişecek olmasıdır.
Çünkü güneşin kutupları değişirken bedenlerinizi tamamen ve bütünüyle etkiler, siz de sadece bilincinizde değil, holografik deneyiminizde de değişmeye ve geçiş yapmaya başlayacaksınız.
Bedeninizin hücresel yapısı holografik benliğinizin yaratıcı süreçlerinde büyük bir ilerlemeden geçmek üzere. Birçoğunuz şu andaki algı seviyenizin ötesinde yorgun ve tükenmiş hissediyorsunuz.
Bu süreci anlamanıza yardımcı olmak için, görelilik teorisini açıklamak istiyoruz, şu anda onu anladığınız şekilde değil, gerçekte olduğu şekilde açıklamak. Kozmik görelilik teorisi, şu anda Mutlak Yaratıcının bilinci (ruhlar) tarafından işgal edilmiş “holografik” beden ile direkt bağlantılı olan, çok büyük boyutlarda büyük bir olaydan geçmekte olan herhangi göksel bir gövdenin, değişen enerjiler ile direkt hizalanmada olduğunu ve büyük ölçüde etkilendiğini ve varoluşun kozmik kapıları ile bağlantılı olduğunu ve bedendeki belirli organlar ve hücresel yapı ile direkt olarak bağlantılı olduğunu, bu nedenle yüksek derecede etkilendiğini ifade eder.
Ne demek istediğimizi anlayabilmeniz için bunu size açıklayalım. Daha önce size anlatılmış olduğu gibi, dünyanız değişiyor. Bu boyutsal frekansta güvenli bir geçiş için, her birinizin gezegenler arası frekans değişiminin dünyasal bedenlerinizi etkisi altına almasına izin vermeye başlamanız ve içinizde gerekli değişimlerin gerçekleşmesine izin vermeniz tavsiye edilmektedir ve bunu yapmak için, artık size hizmet etmeyen tüm kalıntıların arınmasına izin vermenizi istiyoruz. BAĞIŞLAYIN. SALIVERİN. İZİN VERİN.
Bedenlerinizde ve psişenizde HER ŞEYİN ve HİÇ BİR ŞEYİN gerçekleşebileceğini hatırlayın sevgililer, çünkü sadece ilerlemeye hazır olduğunuz ZAMAN enerjiler sizinle çalışmaya başlar. Henüz hazır olmayanlar için, onlar ebedi OM’u, ebedi hakikati, bilgeliği, anlayışı, sevgiyi ve ışığı kalplerinde gerçekten ve tamamen kucaklamaya hazır oluncaya kadar enerji sanki zamanda donmuş gibi olacaktır.
Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder