29 Eylül 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 27.9.2013

 
Olan Her Şeydeki saflaşma şimdi sizin içinizde olmakta ve Dünya Ana sizi doğrudan doğruya deneyiminizin daha yüksek realitesine doğru yönlendirmektedir. Bu zamanda sizde olan değişimi hissedin, bu kapıyı açacak olandır ki daha önce sizin tarafınızdan görülemiyordu. Bu noktada birçoğunuz birçok hayatlarınız boyunca olmuş olan belli anlara daha önce temizlendiğini düşündüğünüz bir veya daha fazla konuyu neden temizlemeniz gerektiğini anlamak için ‘alınacaksınız’. Bu sizin onları oldukları gibi görmenizi sağlayacaktır, kendinizi yargılamayı kapsayan düşük titreşimlerin varlığı olmadan, ve siz şimdi onların gitmesine izin verip kendinizi tamamen özgürleştirebilirsiniz. 


Bunu daha derinden kabullenebilirsiniz, veya daha derin bir içsel temizlik mi demeliyiz ve anlayabilirsiniz ki bu bilinçdışı olan şeylerin bilince çıkmasından dolayı olmaktadır ve hiçbir şey saklı kalamaz, yüksek realitelerde siz kendinizin bütün yönlerinin farkındasınızdır ve bu size kendiniz için en mükemmel deneyimi seçmeniz için muhteşem bir Özgürlük verir. Hayalleriniz şimdi değişebilir ve bu sizin kişisel temizliğinizin bir sona ulaştığının işaretidir. Size hayallerinizin nasıl değişmesi gerektiğini söyleyemeyiz çünkü hepiniz değişik hayal realiteleri deneyimlediğinizden dolayı bunu bulmak tamamen size kalmıştır, ancak kesinlikle siz nasıl olduğunu bileceksinizdir.

Biz her zaman sizinleyiz, bizimle olmak isteyenleriniz kesinlikle bunu hissedeceklerdir ve biz sizi gerçek yuvanızda karşılamak için hazırız. Henüz emin olmayanlar veya bizimle iletişime geçmek istemeyenler karar vermek için yeterince zamana sahip olacaklardır ancak birçoğunuz kaçınılmaz gerçeğe uyanıyor olduğunuzdan dolayı bu zaman kısalmaktadır, ki kollektif sesiniz çok daha güçleniyor ve bütün konular hakkında gerçeği talep ediyor – birçoğu tarihinizle, kendi gezegeninizin dışındaki hayatla, spiritüalizm ile ilgilidir. 


Genellikle bunların tanımları ile dalga geçilmiş ve çevrilmiştir ve birçoğunuz Her Şeyde olan bu muhteşem değişikler konusundaki kendi deneyimlerinizi tarif eden bu kelimeleri duymaktan hala biraz rahatsız oluyorsunuz. Sizi günlük olarak aldığınız mesajların doğasının bile değişmiş olduğu konusunda bilgilendirmek istiyoruz. Örneğin birçok lideriniz daha açık sözlü ve sözlerinin arkasında gizli gündemler olmadan konuşmaya başlıyorlar. Hala alışılmış olan kelimeleri kullanıyor olabilirler ancak fark bunların arkasındaki enerjiye odaklanıldığında hissedilebilir.

Biz sizin sürekli olarak yüksek alemlerden akan enerjilere alışıyor olduğunuzu ve bedenlerinizin gerekli değişimleri bitirebilmelerine izin verecek olan çok daha fazlasını almaya izin veriyor olduğunuzu hissediyoruz. Daha fazla kabul ettiğiniz enerji daha fazla Her Şey ile paylaştığınız enerjilerdir ve Dünya Ana üzerinde mevcut olan negatif enerjilerin temizlenme sürecini de kolaylaştırır. Bu alanlara yeniden odaklanın ve şifalandırıcı Sevgi ve Işığınızı oralara gönderin, bu en değerli yardımdır. Bu enerji aktarımı oraya yardım edebilecek olanların da fiziksel başarılarını ortaya koymalarını sağlar, ve unutmayınız ki o alanlarda yaşayan insanlar bu muazzam Sevgi akışını hissedeceklerdir ve bu da onların kendi değişimlerine yardımcı olacaktır. Her Şey mükemmel bir şekilde planlanmış ve tasarlanmıştır ve biz sizin bunu kendi dünyanızda da görmenizi arzu ederiz.


Ben Sirius’tan SaLuSa ve şu anda ne kadar muhteşem hissettiğimi size kelimelerle ifade edemem. Önünüze çıkan bütün engellere rağmen siz kendinizi yükseltmeyi başardınız ve yolunuzda size daha fazla hizmet etmeyen her şeyi temizlediniz. Biz sizin yanınızdayız ve sizin hayallerinizi ve arzularınızı gerçekleştirebilmenize yardım edebilmek için elimizden gelen ve yapmamıza izin verilen her şeyi yapıyoruz. Bunlar sizin realitenize geliyorlar ve şu anda içinde bulunduğunuz realitede geçen her an da siz bunların çok daha fazlasını görebiliyorsunuz. Sizin nihai değişiminizin anının çok yakın olduğunu bilin. Bunu gerçekten hissedebilir ve kabul edebilirsiniz ki bu sizi rahatlatacaktır ve yeni olanda gevşeyebileceksinizdir.
Kanal:MADAD
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder