5 Eylül 2013 Perşembe

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 3.9.2013

 
Şimdi ne kadar güçlü olduğunuzu gördünüz mü? Sizin korku ve nefretin düşük enerjilerinde kalmanızı arzu edenler daha fazla beslenecek enerjiye sahip değiller, ve bu dünyanızda en çok konuşulan şu andaki çatışmalardan da görünebilir. Sizler niyetinizi oldukça güçlü bir şekilde ortaya koydunuz ki Dünyanın hiçbir yerinde savaş çıkarmak olasılığı kalmamıştır. Eski Liderleriniz neler olduğunu anladılar ve Yeni olanlar ise sadece böyle bir durumla ilgilenmediler çünkü onlar eski kullanışsız ve hızlı bir şekilde çökmekte olanın yerine birçoğunuzun şimdi anladığı devam etmenin tek yolu olarak arzu edilen kalıcı Barışı getirmek istiyorlar. Sevgili Bireyler, bunlar içsel değişmelerin dışarıda görünmesidir ve bu şekilde hayatınızda başarıyı yakalayacağınız için de göz ardı edilemezler.


 Siz şu anda değişim okyanusunun ortasında olduğunuzdan ve hedefinizdeki limana keyifle ulaşmak için geminizi ayarlamaya ihtiyaç duyduğunuzdan dolayı odağınızı yeni olan da tutunuz. Sizi yavaşlatan veya çok ağır olan hislerinizi atın ve bu büyük dalgalarda gezinmenin ve akmanın ne kadar muhteşem bir his olduğunu görün, ve bu dalgaların taşıdığı enerjileri kullanmayı unutmayın çünkü onlar sizi yuvaya daha hızlı götürebilirler. Kendinizi bu okyanusun bir parçası olarak görün ve Bütün Her Şeyle olan muhteşem bağlantınızı hissedin.

Bazılarınız hala ‘zamanı bırakma’ sorusu üzerinde duruyor ve bunun nasıl olacağını, nasıl bir his olacağını ve şu andaki günü ve vakti bilme ihtiyacı olmadan nasıl var olabileceklerini merak ediyorlar. Size bunu tam olarak tarif edemeyiz, ki herkes bu konuda kendi deneyimine sahip olacaktır, ancak genel olarak söylemek gerekirse siz o bir şeylerin eksik olduğu, bir şeylerin tamamlanmamış olduğu ve sizin ilginize hemen ihtiyacı olduğu hissini kaybedeceksiniz, ve basitçe anlatmak gerekirse çok önemli bir şeyin tam önünüzde olduğu ve onu sizin yapmanızı beklediğini hissedeceksiniz. Hayatta olmaktan ve tam olarak olduğunuz yerden ve beraber olmayı arzu ettiğiniz insanlarla huzurlu hissedeceksiniz ki bütün bunlar tam anlamıyla bir paket haline gelmektedir çünkü sizin titreşiminize uymayan birisi veya bir şeylerle gerçek anlamda mutlu olamazsınız. 


Birçok insan karmik durumlardan dolayı birliktedirler,  ve bir kez sevgi ve affetmeyle çözdüklerinde başka bir yol seçmek için özgürdürler ve ihtiyaçlarını karşılamış olan bu ilişkiden ayrılmak için çok güçlü istekler duyacaklardır, ancak lütfen unutmayınız ki sevgi her zaman aranızda kalacaktır, birçoğunuz sizi şu anda bulunduğunuz yere getiren derslerinize daha yüksek bir anlayışla bakabilmek için geçen zamanda neler olduğunu gözden geçirebiliyorsunuz.  Birbiriniz için koşulsuz sevgi, affetme ve diğerinin mutsuzluğundan sorumluluk duyma eski alışkanlıklarını bırakmayı hissettiniz.

Kendinizi muhteşem Işık Varlıkları olarak görün ve anlamak istediğiniz her şey size o büyük aydınlanma anlarında gelecektir ki siz kendinizi içinizden akan Işıkla parlıyor olarak hissedeceksiniz ve birçok insan dönüp size bakacak ve size doğru bu kadar çekim hissetmelerinin sebebini merak edecekler. Bu onlarda bir zincirleme reaksiyon başlatacak ve bilerek ya da bilmeyerek onlar da Sevgi ve Işığın enerjisini paylaşacaklar. Bu Işık ve Sevginin yayılma yöntemidir ve sizin bunu büyük bir mutlulukla kalbinizden herkes için parlamasına izin vermenizden dolayı çok memnunuz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve bu düşünceleri sizinle paylaşıyor olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Eğer değişim zamanının geldiğini hissediyorsanız, niyetlerinizi ona odaklayın ve hiç zaman kaybetmeden onun geliyor olduğunun işaretleri sizin görmeniz için orada olacaktır, ve kesinlikle siz onların ne anlama geldiklerini bileceksiniz ve ona göre davranacaksınızdır.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder