24 Eylül 2013 Salı

Sirius Misyonu 24 Eylül 2013

 
Eski enerjilere bağlı umutlarınız sizlerin yükselişinize engel olmaktadır. Bu umutlar bitmediği sürece özgür olamazsınız... ''Dibe vurmak'' dediğiniz eski enerjilere bağlı umutlarınızın tamamen sıfırlanması ve dünyaya yeniden, sıfır noktasından bakmanızdır. Tam bu noktada dinlemeniz gereken kendi özünüzdür. Beklenti olmaksızın yükleneceğiniz yeni umutlar sizlerin misyonuna ışık tutacak cevherler taşımaktadır. Dünyada ölmeden ölmek ve yeniden mezuniyet bilinci ile doğmak altın anahtardır. Şuurlarınızda manaya kavuşacak olan ''ben kimim'' sancısı bu doğum ile birlikte yavaş yavaş son bulacak ve üst'ad kimliğinizin farkına varacaksınız.


Sizlere bir çok şey için ''geç kaldınız'' bilinci aşılanıyor ve umut ışığınızı oyalayacak bir çok şey önünüze seriliyor. Gördüklerinizin arkasını, duyduklarınızın ötesini sorgulayın. Dünya ve ben bilincinizi bütünleştirerek ''bir'' bilincine varmak için 3B realitesinde yaşayan umutlarınızı ve hayallerinizi öldürün. Eski çağ ve enerjilerini yüklenmiş bu çürük gemi ile yaşama tutunmanız anlamsızdır çünkü çoktan su almaya başlamış ve batması an meselesi olan bu gemi sizleri daha fazla taşıyamamaktadır. Bulunduğunuz gemide kürek çekmeyi bırakın ve eski umutlarınızı gemiyle birlikte terk ederek su üstüne yüzün. Geminin çoktan batmış olduğunu fark edeceksiniz. Fark edeceksiniz ki aşkla yeniden kurulmayı bekleyen bir dünya var. Cennetin kıyılarına doğru yüzün ve mimarları arasına katılın. Bu bilincin parçası olun ve yerinizi alın.


Tüm kimliklerinizi ve makamınızı gemiyle birlikte suların altına bırakın ve Altın çağın altın çocukları olarak derin bir nefes alın. Bu nefes sizi özgürlük ve aşkla dolduracak. Bu nefes kollektif bilince bir nefes daha ekleyerek sizi bütüne dahil edecek ve sizi kaynağa bağlayacaktır. Birlikte, özgürce nefes almak, sonsuz sevgiyi tüm hücrelerinize aktararak değişime izin vermektir. Akışa kendinizi bırakın ve yükselişinize izin verin. Altın çağın yeni enerjileriyle dans edin ve sizi şifalandırmasına müsade edin. Bu akışın sizi bütünün eksik parçasını tamamlamak üzere götüreceği yere ulaştırmasını izleyin ve sevgi ile bütüne bağlanın. Her biriniz özel bir parça, her biriniz bütünün özel bir misyonunusunuz
.

0 comments:

Yorum Gönder