22 Eylül 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 20.9.2013

 
Kendi temizlikleri üzerine çalışmış olanlar önümüzdeki günlerde büyük bir mutluluk hissedeceklerdir ve bir kez daha kendi huzurlu zihinlerinde rahatlayacaklardır, ancak bunun daha önceki olan hislerden çok daha değişik olacağını söylemeliyiz, ki bu sizin ruhunuzun saf enerjisinden kaynaklanacaktır. Bununla birlikte tamamen değişmiş olduğunuzun ve hiçbir şeyin eski yöntemlerde kalmadığının farkındalığı da gelecektir, siz kendi Rehberlerinizle ve yolculuğunuz boyunca sizinle olan Yüksek alemdekilerle iletişim kurabilmeye başlayacaksınız, bu mesajları net ve hızlı bir şekilde anlıyor olmanız sizi şaşırtacaktır. 


Artık daha fazla kendinizi ifade etmek için sadece kelimeleri kullanmayacaksınız, bu sizin saf niyetiniz ve hislerinizin iletişime doğru enerjiyi katmanızı sağlayacaktır ve siz bunun aynı şekilde size geri döndüğünü hissedeceksiniz. Birçoğunuz çoktan bu şekilde ‘konuşmayı’ deneyimliyorlar, onlar için bu düşüncelerini, enerjilerini paylaşmak için doğru kelimeleri daha fazla aramak yerine doğal bir hale gelecek ve en hoş yöntem olacak ki gönderdikleri hisler diğerlerine her şeyi anlatacaklardır.

Bu yöntemle diğerleriyle enerjinizin çok daha fazlasını paylaşabileceksiniz ve sizin dostluğunuzdan ya çok memnun olacaklar ya da olabildiğince hızlı bir şekilde sizden uzaklaşmak isteyeceklerdir çünkü onlara hala yanlarında taşıdıkları ağır yükleri direk üzerlerinde parlayarak gösteren sizin ışığınızdan oldukça rahatsız olacaklardır. Siz onların en nihayetinde diğerleriyle birlikte Işık ve Sevgiye geçmelerine ya da daha fazla deneyim için kalmaya karar vermelerine yardımcı olacaksınız. Bu onlar için çok güçlü bir an olacaktır çünkü onlarda kendi yüksek bilgelikleriyle iletişime geçecekler ve cevap oldukça net olacaktır. Hiç kimseye baskı yapmamayı unutmayın, hatta bu sizin ailenizin bir üyesi veya çok sevdiğiniz bir insan olsa bile çünkü onlar bunu yardım olarak anlamayacaklardır, onların sizi çağırmalarını bekleyin ve ne zamanki onlar hazır olurlar emin olun ki sizi bu konuda bilgilendireceklerdir.

Her an sizin nasılda büyüdüğünüzü hissediyoruz ve buna karşı olan tepkiniz bize memnuniyet getiriyor, ve bizde sizinle olan iletişimimizi yoğunlaştırıyoruz, ki biz sizin daha fazlasını almaya hazır olduğunuzu biliyoruz. Sadece daha fazlası diyoruz ve buna açıklama eklemiyoruz çünkü hepinizin bunun ne olması gerektiği konusunda değişik arzu ve vizyonları mevcut ve biz sadece sizin, bizim sizin en büyük beklentilerinizi ve hayallerinizi hiç zaman kaybetmeden yerine getirebilme kabiliyetine sahip olduğumuzu bilmenizi istiyoruz, yani onlara odaklanın ve onların sizin için belki de çok iyi oldukları konusundaki endişeleriniz olmadan niyetlerinizi netleştirin. Çok fazla çalıştınız ve yeni muhteşem deneyimlerin zamanı şimdi buradadır, sadece yapmanız gereken onların size gelmelerine izin verip onları sizin yeni veya daha yüksek realiteniz olarak kabul etmektir, ve biz sizin bunun anlamını anladığınızı biliyoruz. Özgürlüğü hissedin, bu farkındalık size gerçek Özgürlüğü getirecektir.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve şimdi Işık gezegeniniz etrafında o kadar ışıldıyor ki çok uzağa parlıyor, ve tüm Evren şu anda sizde, Dünya Ana’da ve Galaksinizde olmakta olan değişimleri hissediyor. Her yönüyle sizde bulunan gerçek Işık Varlık olma ve şimdi taşıdığınız bilgelikle düşünebilme yolu potansiyelinize tamamen uyandınız.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder