10 Eylül 2013 Salı

Başmelek Gabriel - Günlük mesaj - 09 Eylül 2013, Pazartesi

 
Birçok insan mükemmelliğe ulaşmak için kendilerine inanılmaz derecede baskı yaparlar. Eğer mükemmel görünebilirlerse, mükemmel davranabilirlerse, mükemmel meditasyon yapabilirlerse, işlerini mükemmel yapabilirlerse, hobilerini mükemmel yapabilirlerse, bu, yaşamlarının mükemmel olacağı anlamına gelir. Bu bize göre en garip inanç sistemidir, çünkü mükemmellik arayışınızda çok önemli bir unsuru gözden kaçırıyorsunuz ki, siz zaten ilahi mükemmelliksiniz, kesinlikle öylesiniz.


Mükemmelliyetçilik,  insanları telaşla ve çarklarını döndürürken bir yerde tutmak için nefsin kullandığı en favori araçlardandır. Bu, gerçekten de büyük birçok çalışma alanlarının serbest bırakılmasını  başarıyla engellemiştir. Gördüğünüz gibi, yaratımlarınız, en büyük hediyeleriniz, çoğunlukla Kaynakla olan ilk bağlantınızdan doğmuştur. Onlar, bu çok güzel enerjik bağlantı alanında akarlar. Onlar saf ve muhteşemdir. Daha sonra sıklıkla, egonuz, sizi küçük tutmak isteyen parçanız aniden, şüphelenmeniz için bunu eleştirmeye başlar, çünkü böyle bir mükemmelliyetçilik tarafından inanılmaz şekilde tehdit edilmeye başlamıştır. Görüyor musunuz? Egonuz, mükemmelliyetçiliğinizin kesinlikle mükemmel olmadığını düşünmenizi sağlayarak  ilerlemenizi durdurur!

Siz daima büyüyorsunuz, gelişiyorsunuz ve kendinizi ifade ediyorsunuz. İşte bu, aydınlanan insanın güzelliğidir. Bu sürecinizde ilerlerken, size birçok yaratıcı fikir gelecek ve başaracaksınız. Onları mükemmel olarak değerlendirmeseniz bile, onlar enerjik olarak saftır ve ilk yaratımlarınızı nefes kesici güzellikte yapan şey budur, kesinlikle öyledir.

~ Başmelek Gabriel


Çeviren: A.E. Güney

0 comments:

Yorum Gönder