2 Eylül 2013 Pazartesi

Başmelek Gabriel - günlük mesaj - 01 eylül 2013, pazar

 
Birçoğunuz bir mahrumiyet alanından yaratımda bulunmaya teşebbüs ediyor. Eğer sıkı sıkıya korku, hayal kırıklığı ve mahrumiyet enerjilerine yerleştiyseniz,  yaratım için, güçlendirilmiş bir alanda değilsinizdir.

 
Bu yapılamaz. Bu, tüm gerekli malzemeler bir resim atölyesinin içindeyken, bu atölyenin dışından güzel bir resim yapmaya çalışmaya benzeyecektir. Bu imkansız olacaktır.
Tam olarak yaratmak için, sonsuz bağlılık ve gerçek gücünüz  ile temas halindeyken, dengeli bir uyum içinde olmalısınız. Bu alana kaymak için harika bir yol, etrafınızdaki nimetleri gerçekten görmek için zaman ayırmanızdır.
Hayatınızın tüm harika durumları için, derin şükran ve minnettar olmayı deneyin.  Bu, yaratma ve alma yeteneğinizle bağlantınızı sağlayacaktır. Bu çok daha fazla güçlendirilmiş alandan, varlığınıza neleri çekmek istediğinize odaklanın.

Bu durum,  o alandan, özen göstererek ve  mümkün olan en hızlı şekilde sizi en üstün yaratımlarınıza götürecek olan akışa girmeyi sağlayan,  bunu evrene teslim etmenizle ilgilidir. Siparişinizi verdiniz. Daha çok, postadan oldukça merak edilen bir koliyi bekler gibi, geriye kalan, teslimatı beklemektir. Korku ve şüpheye geri dönerek siparişinizi iptal etmediğiniz sürece, hiç şüphesiz
siparişiniz ulaşacaktır.

~ Başmelek Gabriel

Çeviren: A.E. Güney

0 comments:

Yorum Gönder