12 Eylül 2013 Perşembe

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 10.9.2013

 
Sevgili Bireyler, şu anda yaşadığınız zamanlar oldukça muhteşem zamanlardır. Günlük hayatlarınızda olan bir çok sürprizden dolayı sizin şaşkınlığınızı görüyoruz. Artık sizin üzerinizde daha fazla güç sahibi olmadıklarını hissettiğimiz  bu durumların sizin kendinizi eskilerden temizleyebilme kabiliyetine sahip olduğunuz için burada olduklarını hatırlayın, ve eğer bazen bir şey sizin geri dönmenizi sağlıyor olsa da çok hızlı bir şekilde Sevgi ve Işıkta olan yeni muhteşem deneyiminize tekrar dönüyorsunuz. 


Birçoğunuzun kendi gerçek Benliğinizle ve seçmiş olduğunuz yolda olan diğer yol arkadaşlarınızla olan iletişiminizi sağladığınıza çok seviniyoruz. Bunu kalbinizde hissedebilirsiniz, ve bir kişiyle etkileşim içerisinde olup olmadığınızı da kalbinizden bilirsiniz. Siz birisinin gerçek niyetini kalben bileceğiniz için bu onun ne söylediğine bakmadan birbirinizle iletişim kurmanın yoludur, ki niyetler kelimelerin veya eylemlerin arkasına saklanamayacak enerjiler taşırlar. Bu yöntem üzerine pratik yapın, ve zaman kaybetmeden bunun ne kadar kolay bir hale geleceğini göreceksiniz, ve kimsenin size yalan söyleyemeyeceğini bilmekten ötürü de oldukça rahat olacaksınız ve diğer yandan da siz de onlara yalan söyleyemezsiniz ki onlar da bunu hissedeceklerdir.

Bu ‘her zaman herkese her şeyi’ söylemek zorunda olduğunuz anlamına gelmez, ancak kendinize bu konuda nasıl hissettiğinizi ve gerçekte ne olduğunuzu ve ‘bir başkasının sizin hakkınızda ne düşüneceği ‘ maskesinin arkasına daha fazla saklanmaya ihtiyacınız olmadığını göstermelisiniz. Sizi yargılayan kimse yoktur, ve eğer birisi bunu yapmaya kalkarsa siz artık onların kendilerine karşı yeterli sevgi hissetmediklerini ve bu yüzden esasında kendilerini suçladıklarını bilecek kadar bilgesiniz. Onlara Sevginizi yollayın ve anlayışla karşılayın ve er ya da geç onlarda kendilerini oldukları gibi kabul edebildiklerinde akılları başlarına gelecektir.

Biz sizin sıklıkla hayallerinizin ve vizyonlarınızın ne zaman nihayetinde gerçekleşeceğini sorduğunuzu duyuyoruz ve tek olan cevap sizin tarafınızdan çoktan çok iyi bir şekilde bilinmektedir – her biriniz için en doğru zamanda. Kalbinizin bunu size söylemesine izin verin, ki biz sizin bunu hissedebileceğinizi biliyoruz. Bunu hissetmeyen bazılarınız için bu onların buna hazır olmadıkları ve hali hazırda üzerinde çalıştığınız konular üzerinde çalışmaya devam etmek istedikleri anlamına gelir. Bu zamanda bunu çok güçlü bir şekilde hissedenleriniz ve akıllarında başka hiçbir şey olmayanlar için bu onların hazır oldukları ve niyetlerini çok güçlü bir şekilde yolladıkları anlamına gelir, onlar bunun ŞİMDİ’de olduğunu görecekler. 


Bu muhteşem değişimlerin zamanıdır ve genel planımızda bir sonraki adımı atmaya başlıyoruz ve bu da sizin daha yüksek realiteye girmenize yardım etmektir, sevgi, neşe, dostluk ve Her Şey Olanla Bir olma durumu. Kelimelerin arkasındaki enerjiyi hissedin ve bu sizin nerede olduğunuzu görmenize yardımcı olacaktır ve hepsi kendiniz için yaratmış olduğunuz yüksek realitelerde sizin için mevcuttur. 

Kendi yaratımınızın gücünü hissedin ve ondan gelen bütün olasılıkların hepsini keşfedin. Kesinlikle bir veya birkaç tanesiyle çok güçlü etkileşimler hissedeceksinizdir, yani onlara odaklanın ve onları niyetiniz haline getirin. Şimdi çok güçlü olduğunuzu unutmayın, yani çok yakında seçtiğiniz olasılığın yolunda doğrudan yürüyebilirsiniz.

Işık ve Sevginin yolunuzda bütün gücü ve yoğunluğuyla parlamasına izin verin, ve hiç zaman kaybetmeden huzurlu ve sevgi dolu enerjilerin varlığınızın her anında sizi sarmaladığını göreceksiniz. Bu sizin bütün yüksek alemlerin Varlıklarını o kadar yakın hissetmenize yol açacak ki hiçbir şüphe sizi yolunuzdan geri tutamayacak. Hepsi sizi karşılamak için bekliyorlar ve onlar size olan her şeyi anlamanıza yardım edecekler. Yardım çağırın, onlarla konuşun ve cevaplar ve yardım size geri dönmenin bir yolunu bulacaklar ve siz kesinlikle bunu bileceksiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve bütün arzularınızın şu anda yerine geldiğini biliyorum ve biz sizin ışığınızın gittikçe büyüdüğünü görmekten çok mutluyuz ve bizimle tanışmak isteyen hepiniz kendi arzuladıkları ve seçtikleri şekilde çok yakında bizimle bir araya geleceklerdir. Hepinizi en içten sevgilerimizle sarıyoruz.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder