1 Eylül 2013 Pazar

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 30.8.2013

 
Eylül’ün geliyor olmasıyla birlikte biz sizin titreşiminizin hala yükseliyor olduğunu hissediyoruz, ve aynı zamanda Dünya Ana’da sizi yeni yüksek realitelerinde karşılamaya hazırlanıyor. Siz gelen enerjilerin dünyanıza ve bedeninize nüfuz etmesine izin verdikçe Güneşiniz her zamankinden daha parlakmış gibi görünüyor. Etrafınıza baktığınızda renklerin bir ay öncesinden çok daha fazla parlak ve kıpırtılı olduğunu görebilirsiniz, ve bu gelen sonbahar veya mevsim değişikliğinden dolayı değildir. Bu size olmaktadır, ve dünyanızın hangi bölgesinde yaşadığınızın bir önemi olmadan bu hepinize olmaktadır. Bu muhteşem renk gösterisinin keyfini çıkarın.

Bu ay sizin için oldukça yoğun olacaktır ve niyetinizin gücüyle ve değişim arzunuzla neredeyse el ele içsel değişimlerinizin yanında dışsal değişimleriniz de geldiğinden, ve hiçbir şeyin bunun önünde duramayacak olmasından dolayı bizde sizin gibi heyecanlı hissediyoruz. Bu basit gerçeğin farkına varın ve bunun daha önce imajine edebileceğinizden çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor olduğunu göreceksiniz. Çoktan biliyorsunuz ki bazı değişimler bir gecede olamaz, ve önümüzdeki günlerde nasıl davranmak gerektiği kısmında sadece o size yardım edebileceği için içsel rehberinize güvenin.
 
Bazılarınız çoktan arzularının meydana gelmeye başladığını deneyimliyorsunuz, ve sizi temin etmek isteriz ki çok büyük olanlar da meydana gelmeye hazırlanıyor. Kendinizi bu muhteşem yüksek düşünce durumunda tutun ve kendinizin hayatla ve aileyle gerçek bağınızı hissedin ve günlük hayatınızın bir parçası haline gelen devamlı akan enerjilere zihninizi açık tutun. Meditasyonda olmasanız bile her gün daha da güçlenerek onları hala nasıl hissedebilmeye devam ettiğinizi merak ediyorsunuz, şunu biliniz ki Sevgili Bireyler, zihninizi meşgul eden konu olan hala 3B realitesinde olduğunuz ve bizimle dilediğiniz zaman bağlantı kuramayacağınız gibi eski düşünceleri artık bırakabilirsiniz. Ancak kendinizi Işık Varlıklarına dönüştürmeye, niyetleriniz çok güçlü bir şekilde yardım etmektedir ve şimdi içinde bulunduğunuz bütün bedeninizle bu muhteşem ve eşsiz yükseliş sürecindeki bir sonraki aşamaya geçmeye hazırsınız.

 O sizin bu muhteşem enerjileri ve her geçen an artan bağları hissetmenize aracılık ettiğinden dolayı her zaman bedeninizi sevgiyle düşünün. Bu yüksek enerjilere uyumlanmanız lazımdır, çünkü yüksek alemlerde şu anda sadece kabul edip hissetmeye başladığınız yükseltici ve sevgi dolu yoğun enerjilerle sarmalanmış olacaksınız. Şimdi anlıyorsunuz ki bütün bu geçen zaman boyunca sadece kendinizi buna hazırlamanız gerekmekteydi.

Odağınızı Sevgi ve Işıkta tutun ve onun sizin için temsil ettiği her şeyde, size sıklıkla hatırlattığımız gibi, ve hepinizin de hissedeceği gibi neşe ve mutluluk hayatlarınıza herkesin hür iradesi ve seçimiyle  ani ya da yavaş yavaş girmektedir ve arzu ederseniz bu sizde kalıcı olacaktır. Bizde aynı zamanda size hatırlatmak isteriz ki bu, şu anda dünyada bulunan her insanın seçimi değildir, bazı insanların hala Sevgiyi içlerinde hissetmeye hazır olmadıklarını ve onların arzuları olan buna hazır olduklarında sizin yardımınızı istemeyi ve her nerede olursanız olun onları duyacağınızı bilerek kabul edin. Sevginizi herkesle paylaşın, ki şu anda sıcak bir gülümseme ve içten sevgi sözcükleriyle kimlere yardım edebileceğinizin tam olarak farkında değilsiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve enerjilerimizi kendinizinkilermiş gibi kabul ediyor olduğunuzu görmekten çok memnunuz, ki bu gerçekten de onların oldukları şeydir.  Sizin aileniz olduğumuz için net bir şekilde bunu hissettiğinizi ve bizi realitenizde kabul ettiğinizi görebiliyoruz.. Size sevgimizi yolluyoruz ve bu anların en az sizin kadar keyfini çıkartıyoruz.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder