24 Eylül 2013 Salı

SİRİUS MİSYONU – CESARET PORTALI 23.09.2013

 
Her birinizi sonsuz sevgiyle selamlıyoruz. Sizlerin başarmış olduğu altın kaynakla birleşen ve cesaret enerjisine dönüşen geçiş ışığınızın portalını çekmiş olmanızdır . Ekinoksla beraber vorteks halinde açılan bu portal sizlerin ışığını kaynağa bağlayan cesaretinizin bütünlük sağlamasıdır . Yoğunlaşan bu cesaret enerjisi Siyasi sistemleriniz ve ona bağlı tüm ekonomik sistemlerinin çöküş illizyonunu hızla anınıza yaklaştırmaktadır. Bu çöküş yeni olanı başlatmak içindir. Siyasi sistem ve mekanizmaları eski realitedir ve sizlerin enerjileri ile temizlenmektedir. Cesaret portalı kollektif bilincin bir kez daha silkelenip temizlenmesini sağlayacaktır. Olmakta olan eril ve dişil enerjilerin denge bularak bir simetride hizaya girmesi ile yeni bakış açılarının ve anlayışların hayat bulmasıdır. 


Cesaret portalı dişil enerjinin her insanda isteksel ve düşünsel denge ile hizalanmasını sağlayacaktır. Bu hizayla birlikte yaşanacak anlık sessizlik ve durgunluk sizin için geçiş koridorunu oluşturacaktır. An’da yakalanacak bu dengelenme ve oluşan geçiş hizalanması sizlerin duygularınızı susturarak tüm eski düşüncelerinizi ve isteklerinizi bırakmanızı kolaylaştıracaktır. Duyguların susması duygusuzluk anlamında değildir. Tüm evreni dinleyebilmek için tam sessizliğin sağlanmasıdır. Bu An sizlerin bütün olarak kollektif bilincin merkezine odaklanmanızı sağlayacak ve tek merkezden gözlem yaparak dünya ile bütünlüğün yeni kapılarının size açılmasını sağlayacaktır.

Şimdi sizlere bu An’ı yakalamaktan bahsetmek istiyoruz. İstekleriniz kadar istemedikleriniz de sizi 3B illüzyonuna bağlayan eski enerjidir. 3B illüzyonuna bağlayan enerjiler maddi isteklerinizdir ve istemediklerinizdir. 4B illüzyonuna bağlayan enerjiler ise duygusal istekleriniz ve istemediklerinizdir. 5. Boyut sizin 5 duyu organınızla algıladığınız illizyon değildir. Çekmeniz gereken bu an, sizin eski enerjileriniz ile bir araya gelemez. Tüm isteklerin ve istememelerin bir hizaya girdiği ve durulduğu An’da genişleyerek yükseleceğiniz ve yükselteceğiniz altın çağ illizyonu ve misyonunuzdur. Bu aynı zamanda kollektif bilincin altın çağına yükselişin portalı haline dönüşmek anlamına da gelir. Sizler kollektif bilincin geçiş ızgarasını oluşturuyorsunuz. Zaman illüzyondur. Her biriniz tek tek bu An’ı yakaladığınızda ‘’An’’ sizin algınızla zamana yayılmış olacaktır. Bu portal gittikçe büyüyerek tüm zamanları An içerisine dahil edecek ve bütünlük oluşturacaktır. 


Bu bütünlük çoktan sizleri beklemektedir. Zamanın 3 boyutlu illizyonu yatay ilerlerken yüksek boyutlara dikey çıkışla her ‘’an’’ parçaları tek bir kaynağa bağlanır. Sizler o geçişe An’da girdiniz ve gireceksiniz. O An’a hizalandığınızda sizde açılacak olan kanallar ve size akacak olan bilgiler kelimelerle tarif edilemez. 3B realitesinde yaşadığınız her an’ınız bir bütünlük oluşturarak sizlerin de parçası olduğunuz yapbozun bitişini temsil eder. Bu bitiş yeni enerjiler ile yeniden doğuş anlamındadır. Yeniden doğuşa girdiğinizde yeni enerjilerin sizlerde aktif edeceği duyu ötesi algılarınız sizlerin misyonlarını gün yüzüne çıkararak sizleri bu büyük planın parçası haline getirecektir. Her biriniz bu zaman için sözleşen yıldız varlıklarsınız. Galaktik dönüşümün ve buluşmanın rehberlerisiniz.

Siz bu yapbozun bir parçasısınız. Bütün için değerli bir parçasınız. Her biriniz ayrı noktalardan bir bakışı temsil ediyorsunuz. Bir bütünün bakışını oluşturuyor, Dünyanın kollektif bakışını ve daha da büyüyerek yıldızlara uzanan bütünlüğünü oluşturuyorsunuz. Bütünün bakışını kendi merkezinizde topladığınızda kollektif bilincin portalı haline dönüşerek bütünle bir oluyorsunuz. Sizler kollektif bilinci ışığınızla yükselten ışık işçilerisiniz. Her zaman yaptığınız gibi bütünle bir olun ve onu yükseltin.


Bu ‘Bir’ olma durumu sizlerin, dünya planeti için yapabilecekleriniz hakkında ufkunuzu genişletecek ve galaktik insana uyanışınızı tetikleyecektir. Sizler yıldız kardeşlerinizce destekleniyorsunuz. Sonsuz sevginin ‘’Bir’’ olan mimarları, sizler ışık işçileri ve yıldız tohumları Beklediğiniz An’ı beklemeyin, alın! ve kollektif bilincin zamana yayılmış olan An’ını, şimdiye çekin. Kollektif bilincin cesaret portalını büyüterek bütüne dahil edin. Sizler zamanın geçmekte olduğunu gözlemliyorsunuz ve bizler sizlere diyoruz ki geçmekte olan size yaklaşıyor. Zamanın size geçiyor olduğunu hatırlatan her şeyden uzak durun. Sizi An’dan koparan karanlık kabalın tuzaklarına düşmeden tüm sistemin yeniden yapılanmasını gözlemleyin. Sizler yalnızca gözlemleyerek karanlık kabalın sonunu getirdiniz.


İstedikleriniz ve istemedikleriniz sizi andan koparan eski enerjinizdir. İstekleriniz 3B ve 4B illizyonuna tutunan kollektif bilincin eski enerjileridir. Bunları serbest bırakın ve yükselişi izleyin.


Siyasi propagandalar ve vaadler, tv programları ve reklamlar, eğitim sistemi ve öğretilenler, sağlık sistemi ve kullandığınız ilaçlar, hastalığınız ve engelleriniz, endişeleriniz ve umutlarınız, bırakamadıklarınız ve sahip olmak istedikleriniz, peşine düştükleriniz ve peşinizden sürükledikleriniz, tüm bunları bırakın ve an’ı yakalayın. Bu an, sizin yükseliş misyonunuz ve kollektif bilincin yükseliş sürecine hız verme anınızdır. Çekin ve alın.
Bu Açılan portallar sizleri kollektif bilince doğrudan bağlayarak aktif bir biçimde hız vermenizi sağlıyor. Zaman sizin zamanınız. Muhteşem enerjiler ve zamanlar siz ışık işçilerinin. 


Yükselin ve yükseltin sevgililer. Dünya merkezinden güneşe ve oradan galaksi merkezi ile bütünleşerek bütün olun ve galaksinin merkezinin gözünden yıldızlarınızın yükselişini izleyin. Galaksiniz gibi dönün ve portallarınız ile kaynağa eşlik edin. Sizlerin yükselişi kaynaktandır. Altın ışığı dünyaya Altın çağ imajinasyonu olarak aktarın. Bu imajinasyonlar geometrik sinyaller vasıtasıyla kollektif bilinci Altın çağa doğru tam rotasına oturmasını sağlayacaktır. Bu yeni bir yaşamdır ve artık kollektif bilince uyumlanmaktadır.

Altın çağ vizyonunu kollektif bilinç ile bütünleştirin. An’da alacağınız bilgiler ve misyonlar sizlerindir. Her biriniz bütünün aşk ile bağlanan parçalarısınız, Sonsuz sevgi, koşulsuz sevgilerin bir araya gelişidir. Ve bizler bütün bir aşk ile sizlere sesleniyoruz. Işığınız bütünleşen dünyada yıldızlar ötesine ulaşmıştır. Bizler yıldız kardeşleriniz olarak sizleri bu anınızda sonsuz bir sevgi ile selamlıyoruz.


Sirius misyonu
Türkiye Kanalı

0 comments:

Yorum Gönder