9 Eylül 2013 Pazartesi

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 6.9.2013

 
Biz bir kez sizin realitenize geldiğimizde, halen sahip olabileceğiniz bütün şüpheler unutulacaktır. ‘Yeni’ düşünüş tarzına uyumlanmak için çok çalıştığınızı biliyoruz ve çok uzun bir zamanmış gibi görünen dönemden sonra düşüncelerinizdeki değişimi görebiliyor ve hissedebiliyorsunuz. Onlar daha yumuşak, daha olumlu, daha sevgi dolu ve size mutluluk ve bu değişimin yanında getirmiş olduğu en sonunda kafa karışıklığından geçmeyi başarmanın müthiş hislerini veriyor. Aklınıza gelen her muhteşem düşüncenin keyfini çıkarın ve ne zaman sevgi dolu olmayan veya düşük titreşimli düşünceler zihninize gelse bunları kabul edip gitmelerine izin vermeyi unutmayın, ki onlar sadece sizi bırakmak isterler çünkü bütün düşünceler sizin sevgi dolu kalbinizden doğru beyninize geldiği için onlara artık orada yer yoktur.

Bugünlerde birçoğunuz ‘kafalarında birçok şeyin olduğunu’ hissediyorsunuz ve sizi temin etmek isteriz ki biz ve Rehberleriniz ve Melekleriniz bu süreci çok dikkatli bir şekilde izliyoruz ve sizi yumuşak bir şekilde arzu ettiğiniz değişime doğru yönlendiriyoruz. Bu değişimlerin hızlanması her zaman sizin arzunuza kalmıştır, ve bu yüzden uyanan herkesin aynı şekilde hissetmediğini kabul edin. Her şeyin doğru zaman ve anda olduğunu ve size bunun en tatmin edici deneyimini yaşattığını bilmekten dolayı rahatlayın.

Toplumunuzun değişmesi hızlanmaya başladı ve bunu her yerde görmeye başlamışsınızdır. Sizler kollektif ruhlar olarak Dünya gezegeni Vatandaşları tekrar ilerlemek ve gerçek realiteniz ve önceki orijinalinizin yanlış anlaşılması ve negatif hisler pozisyonunda daha fazla kalmak istemediğinize karar verdiniz. Uyanışınızdaki en temel noktalardan biri olduğumuzu hissettiğimiz için tarihinizi olduğu gibi size göstermeye hazırız, ve Liderlerinizde bu açıklamalar için gerekli olan ilk bilgileri açıklamaları için baskı altındadırlar. 


Emin olunuz ki biz doğru zamanın geldiğini hissedeceğiz, ve siz birçok kaynaktan size akan bilgiler ve çoktan hissettiğiniz gerçeklerin onaylanmalarıyla oldukça şaşıracaksınız. Artık hangi bilginin nasıl bir enerji taşıdığını bildiğiniz için siz bunu hemen hissedeceksinizdir ve bu yüzden hiç kimse sizi güzel sözlerin arkasına saklanmış negatiflikler veya yanlış bilgilerle kandıramaz. Eski sistem sizin duygularınızı en alt seviyeye düşürmeye çalıştığı, sadece patronlara hizmet etmenin dışında hissetmenize uzun zamandır izin vermediği için sizin de bu anlara doğru büyümeniz gerekmekteydi.

Şimdi Işığınız oldukça parlak, sizi artık böyle durumlar altında tutmak için her zamanki yalanları söylemek işe yaramaz. Şimdi o kadar bilgesiniz ki gerçek sizde hiçbir negatif duygu uyandırmaz, ve siz bunun size yardımcı olmadığını ve eski düşünüş tarzı olduğunu fark edersiniz ki şimdi bunu yeni sevme yöntemleriyle değiştiriyorsunuz veya hali hazırda değiştirdiniz. 


En nihayetinde bunun nasıl olduğunu, nasıl evrimleştiğinizi, bizim size nasıl geldiğimizi ve gelişiminizde ne gibi roller oynadığımızı bilmekten büyük mutluluk duyacaksınız, uyanışınızın başında sahip olmuş olacağınız eski kızgın ve öfkeli duygulara artık dönmek için daha fazla ‘zamanınız’ yoktur. Bu gerçek size ulaşıyor çünkü siz bunu arzuladınız ve biz sizin buna artık hazır olduğunuzu söylemekten büyük memnuniyet duyuyoruz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve size bütün Işığın Galaktik Federasyonu adına hepimizin hazır ve önümüzdeki günlere daha da hazırlanmış olduğu yerden selamlar gönderiyorum, ki size daha önce hiç olmadığımız kadar yakın olacağız ve çok büyük bir neşe hissedeceğiz.  Sizinle olan iletişimimizi hissedin.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder