10 Eylül 2013 Salı

Selamlar! Sevgili Işık İşçileri!

 
Bu mesajı karanlığın çöktüğü Dünya'ya Işık olması, ve günü müjdeleyen sabah ezanı gibi, şafağı müjdelemesi için yazıyoruz...

Selamlar! Sevgili Işık İşçileri! Oldukça uzun bir aradan sonra tekrar doğan ihtiyaçtan ötürü bu mesajı yazma mutluluğunu yaşıyoruz! Dünya eşiğin önünde ve eskinin son kullanma tarihi dolmak, ve karanlık bu planeti sonsuza kadar terk etmek üzere! Onlar siz Işığı getirenlere saldırmaya başladılar. Onları 22-23 Eylül'ün korkusu tamamıyla ele geçirdi. İçine düştükleri telaş, onların etkilerinde olan ve ''Ben bunu yapmam'' diyenleri bile yaklaşan sonlarının korkusuyla 'hiç yapmayacakları' şeyleri yapmaya sevk etti. Küresel uyanışın ön saflarında yer alan Türkiye'de, bu karanlığın en yoğun ve biçim almış halinin korkusunun dışa vurumunun sonucu olarak; Bir varlık daha kelimenin tam manasıyla ''Şehit edilmiştir.'' Bu varlıklar onlar öldürenlerin hayal bile edemeyeceği bir mertebeye ulaşıp sonsuzlaştılar, çünkü onlar bir uyanış için mücadele verirken yaşamalarına son verilmesini seçtiler. Öbür tarafta gördükleri saygıyı burada da görmeyi hak ediyorlar. Bu zamanlarda kendinize dikkat etmelisiniz. 



Her ne kadar Dünya'da ki çoğu bedensiz negatif varlık bu planetin dışına sürülmüş olsa da, negatif tarafta olan insanların bedeninde ve enerji alanında ikamet eden kalıntıları da mevcuttur. Şimdi o kalıntılar Işık İşçilerini, Işığı getirenleri, Işık savaşçılarını, uyanmış olanları, ve su götürmez bir şekilde eğer mani olmazlarsa evrenin sırrına vakıf olup bu gezegende ki ışıktan olmayan her şeyi sona erdireceğini bildikleri bu varlıkları engelleme ve kendi saflarına çekme çabasındalar. Bu kutlu zamana, 22-23 Eylül'e bu kadar kısa süre kalmışken, onlar vazifelileri durdurma ve zarar verme çabasındadırlar. Bu dönemde kendinizi korumanız oldukça büyük bir önem taşıyor. Çünkü siz, her Yükselmiş Üstadın zamanında geçtiği son dönemden geçiyorsunuz; 

Karanlık sizi saptırmaya çalışıyor. Onlar 22-23 Eylül tarihlerinden sonra bu gezegende değil kendileri, düşüncelerinin bile artık var olamayacağını, kalmaya kalkarlarsa yok olacaklarını biliyorlar. Hayal bile edemeyecekleri düzeyde bir Işığın dünyaya nüfuz etmek üzere olduğunun farkındalar, ki bu Işığın etkileri görülmeye başlamıştır bile! Bazılarınız etraflarına baktıklarında eski bilinçte olanların hastalıklara yakalanmaya başladıklarını görebilirler. Aynı şekilde; Deprem ve doğal afetler de de artış olması muhtemeldir. İnsanlar sonunda bu kadar depremin neden kaynaklandığını düşünmeye başladı ve bu yaklaşan Işık dalgası eski bilinçte olan varlıkları bu dünyadan alıp götürecektir. Bunun için afetleri de sıkça kullanacaktır. Kıyametin geldiğini düşünenleri yatıştırmayı unutmayın, bu kıyamet eskinin ve negatifin kıyametidir, asla pozitif tarafa zarar vermeyecektir. 

Pek çokları savaş beklentisinde, oysa bu yeni enerjiyle birlikte bu da sona ermeye başlayacaktır. Kendinizi savaş çığırtkanlarından sakının. Olabildiğince eski enerjide olanlardan uzak durmaya çalışın. Onlar batacaklar, tutunup sizi de çekebilirler! Onlardan uzak durun ve olan her şeyin bütünün en yüksek hayrına hizmet ettiğini unutmayın. Hayatlarınız o kadar kolaylaşacak ki! Kolaylaştığından değil, sizin bilinç ve farkındalıkta yaşayacağınız sıçramadan kaynaklanacak! 

Kendinizi koruma alanı içerisine alın, bunca süredir mesaj yazmamızın bir nedeni de negatif varlıkların engel olmaya çalışıyor olmasıydı. Ancak onlar tamamıyla mağlup oldular ve bazılarımıza engel olma girişimlerinde bulunmaya çalışabilirler. 22-23'ünden önce olabildiğince zarar vermeye çalışıyorlar. Ancak bu tarihlerden sonra tüm negatif varlıklar ve etkileri süpürülecek, ve siz kendi kendinizi özgürleştireceksiniz. İnsan ırkının kendilerinden alınanları geri alma mücadelesi taktire şayandır! Pek du uzak olmayan bir süre sonra artık Kabal'ın değil, toplumların iradesinin yansıtan hükümetleri görüyor olacağız. Bunun asıl görevlerinizi icra ederken ki yaşatacağı kolaylık kelimelerle anlatılamaz!

 Karşınızda size düşman bir örgütün yönettiği ve aleyhinize propaganda yapıp iftira attırdığı kukla hükümetlerden oluşmuş bir Dünya değil, en az vatandaşları kadar hakikate aç ve meraklı yönetimler bulacaksınız. Bu şekilde -her ne kadar işe yaramayacak da olsa- silah kullanma yoluna gitmeyecekler! Her ne kadar Kabalın tahtını koruma görevini üstlenmiş olsalar da, Polisleri affetme erdemini göstermelisiniz. Sadece aralarında pozitif olanlar olduğu için değil! Çoğunluğu hayatlarını zorlaştıranların korudukları küçük elit grup olduğuna uyanacakları için! Bu uyanışlarını hızlandırır. Sizler bu erdemi gösterebilirsiniz. Işık İşçilerinin tamamına yakını öyle bir seviyeye geldi ki; 22-23 Eylül'de ki geçiş için ve Işığı entegre etmeniz için bir şey yapmalarına bile gerek yok! Farkındalık öyle boyutlara ulaştı ki hiç bir varlık sizi bir daha negatif etkileyip kendi seviyesine düşüremez! 

Bunca geçiş sizi bu güne hazırladı! Bu önümüzde ki tarihe! Daha önce ki tarihler de de etkilendiniz; Bazen yemek yeme ihtiyacınız kaybolurken, bazen de geride bıraktığımızda olduğu gibi uyku ihtiyacınız kayboldu. Bunalar sadece hazırlık niteliğindeydi ve fiziksel etkileri hayatlarınızı etkilememesi için olabildiğince azaltılmıştı. Artık o biriken etkilerin tamamı tezahür etmeye başlayacak! Siz birikim yaptınız. Bedeninizde inanılmaz bir Işık taşıyorsunuz! 
Yaşantınıza yansımaması için zor tutulan bir Işık! Şimdi o serbest bırakılacak. Karanlık gece gibi değişimin üzerini örttü. Ya da örtmeye çalıştı. Her şeyi normal gösterme çabası içindeler ancak artık hiç bir şey 'Eski'si gibi olmayacak. Önünüzde duran şey zorluklarla dolu, karanlık, 'sıradan' bir dönem gibi görünebilir. 'Kara kış' lafını duymak istemiyoruz! 

Dediğimiz gibi! Eski, eski de kaldı! Siz uyanmış olanalar için kara bir kış olmayacak. Sizin için olmayacak. Şu an güneş doğmadı, ve gece kendine hakimmiş görüntüsü veriyor. Belki bu mesaj biraz olsun doğacak olan şafağı müjdeleyip, kendini hakim gösteren karanlığı delip Işık olabilir. Kendinizi bu müjdeli tarihe hazırlayın ve emin olun. Bu tarihte dünyaya nüfuz edecek olan ışığı yalnızca Dünya Ana ve uyanmış olanalar entegre edecek. Bu yüzden bu bir tür sınavdır. Bu sınavdan geçmek için, onu büyütmemeniz ve de başaracağınıza inanmanız yeterlidir. Peki neden o herkese nüfuz etmeyecek? 

Çünkü onun bir özelliği de budur; Eskiyi temizlemek! Eskinin bilincindeysen kork! Yeninin FARKINDAysan korkma!
''Büyüklük sende ise kork! Sen büyüklükte isen korkma''(Bilgi Kitabı, Fas 1.)


Başta dediğimiz gibi; Siz son dönemden geçiyorsunuz; Sonra ki aşama Yükseliştir ve doğal olarak karanlıkta bunu engelleme peşinde. Galip geleceğinizden şüpheniz olmasın. Her gecenin bir sabahı vardır ki 24 Eylül şafağı dünyevi, sıradan bir şafak olmayacaktır. Orada sona eren karanlık, eskidir, ve orada doğan güneş, Işıktan olan gelecektir...Sizi sonsuz Yaradan'ımızın sevgi ve ışığıyla bırakıyorum, ben üstat Vragnie...

Üç şey uzun süre gizli kalmaz
Güneş, Ay ve Hakikat.
Buda

5 comments:

Emre GÜNEY dedi ki...

Teşekkürler.

ersin obay dedi ki...

Ben teşekür ederim çalışmalarınızdan, insanlara gerçeği gösterdiğiz için,Ne olursa olsun sonuçta zafer dünyanın ve insanların olacak.

Adsız dedi ki...

Bu harika bir haber karanlık hükümetlerden ve karanlık insanlardan sonsuza dek kurtulma fikri!Bu kesinlikle cennet'in haberi,sonsuz tşk ve minnetler!!!

Unknown dedi ki...

Şu an yanımızdalar zaten bizi kouyor ve gözetiyorlar Ana Tanrı ve Tanrıça'nın ışığı hepimizin üzerinde olsun,biz tüm varlıklar
biriz ve beraberiz

Unknown dedi ki...

Yıl olmuş 2017 hala hadise olacak deniyor.Bazen bu hadise yalan mı diye düşünmüyor değilim.Bir dönem Mehdi yalanıyla uyuttular bizi şimdi de bu hadise muhabbeti çıktı.Belki de doğrudur ama bilmiyorum tabi.Olcaksa olsun bıktık artık bu adaletsizliklerden...

Yorum Gönder