15 Eylül 2013 Pazar

Başmelek Gabriel - Günlük mesaj - 14 Eylül 2013, Cumartesi


 
Tam  potansiyel halinize gelseniz bile , hala severek ve özen göstererek egoyu rahatlatmak , dengeye dönmenizin en hızlı ve beğenilmiş yollarından biridir. Eğer egonuz , yükselişiniz sebebiyle kendini çok tehdit altında hissediyorsa ve siz egoyu daha fazla bırakmaya teşebbüs ederek tepki gösterirseniz , genellikle başaracağınız tek şey , onun daha şiddetli olarak geri gelmesidir. Ego sizin düşmanınız değildir Sevgililer ! Sizin bir parçanızdır , insanın ön  işletim sistemidir , eğer isterseniz , koşulsuz sevginize layıktır , ve de öyledir. Eski atasözünü hatırlayın , karşı koyduğunuz şey , olmaya devam eder. Bunun yerine , her parçanızın özel olduğundan ve sevildiğinden emin olarak , içinizde , rahatlık ve doğrulukla daha parlak ışıldamanızı sağlayacak bir bütünlük bilinci ve uyum yaratacaksınız.



Teslimiyet, yaşam  ifadenizi çok daha güçlenmiş bir yerden yaşamaya başlamanızı sağlayan güçlü bir eylemdir. İnsanlar teslimiyetin ve akışın gücünü keşfederken, böylesine farklı bir yolla hayat yolculuğu yapma duygusunu deneyerek ve buna alışarak, çoğunlukla bunun içinde ve dışında kalırlar. Sonuç olarak, akışın dışında olmak çok rahatsız etmeye başlar ve bu durumdan kurtulurlarsa, yeniden teslimiyete dönmeleri  ve akışın sunduğu güzel desteğe yeniden ulaşmaları fazla uzun sürmez. 

İnsan teslimiyetle ve akışla tam kabullenmeye girerse ve bunu varoluş hali olarak gördüğü zaman ve güzellik ve kolaylık mekanından yaşam ifadelerine yolculuk yapmayı seçtiği zaman gerçek üstatlık oluşur. Bu yüzden, bir süre için teslimiyette ve akışta olabiliyorsanız kendinize çok sert davranmayın, daha sonra unutun ve eskiden yaptığınız şeylere geri dönün. Siz büyümeye ve gelişmeye devam ettikçe, bu sizin içinde bulunmayı tercih edeceğiniz enerjik alan olacaktır ve bunu yaşamınızın değişmezi olarak deneyimleyeceksiniz.~ Başmelek Gabriel

0 comments:

Yorum Gönder