29 Ocak 2014 Çarşamba

ÇOK KISA BİR SÜRE DAHA ARKANIZA YASLANIN VE SIMSIKI TUTUNUN.

 
Ron Head kanal olmuştur.

BENLİK KONSEYLERİ

Devam edeceğiz.

Eğer bizim gördüğümüz gibi şu an birçoğunuza neler olduğunu görebilseydiniz, birçoğunuzun içinde bulunduğunuz koşulların daha net ve iyimser bir görünümüne sahip olurdunuz. Belki de arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza olanları biliyorsunuzdur. Bu durumda bile bilinciniz size söylenenler ve canlandırmalarınızla limitlidir.


Biz yine de kollektifin geri kalanına serilmiş kısmını da görebiliyoruz. Nasıl göremeyiz ki, biz size acı çekme pahasına öğretme sancıları içerisindeyken derinlemesine tüm sürece katılımcı olarak dahil olduk. Aynı zamanda sizin de bu konuya komple dahil olduğunuzu anlamaya başlamanız da artık çok önemlidir. Perdenin kalkmasıyla beraber şimdi asıl anlamaya başlayacağınız büyük kısım perdenin rengidir.

Şimdi size isterseniz hızlı bir şekilde birçoğunuz için süren bu çok önemli sürecin resmini çizelim. Bunu burada ya da başka yerlerde vurgulandığında aslında görmüş ancak hak ettiğinden biraz daha az dikkatinizi vermiş olabilirsiniz. Kendinizi biz bu spesifik şeyleri vurguladığımızda şu anki deneyiminizin dışında hissetmenizi isteyemeyiz. Bizim istediğimiz sizin kendinizi içiniz ve dışınız değişirken izlemeniz için uyarmaktır. Bazıları farkında olmadan sahip oldukları yeteneklerinin aktivasyonunu alıyorlar. Bazılarınız mümkün olduğunu düşündükleri diğer varlıklar ile rüya halinde yada dışında toplantılar yapıyorlar. Bazıları şu an oturmuş merak içinde sizin deyişinizle “düğmeye basmanın” durdurulduğunu fark etmiş durumdalar. Ve bazıları da kendi yüksek yönlerini deneyimlediğini anlayabiliyorlar. Ve daha birçoğu var ki onlardan bahsetmiyoruz bile.

Neredeyse orda sizden 7 milyar kadar var ve her biri makyajı ve amacı ile benzersiz. Bizim burada bu kadar alanımız yok. O zaman şunu belirtelim ki, ihtiyacınız, kendiniz için gelecek olanı size şu an getirmemize hazırlanmanızdır.

Bazıları bunu kabul etmemeyi seçeceklerdir. Ancak bu tür mesajları takip edenleriniz şu anda ya tepinerek sevinç çığlıkları ya da bunun içinde kayarak kahkakalar atma duygularına sahip olacaklar. Siz de seçildiniz ve geride bırakılmayacaksın.

Şimdi, teslim olma zamanıdır. Bu söylemden çok hoşlanmıyorsunuz aslında. Ve biz nedenini anlıyoruz. Sizden dizginleri biraz bize vermenizi ve bir sonraki ana kadar arkanıza yaslanmanızı ve sıkı tutunmanızı istiyoruz. Bir karnaval yolculuğu düşünün ya da esprili olanlarınızın dediği gibi “ biramı tut ve şunu izle”.

Sevgililer, eğer ona bu şekilde davranırsanız bu eğlenceli bir yıla dönüşecek. Tabi ki dışarıda doğrultulması gereken şimdiye kadar pek hoş görünmemiş olan şeyler de var ancak odağınızı kaybetmeyiniz çünkü her şey iyi olacak.

Aşkla söyleriz ki “ bir daha ki sefere görüşene kadar”.
Başmelek Mikail

Çev: Melis Kıvrak

0 comments:

Yorum Gönder