21 Ocak 2014 Salı

SEVGİNİN MUTLAK GÜCÜ

 
Şimdi size sevginin mutlak gücünden söz edeceğim. Uzun zaman önce yapılan birçok kehanette, insanlığın ve dünyanın sonunun geleceği bir zamandan söz edilmiştir. İşte şimdi o günlere yaklaşıyorsunuz. Dünyaya hücresel düzeyde neyin olup biteceğini bildiren bir damgayla geldiniz. O birlikte getirdiğiniz diğer damgalarla karışık haldedir, hepsi de DNA’nızdaki biyolojik ya da kimyasal olmayan ipliklerdedir. Onları göremezsiniz, kimyasal iplikleri saran manyetik türde ipliklerdir onlar. 

Geçmiş yaşamlar, spiritüel kontratlar ve karmik dersler hepsi hücresel bellekte kayıtlıdır. Dersler ve karmik nitelikler size böyle sunulmuştur, onların içinizde olmaları gerekir. Bu nitelikleri iptal etme gücünün de içinizde bulunduğunu bilmek sizi şaşırtmayacaktır. Ama düalite, dünyaya sıkıntı ve dert yaşama potansiyeliyle geldiğinizi, eğer iyi bir şey elde ederseniz bunun yukardan,“dışınızda” bir yerden gelmiş olabileceğini söyler. Nasıl bir düalite seçmişsiniz!


Dinleyin sevgili varlıklar, sorunlar size katlanmanız için değil çözmeniz için verilmiştir. Tanrı çözülmeden kalan insan sorunlarından sevinç ve haz duymaz, çözülüp tamamlanmayan sorunlardan ne Tanrı ne de gezegen yararlanabilir. Artık size üzüntü veren şeyleri uzlaştırıp barıştırmanın zamanı gelmiştir, hayatta acı veren her şeyi planlayan sizsiniz. En sonunda bu konuda bilgece bir şey yapmak ister misiniz? Onu kutlayın, yapılması zor bir şey ama onun ardında kutsallık ve sevinç enerjisi var. Bunu düşünün, üzüntüye yol açan olayı kutlamanın tam zamanıdır, durumu genel tabloyu kavrayan bir bilgelikle görmeye başlayın. Bazıları üzüntünün ancak zamanla yatışabileceğini söylüyor, ama yanılıyorlar, çünkü yeni enerjinizin üzüntüyü dönüştürmeye muktedir olduğunu bilmiyorlar.


Yeni çağdaki sevgi madde üzerinde mutlak bir güce sahiptir. Mucizelerin ne olduğunu sanıyorsunuz? Sıkça zihnin, bedenin ve ruhun şifa bulmasından söz ederiz, hepsinin maddeyle ilgisi var. Hiç yoktan madde yaratıldığını, kemik ve kıkırdak oluşturulduğunu biliyorsunuz. Bunların birer ilahi müdahale olduğunu sanıyorsunuz, oysa bu hepinizin içindeki Tanrısal güçtür, şifa yukardan değil içinizden gelir. Bu mucizevi enerji içinizde taşıdığınız spiritüel öz tarafından üretilmiştir.


Neden bazılarının şifa bulup bazılarının bulmadığını biliyor musunuz? Bu kısmen gezegen üzerinde gerçekleştireceğiniz kontratınızla, insanlara nasıl yardım edebileceğinizle ilgilidir. Eğer şifa bulmamışsanız, bunun çevrenizdeki insanların derslerini kolaylaştırmak için tasarlanmış olabileceğini hiç düşündünüz mü? Bu durumda kim kime yardım etmektedir? Ondan kurtulmayı defalarca istediğiniz halde hala varlığını sürdüren bir hastalığınız var mı? Geriye çekilip genel tabloya bakın. Hastalığınızın bir biçimde çevrenizdekilere yardımcı olması mümkün mü? Bu onları zorluyor ve mücadeleye davet ediyor mu, bir şekilde onları Ruha yaklaştırıyor mu? Eğer öyleyse sevgili varlık kim olduğunu bil, bir ışık işçisinin ne anlama geldiğini anla. İşler her zaman göründüğü gibi değildir!



Enerjiyi demirlemek sözüyle neyi kastettiğimi hiç düşündünüz mü? Yanardağların patlayacağı bir zaman gelecek demiştik, siz yeni enerjide dağları yerinde tutacak bir güce sahipsiniz. Yanardağların patlamaya hazırlandığı bölgelere neden çağrıldığınızı sanıyorsunuz? Çünkü yeterli sayıda ışık işçisi bu bölgelere taşınıp enerjiyi oralarda demirlediğinde madde üzerinde bir güç elde edilir! 


Eğer orada yeteri kadar ışık işçisi varsa yanardağ o kadar yıkıcı olmayacaktır, bu şimdiden gerçekleşmiştir, ama siz farkında değilsiniz. Bu sevginin madde üzerindeki gücüdür. Atomun içindeki enerji çorbasını hatırlıyorsunuz değil mi? O çorbanın sevgiye cevap verdiğini söylemiştik, bu durumda sevginin madde üzerindeki gücü sizi şaşırtmamalıdır. Birçoğunuz kendinizi çaresiz hissediyor, gezegen üzerinde oraya buraya savrulduğunuzu sanıyorsunuz. Dünyada enerjiyi sizin için demirleyerek depremlerin şiddetini azaltan, yanardağların patlamasını önleyen ışık işçilerinin bulunduğunu biliyor muydunuz?

Sevgi biyolojiniz üzerinde mutlak bir güce sahiptir, bedeninizde henüz ortaya çıkmamış enerjiler var. Örneğin yaşlanmanızı yavaşlatan nitelik zamanı geldiğinde size sunulacaktır. Sevginin gücü hücresel yapınıza sürekli etkide bulunup hücrenin içindeki maddeyi değiştirebilir, çünkü hücreler spiritüel niyete yanıt verirler. Artık tüm bedeni aydınlanmış tek bir hücre olarak görmelisiniz, orada ayrı gayrı yoktur, belirli bir bölümü acı çekerken tümü acıyı hisseder, belirli bir bölümü eğer aydınlanmışsa tümü aydınlanmıştır ve sevinç içindedir. Kısaca kimyanızı değiştirebilir, içinizde şifa yaratabilirsiniz.


Hissettiğiniz endişe ve huzursuzluğun içinizde sürüp giden evrimle ilgili olduğunu anlamalısınız. Çevresinde gördüğü şeylerden endişe, korku ve kuşku duyanlarınıza, sevginin gücünün üzüntüyü olduğu gibi bu duyguları da dönüşüme uğratabileceğini söylüyoruz. Eğer niyet eder ve içinizdeki meleğe sahip çıkarsanız dönüşüm hemen başlayacaktır. O mutlaktır, öyle olmak zorundadır, siz böyle aydınlanırsınız ve bedeniniz değişmeye başlar, bunu biliyor muydunuz? 


Huzursuzluk veren durumlarda huzurlu kalabildiğinizde önemli bir köprüyü, aydınlanmanın katalizörü olan bir köprüyü geçmişsiniz demektir. Bu en yüksek düzeyde sevginin gücünü temsil eder, çünkü sevgi insan bilincini çarpıcı biçimde değiştirir.
Sevgi düalitenizi de dönüşüme uğratma gücüne sahiptir. Sorumlu olan ve deneyi yöneten sizsiniz, düaliteniz bunu çok iyi biçimde gizliyor. Her şeyi Tanrıya bırakmaya alışıksınız, oysa Tanrı ortağınızdır. İçinize yönelip her şeyi ikimiz birlikte değiştirelim deme gücü ve izni size verilmiştir. Saf niyetle eyleme geçer geçmez bilin bakalım ne olur? 


Kutsal ortağınız Tanrı gelip kollarıyla sizi sarar ve yaşamınızın niyetini onunla birlikte yeniden yaratırsınız. Aradaki fark niyettir, niyet yeni gücünüzdür. Artık düaliteniz nötr ve tarafsız biçimde dengelenmiş değildir, çünkü enerji ağı üzerinde yapılan ayarlamalar düalite potansiyelinizi değiştirmiştir. Şimdi sizin tarafınız ağır basmaktadır. Peki bu ne anlama gelir?

 Geleceğinizi daha önce hiç yapamadığınız biçimde yönetip belirleyebileceğiniz anlamına gelir. Geleceği yönetme işine başlayanlar kendilerini ne kadar kolay değiştirebileceklerini gördüklerinde şaşıracaklardır. Örneğin korkuyu zararsız mı kılmak istiyorsunuz, onu selamlayın, bu onu zararsız hale getirecek ve düaliteniz dönüşüme uğrayacaktır. Böylece ışık ve karanlık dengesini değiştirmiş olursunuz.

Bu gezegende hala eski damgalara sahip olan ve moralinizi bozmak isteyen bir enerji var. Onlar korkuyu kullanırlar, çünkü sizi korkutmak güçlerini artırır. Gidişi geriye çekmek, her şeyi karıştırmak isteyenler daima olacaktır. Eski enerji kolayca vazgeçmeyecektir, 1999 yılı bunun için büyük bir sınav, ışıkla karanlığın karşı karşıya gelişinin de başlangıcı olacaktır. Bunu aştığınızda bir rahatlama ve kurtuluş hissi duyacaksınız, işte o zaman gezegen süzülerek yükselmeye başlayacaktır. Göreviniz bu süreci aşmak ve o ana kadar ışığınızı demirlemektir.
"kryon"

0 comments:

Yorum Gönder