20 Ocak 2014 Pazartesi

Andromeda Konseyi – PEGASUS PORTALI

pegasusportalfeb2

PEGASUS PORTALI – Kadim Sırların & Bilgilerin Tetikleyicisi Andromeda Konseyi

Anna Merkaba kanalıyla
18 Ocak 2014
Bir kaç gün önce gökyüzünde Pegasus oluşumu gördüm, harikulade olan bu bulutu gördüğümde edindiğim his, onun çok yükseltici olduğu idi ve şöyle düşündüm, “Sonunda başladı”. Bunu çabucak unuttum, bugün aşağıdaki mesajı alıncaya kadar… 
Evrenin sevgili çocukları, bugün varlığınızın en özünde göremediğiniz şeyi aydınlatmak için size geliyoruz. Dünya döndükçe, geçmişin ateşlenmesi hayata geçiyor, geçmiş hayata geçerken dünyasal ateşlerin derinlerinde yeni başlangıç yükseliyor. Ateşler yukarıya yükselirken, kapılar vasıtasıyla temizliyor ve yeniden doğuşun yeni enerjisinin yaşayan insan genetiklerinin küresine girmesi için yolu açıyor ve genetik çoğalırken, insan varoluşunun genetik kodu içerinden değişirken, bu evrene yayılıyor.
 
Kısa bir süre dünyasal yaşamlarınızda gerçekleşecek olan şey, tarihi değeri ve tarihi önemi olan genetik kodun yeniden yapılandırılmasıdır, çünkü insan türünün çağlardır farkında olduğu insan türünün tarihi siliniyor ve yeni tarih, insan psişesinin ve insan deneyiminin gerçek tarihi ortaya çıkıyor ve günlük temelde herkese ifşa ediliyor.
Eğer gökyüzüne bakarsanız, (dünyanın) güney yarıküresinde Pegasus takım yıldızında çk parlak yanan bir yıldız göreceksiniz, parıldayan yıldız insan bedeninde aktivasyon olan yıldızdır ve eğer Pegasus imgelerini insan bedenlerinizin üzerine yerleştirmeye karar verirseniz, anahtar bağlantıyı bulursunuz, bedendeki anahtar noktayı bulursunuz, sonunda eskiyi atıp yeniye yürümek için kendi benliklerinizde aktive edebileceğiniz bedenlerinizdeki anahtar sarayı bulursunuz.
İnsan hafıza kodekslerinin alt – genetik koduna giriş kapısı bu söylediğimiz noktadadır, siz bu noktayı BİR olarak aktive edebilirsiniz. Aslında büyük galaktik olayların insanlığı beklediği doğruyken, uyumlanmaz içinizde ve dışınızda eşzamanlı olarak gerçekleşmeli.
Sevgililer, size söylemeye çalıştığımız şey, kesinlikle evrende var olan her şeyin kendi benliklerinizde var olduğudur ve bunun herkesi makro seviyede etkileyen fraktal vortekste kişisel gerçekliğinizden yayıldığıdır.
Dualitenin doğasını anlamak, birliği doğasını anlamak, varlığınızın gerçek hikayesini bilmek algıladığınız ve olan şey arasındaki uçuruma köprü oluşturur. Bizimle sizlerin, sizlerle yüksek benlikleriniz, siz ve ebedi OM arasındaki uçuruma köprü oluşturur.
Bugün sizin için vereceğimiz bunlardır. Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
Andromeda Konseyi –Anna Merkaba kanalıyla
(Çeviri: Saffet Güler)
http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2014/01/18/pegasus-portal-the-trigger-of-the-ancient-secrets-knowledge-andromeda-council/
PEGASUS – KANATLI BEYAZ AT
Yeni bin yılın ve yeni bilincin kadim sembolü

0 comments:

Yorum Gönder