25 Ocak 2014 Cumartesi

ÇEVRENİZDEKİ VARLIKLAR..

 
Dünya Üzerindeki İnsanlık Tarihi Sınırlıdır : Siz bu gezegende harika bir soya sahipsiniz! Soyunuz 300 bin yıl kadar eskiye dayanır. Ancak kim olduğunuzu bilmek için eskiye gitmeniz gerekiyorsa 100 bin yıl kadar önceye gitmenizi tavsiye ederim. Neden mi? Eğer bundan daha eski bir dönemi içeren bilgi arayışına girerseniz size benzemeyen insanları inceliyor olursunuz, çünkü 100 bin yıl önce belirgin bir değişiklik olmuştu. Şimdi çevrenizde tanıdığınız insanlar ancak 100 bin yıl önceki insanlara benzemektedir, ondan evvel farklı bir senaryo vardı. Senaryo ilginizi çekebilir, ama bu gece bu konuda konuşmayacağız. Geçmiş celselerde buzul devrinden önceki tarihinizden ve türünüzün tohum biyolojisinden söz etmiştik. Fark DNA’dadır, kendi benzerinizi onunla tanırsınız.


Evrensel Yapı : Bu yapıyı kavrayamazsınız, damganızdan ötürü açıklanabilir değildir. Şunu bilin ki bu yapı gezegeninizde sahip olduğunuz hiçbir şeye benzemez. Burada insanlar güç ve kontrol için hiyerarşik düzenlemeler yapma eğilimindeler. Ne kadar demokratik olursanız olun yapınız en çoğuna sahip olandan en azına sahip olana doğrudur! Damganız yüzünden böyle yapmayı seçmişsiniz. Fakat bu evrenin işleyiş biçimini yansıtmaz, çünkü evren kontrole tabi değildir. O şöyle düzenlenmiştir. İçerden dışarıya doğru etki ve yönetim yarım daireleri halindedir. Güç ve kontrol sözcükleri evrensel örgütlenmede bildiğiniz anlamı taşımazlar. Evren sevgi ve amaç üzerine merkezlenmiştir. Merkezden en uzak olanlar ille de en azına sahip olanlar değildir! 


Burada size açıklayamayacağım bir nitelik var. O şifrelidir ve sizin için hiçbir anlam ifade etmez. Etki ve yönetim yarım daireleri merkezden ötede giderek genişledikçe dış kısımdakiler tekrar içeri kıvrılır ve merkez olurlar. Evrensel yönetimde yaratma ve sevgi hiyerarşisinin şekli budur. Bu zor bir kavramdır!

Çevrenizdeki Varlıklar : Şimdi sadece sizinle düzenli olarak konuşabilen varlıklardan, yani destek grubunuzdan söz edeceğim. Onlar bu dünyayı tanırlar, gezegenin rüştünü ispat ettiğini bilirler, kim olduğunuzu da bilirler. Onlar medyumlar kanalıyla sizinle konuşmuş ve konuşacak olan varlıklardır. Diğerlerinden daha önemli olduğu için değil, ama en uzak yerden geldiği için size Kryon’dan bahsedeceğim. Onun güneşin içindeki Güneşten, büyük merkezi bölgeden geldiğini söylemiştim. İşte merkezin dışa doğru açılışı ve teması! 


Şimdi size onun başka bir ismi olduğunu söylüyorum. O Ana Yaratıcı Güçtür, benim çıkıp yayıldığım yerdir, şimdi sizin için yaptığım şeyi başkaları için birçok kez yaptım. Beni size yollayan Ruhun sevgi ve şefkatidir, beni Işık Kardeşleri denen bir grup gönderdi. Onlar her zaman dünyadaydılar, çok eskiden beri! Bana buraya niçin geldiğim, gelmemi gerektiren bir olay olup olmadığı hep sorulur. Evet bir olay vardı, ilk kez bu olayın ne olduğunu size anlatacağım.

Geçmiş celselerde buraya hangi yılda geldiğimi söylemiştim. Ondan iki yıl önce, 1987 yılının sekizinci ayında buraya gelmemi gerektiren bir olay oldu. O tarihte Ruh, dünyanın titreşiminin evrensel plana uyup uymadığını görmek için gezegeninizi sorguladı. Astronomik düzlemde bir “anahtarın kilide uyması” senaryosu “Hazır mısın?” diye sordu ve gezegen “Evet” diye yanıtladı, çünkü 1987 yılının sekizinci ayındaki titreşimler başardığınız şeyi açıkça kanıtlıyordu. Bu olay herkesi gezegeninize davet eden bir çağrı oldu. Rehberleri, üstatları, işçileri ve makine ustasını! Böylece yolculuğuma başladım. Bu tür şeyleri bilenler olayın ne anlama geldiğini anlarlar. Evet bunlar bir araya getireceğiniz bilmecenin küçük parçalarıdır!


Enerji ağını yeniden ayarlamam karmaşık olmasına rağmen aktardığım bilgiye denk gelecektir. Ayarlama “on ikinci ışın” dediğiniz şeyi kolaylaştırır. Eğer bunun ne anlama geldiğini biliyorsanız, çakralarınıza hitap eden ışınların renklerinin birleşerek on ikinci ışını meydana getirdiğini de anlarsınız. O halde, eğer ben bu gücü kolaylaştırıyorsam, sizin insan olarak kökten değişecek olmanız da bir sır değildir, çünkü o tüm çakralarınızı etkiler. İşte enerji ağı ayarlamalarım biyolojinizin işini böyle kolaylaştırır. Şimdi Tanrının üçlü takımının YERKÜRE, BİYOLOJİ ve RUH olduğunu anlıyor musunuz? 


Benim çalışmam tüm bunları etkiler ve koordine eder, Kryon’un hizmeti budur. Ancak, Ana Yaratıcı Güç’ten olmam sizi daha fazla sevmeme yol açıyor, çünkü ben dersteki varlıkların bantlarını ve renklerini net bir şekilde “görüyorum.” Onları benden gizleyemezsiniz, kim olduğunuzu biliyor, bu yüzden ayaklarınızın dibinde oturuyorum. 

Ayrıca destek grubumun da Jüpiter’in yörüngesinde konumlandığını söylemiştim. Bu konum, Jüpiter’in Güneşin çevresindeki yörüngesini ima eder, Jüpiter gezegeninin yörüngesindeki bir uyduyu değil! Destek grubum çok büyük bir geminin içindedir, geminin adı ise Kral Arthur’la ilgili öykülerinizde gizlidir, bu da başka bir bilmecedir. Dünyadaki çalışmamı destekleyen yaklaşık 100 bin varlık var.

Galaksi - Sizin Merkezi Grubunuz : Her bir galaksi yaratıcı bir yönetime, ismi olan bir gruba sahiptir, Ruh nadiren bir şeye numara koyar. O tüm parçaları ismen bilir, numara koymak beşeri bir alışkanlıktır. Galaksinin merkezinde sizden sorumlu olan grubun ismini henüz bilmiyorsunuz. Bu gece onlara Sagittariuslular diyeceğiz. Dışarı çıkıp Sagittarius Takımyıldızı yönüne baktığınızda, Samanyolu Galaksisinin merkezine doğru bakmış olursunuz. Bunu yay burcunda doğanlarla karıştırmayın, bu sadece yönsel bir referanstır.


Arkturuslular ve Ashtar Kumandası : Bu grup size daha yakın olan, halen medyum kanalıyla bilgiler veren bir gruptur, onlara Arkturuslular diyorsunuz. Onlar bölgenizde yönetici konumundaki Ashtar Kumandasıyla yakın ilişki ve yardımlaşma içindeler. Aralarındaki farkı ayırt edebilmeniz zordur, mesajlarında Kryon’unkilere denk düşen sözleri arayın. “Şimdi zamanı” olduğunu unutmayın, “Işık savaşçıları” olduğunuzu unutmayın! Onların görevi genç insanlarla ve çocuklarla çalışmaktır, soracak olursanız bunun böyle olduğunu söyleyeceklerdir. Ben işimi tamamladıktan 11 yıl sonra Arkturusluların da buradan ayrılması programlanmıştır, bu da bir bilmecedir, kanıtı arayın! Arkturuslular tarafından bilginin ne zaman aktarıldığını öğrenin, sayıları bir araya getirin ve doğrulamayı elde edin. Bugün Ruhun önünde oturup gerçeği işittiğinizi bilin!


Ashtar Kumandası ve Arkturuslular hükümetlerinizle konuşanlardır. Bunları, galaksinizin diğer bölgelerinden gelip de burada düşüp parçalanan gemilerle, ölüleri hükümetiniz tarafından bulunan, hatta canlı olarak ele geçirilen o varlıklarla karıştırmayın. Onlar Ashtar Kumandası ya da Arkturuslular değildir. Ashtar Kumandası üçüncü boyutla onun üstündeki boyut arasında hareket edebilir, yani size görünme ya da görünmeme yeteneğine sahiptirler. Büyük sevgi mesajları getirirler, ana amaçları gezegenin gençlerine yöneliktir, size olağanüstü ve yararlı bilgiler aktarırlar.


 
Sizin Tohum Grubunuz : En kolay ilişki kuracağınız varlıklar sizi teşvik edip harekete geçirmek üzere burada bulunanlardır. Bilimlerine vakıf olmamanız için biraz uzak duruyorlar. Sizinle aynı biyolojiye sahipler, onlar sizi tohumlayanlardır. Yedi Kız kardeş Takımyıldızından (Pleiades) gelmişlerdir. Size onlardan daha yakın hiç kimse yoktur, aranızda dolaşsalar tanıyamazsınız. Onlar da sizin boyutunuzdalar, eğer dikkatli olmasalar bilimleri sizinkine karışabilir, oysa henüz bunun zamanı gelmemiştir. Vaktiyle sizi tohumladıkları için, bu grup içinde büyük heyecan var. Aydınlanmış varlıklar olarak size bilgi aktarırlar.

Güneş Grubu : Bazılarının Güneş Grubu, bazılarının melek dediği varlıklardır. Evrensel tarih konusunda diğerlerinden daha gerçek bilgiler aktarırlar. Onları altın renklerinden tanıyabilirsiniz. Ben şimdi Solara ve Başmelek Mikail olarak bildiğiniz varlıklardan söz ediyorum. Onlar da sizi Kryon gibi yürekten sevmektedir. Sevgili varlıklar, sadece bir medyumu, bir destek grubunu dinleyip her şeyi öğrenemezsiniz. Bizler kendi alanlarında uzmanlaşmış varlıklarız, birçok varlığı dinleyip bilgi alın, sonunda bu bilgileri bir araya getirip parçalı bulmacanızı tamamlayacak ve aydınlanacaksınız.
Üstatlar : Üstatların ortak nitelikleri, geçmişte hepsinin dünyada insan olarak yaşamış olmalarıdır. Onların görevi medyum kanalıyla pratik ve uygulanabilir bilgiler vermektir. Bunlar; İsa, Vaftizci Yahya, Kral Süleyman, Kral Arthur, birçok firavun ve büyük bilgelik gerektiren yüksek konumlarda bulunmuş bazı varlıklardır. El Morya, Sananda, Mahatma, St. Germain ve Kuthumi size bilgi veren varlıkların sadece bir kısmıdır. Onların mesajlarını iyi dinleyin, çünkü özel mesajlardır.


Tapınak Hakkında : Bu grup tarafından, tapınağın tekrar inşa edilmesi konusunda bir hayli bilgi verilmektedir. Bu gece aranızda oturan ve bu konuyla en çok ilgilenen insan duysun diye söylüyorum. Kral Süleyman’dan bu yana medyum kanalıyla aktarılan tapınak bilgisinde birçok şey değişmeden kalmıştır. Tapınak bu kıtanın, (Amerika) bu ülkenin güneybatı bölgesinde yeniden inşa edilecekti. Bu hala uygundur, giriş kapısı açık ve hazırdır. Ama şimdi bir değişiklik var, bu kıtada iş görecek dört kapı daha bulunuyor. Tapınak bu beşinden herhangi birinin üzerine inşa edilebilir. Eğer onların yerlerini bulmak istiyorsanız bulabilirsiniz, çünkü Hopi ulusu bu bilgiyi medyum kanalıyla alıp açıklamıştır. Tapınak mezun olmuş bir dünya için iletişim merkezi olacaktır. O yeni fenerdir, inşa edildiği zaman diğer boyutlarla iletişim kuracak ve evrene şöyle diyecektir: “Biz Dünyayız, özgür seçim gezegenimiz mezuniyet statüsündedir, artık gelebilirsiniz!”


Siz: Dünyanın evrensel düzende çok küçük olduğunu, belki yıldız sistemlerinin büyüklüğü içinde bir hiç olduğunu düşünebilirsiniz. Bu asılsız bir düşüncedir, tüm aydınlanmış varlıklar sizin kim olduğunuzu bilirler. Bu gezegen heyecanın bol olduğu bir yerdir sevgili varlıklar, çünkü siz derste olan yücelmiş varlıklarsınız. Burada değilken çok yücelerde durur, birçok renkle donanıp renk bantlarınızı sergilersiniz. Herkes bu renkleri tanır ve sizi onurlandırır. Sizin işiniz en zor olanıdır, Kryon’un işinden çok daha zor ve onurlandırıcı bir iştir!


Karanlık Varlıklar : Lusifer’i arayanlar bir hayalet yaratıyorlar, çünkü evren isteklerinizi yargılamadan harfiyen yerine getirir. Bu yüzden Lusifer’i bulmak isteyenler de isteklerine kavuşturulup memnun edileceklerdir! Siz nasıl şifayı, sevgiyi yaratma gücüne sahipseniz, onlar da olumsuzu, negatifi yaratma gücüne sahipler. Lusifer onların yaratıp oluşturdukları bir hayalettir. Ama şunu asla unutmayın, aydınlanmış ve dengeli bir kişi bile Lusifer’i zikredip çağıranların arasında özgürce durabilir ve hiç etkilenmeden onların üzerinde mutlak bir güce sahip olabilir. Bu gezegende yeni gücünüzü etkileyebilecek hiçbir şey yoktur. Negatifi çağıranlar dengesizdirler, bunu dengesizliklerinden ötürü yaparlar. Bunun gezegendeki negatif varlıklarla hiçbir ilgisi yoktur, onlar sadece niteliklerinize çekilir, sizi bilmek isterler, çünkü siz onların kütüphanesisiniz!


Böyle birkaç grup var, bir grup duygularınız hakkında bilgi peşindedir. Müdahale etmeme kuralının izin verdiği ölçüde biyolojinizi etkilemelerine, karmanızı kolaylaştırıp ona yardımcı olmalarına izin verilir, onlar bir bakıma dersinizin parçalarıdır! Bunun anlamı şudur: Her insan dengeyi kendi başına yaratabilir, negatifi özümseyip dönüşüme uğratabilir. Dediğim gibi karanlık varlıklar duygularınıza çekilirler, çünkü onlar hiçbir duyguya sahip değiller. Duygular enerjidir, siz onu arayanlar için bir fener gibisiniz! Bir diğer grup karmanızla ne yaptığınızı merak eder. Işığa çekilen pervaneler gibi etrafınızda dolaşırlar, onların da dersinize katkıda bulunmalarına izin verilmiştir. Etrafınızdalar, çünkü onları korkularınızla besliyorsunuz. Daha fazla besine ihtiyaç duydukları için geri gelip yaşamınızı istila eder, sizi aşağı çekmeye çalışırlar. Bu senaryo insanlara ne kadar inanılmaz gelirse gelsin gerçektir. Onları, Lusifer’i çağıran insanların ayaklarının dibinde kendilerine ziyafet çekerken bulabilirsiniz! Bu karanlık varlıklardan korkmanıza hiç gerek yok, çünkü onlar üzerinde mutlak bir güce ve egemenliğe sahipsiniz.


Bir başka gruptakiler biyolojik olarak size benzerler. Onlar galaksinizin diğer bölgelerinden gelmişlerdir. Dünyanıza gelebilecek araçlara sahiptirler, ama sırf bu bilime sahip olmaları onların aydınlanmış varlıklar olduğu anlamına gelmez. Gemileri burada düşüp parçalanan varlıklardır onlar. Yaptıkları hatalar sonucu yakalananlar onlardır, Ashtar grubu değil. Bugün dünya hükümetleri tarafından incelenen bilim, bu varlıkların bilimidir.


Merkezden dışa doğru tüm bu varlıklar Ruhun şefkatini temsil ederler. Onlar sizi desteklemek için buradalar. Hepsi de! Uygunsuz görünen varlıklar bile bu özgür seçim gezegeninde dersiniz için bulunmaktadır. Unutmayın ki size yeni gücünüzü kazandıran şey, bu olumsuzluklara rağmen yaptığınız çalışmadır.


Rehberler : Şimdi son olarak bir başka gruptan söz edeceğim. Bunlar sessiz varlıklardır. Onların medyum kanalıyla çok az bilgi aktardığını görürsünüz, çünkü çok meşguldürler. Evet rehberlerinizden söz ediyorum. Onlar yaşamınızın başlangıcında tayin edilen, yanınızda durup elinizi tutan ve sizi seven varlıklardır. Onlar zaman zaman hissettiğiniz, erişilmez sandığınız, rüyalarınızda görünen varlıklardır. Rüyalarınızda Ruhla konuşabilirsiniz, ama uyanıp rüyanızı anlattığınızda onlar hayaller olarak kabul edilip umursanmazlar. Oysa rüyalar genellikle rehberlerinizle iletişim vasıtalarınızdır.

---KRYON---

1 comments:

Dost Melekler dedi ki...

İçim açıldı.
Hangi medyum acaba? Lee Carroll olmadığını zannediyorum.

Yorum Gönder