27 Ocak 2014 Pazartesi

Nötr Damga

 
Nötr bir damgaya sahip olmanız daha önce deneyimlemediğiniz bazı değişiklikler meydana getirecektir. Daha önce hiç yaşamadığınız ayartılar yaşayacaksınız ve işler değişecek, belki de zorlaşır gibi görünecekler. Ayrıca ayarlama dönemi pek hoş bir dönem olmayabilir! 

Doğduğunuz günden beri belirli bir biçimde davranmaya alıştınız. Konuşmanız, arzularınız, eylemleriniz ve savunmalarınız hepsi karma tarafından şekillendirilmiştir, çünkü onlar karmiktir ve damganıza bağlıdırlar. Neden bazı insanlar sürekli öfkelidir? Neden bazı insanlar sakindir? Tüm bunları yöneten damganızdır. Genellikle karmanız bu duyguların bazılarını aşmanıza, örneğin korkuyu aşarak bilgeliğe ve huzura erişmenize yardımcı olacak şekilde yapılandırılır, bu yüzden korkunun damganız kanalıyla sizinle kalmasına izin verilir. 


Ama huzur doğal haldir, ona erişmek için epeyce çalışmanız gerekebilir. Bu yüzden kişiliğiniz değişecek, diğerlerinden farklı görünmenize neden olacaktır. Size kızgın olan bir insan artık sizde öfke dolu bir tepki uyandırmayacaktır, fakat çok alıştığınız bir parçanızı yitireceksiniz! Huzur ve sükunet doğaldır, ama dram dolu yoğun bir yaşam sürmüşseniz huzur size sıkıcı gelebilir! 

Deneyimleyeceğiniz en büyük ayartı hiç düşünmediğiniz bir şey olacak. Hiç acı çekmeden dünyadan ayrılabilecek, öylece ortadan kaybolabileceksiniz (yükseliş). Bunu sezgisel olarak hissedeceksiniz, çok temiz bir işlem olacak! Neden olmasın? Bunu yapacak güce ve izne sahipsiniz. Hazır yapmanıza izin verilmişken neden burada kalıp çalışmaya devam etmeli? Perdenin bizim bulunduğumuz tarafına geçtiğinizde kabul görecek ve alkışlanacaksınız! Artık birlikte olduğunuz karmik grup size bağlı olmayacak. Bu hepsinin içinde size en acı vereni olabilir. Birçok arkadaşınız hatta eşiniz sizi terk edebilir, onlar için siz değişmiş ve başka bir insan olmuş olacaksınız. Bu insan zihni için olumsuz ve keder verici bir durumdur, ama ayarlama döneminin bir parçasıdır. 

Ego en amansız düşmanınız olacaktır. Belli bir dereceye kadar egonuz damganız tarafından kontrol altında tutuluyor ya da serbest bırakılıyordu. İsa bile hayatının belirli dönemlerinde egoyla ilgili bazı sorunlar yaşamış, aydınlanmamış insanlar karşısında sabır ve hoşgörüsünü yitirecek hale gelmişti. Ego aslında beşeridir, perdenin bu tarafında göz önüne alınan, hesaba katılan bir şey değildir. Ben biyolojik zihnin kendine aşırı önem vermesinden, kendini fazla yüksek görmesinden söz ediyorum. Ego, daha büyük daha küçüğün, daha fazla daha azın etrafında olduğu zaman ortaya çıkan bir şeydir. 

Perdenin benim bulunduğum tarafında böyle bir durum asla söz konusu değildir, burada daha küçük, daha az diye bir şey yoktur. İnsan egosu aslı olmayan bir güç duygusudur ve insan zihni için uyuşturucu gibidir. İnsan olmak, diğer insanlarla başa çıkabilmek için bile bir miktar egoyu gerektirir, ama sizin durumunuzda ego tepkisi çok güçlüdür. Ego sevginin yerini alır da ben merkezci hale gelirseniz, statünüzü sürdürmek için gerekli dengeyi yitirirsiniz, oysa dengede kalmalısınız.

 Aynı zamanda saldırgan (aktif) spiritüel bir doğaya sahip olmalısınız. Bu özellikle aydınlanmış olanları ilgilendirmektedir. Başka insanlarla ilişki kurmak zorunda olduğunuz sosyal durumlarda psişenizi herhangi bir şekilde korumaya çalışıyor muydunuz? Enerjinizi böyle ortamlarda dağılmaktan korumak için önlemler alıyor muydunuz? Enerjinizin sömürüldüğünü, kendinizi eski yüksek titreşiminize çıkarmak zorunda olduğunuzu hiç hissettiniz mi?

 Bu savunmacı bir yapıdır ve uygun değildir, artık bu tutumu bırakmalısınız. Düşük bir titreşimin sizi etkileyeceğinden şüphe etmeniz gerekmez, bunu yapabilir misiniz? İsa’yı insanlar arasında dolaşıp onlara dokunurken, şifa verirken ve onlarla konuşurken düşünün. O daima saldırgan (aktif) bir tutum içindeydi, güç yitirmek yerine güç verirdi, siz de öyle olmalısınız. Düşük titreşimli insanlar, bu konuda kaygılanmanıza gerek kalmadan sırf çevrenizde bulundukları için değişime uğrayacaklar. Olumlu bir güç üreteci (jeneratörü) haline geleceksiniz!

 En zor yeni ayarlamalardan biri de geçmişe psikolojik bağlılığınız konusunda olacak. Bunun aydınlanmış bir özellik olmadığına, beşeri bir özellik olduğuna lütfen inanın. Hepiniz şimdiye kadar damganızın bir parçası olarak geçmişi biraz kutsal sayıyor, ölmüş aile üyelerini aşırı hürmetle anıyordunuz. Bu tutumlar olumsuz ve aydınlanmamış tutumlardır.

 Dengeye kavuştuğunuzda “şimdi” zamanının daha farkında olursunuz, geçmiş olaylar uygun bir biçimde nötr hale gelirler. İnsanlar anıları ve geçmiş olayları nötrleştirmeyi öğrenmek için hayatlar harcarlar, ama nötr aşıyı talep ettiğinizde bunu hemen gerçekleştirebileceksiniz. En son sahip olacağınız yeni duygu sevgi titreşimi olacaktır. Bu size ağır görünecektir, sorumluluk açısından ağır! Şimdi’yi nerdeyse benim kadar algılayacaksınız, onunla birlikte yoğun bir sorumluluk duygusu gelecek.....
KRYON"

0 comments:

Yorum Gönder