18 Ocak 2014 Cumartesi

Hafta Sonu için Melek Kartı – Kristaller

 crystal healing
Bu kartta kristal terimi iki anlam taşıyor, sadece biri ya da ikisi birden size sesleniyor, bunu bu kelimeleri okurken bileceksiniz.

İlk olarak bu kart mineral dünyasının kristallerini temsil eder. Bu çok güçlü varlıklar enerjileri taşır, dönüştürür ve geliştirir. Örneğin kristal kuvars altıncı hissinizi netleştirirken, siyah obsidyen etkili bir koruyucudur, pembe kuvars kalbinizi sevgiye açar, mor ametist ruhani titreşiminizi yükseltir. Bu kart içinizden gelen yönlendirmeye göre kristal enerjilerle çalışmanızı tavsiye ediyor.


Kartın ikinci anlamı da “kristal” insanlarla ilgilidir. Bu kişiler iyileştirici enerjiler yayan sessiz, sakin ve hassas kişilerdir. Çoğu kristal kişi henüz küçük çocuklardır bu kart sizin bir kristal çocuğunuz olduğuna ya da kristal çocukla çalıştığınıza işaret edebilir. Belki siz de kristal insan karakter özelliğini taşımaktanız özellikle yumuşak konuşan, nazik ve doğayı çok seven bir kişi iseniz.

Arkadaşlar, bu kartın ucu açık gibi… Bu hafta sonu şöyle geçecek, şunu yapın diyemiyorum. Ama dikkatimizi kristallere çekiyor, hem insan hem de taş olarak. Bu hafta sonu etrafınızdaki kişilere bir göz atın, belki ailede bir kristal vardır, belki de siz kristalsiniz. En ünlü kristal kişiler her ikisi de İndigo ve Kristal karışımı Wikileaks kurucusu Julian Assange ve ona bilgileri sağlayan Bradley Manning dir. Bu kişilerin tavırlarının ne kadar sessiz, sakin ve yumuşak olduğuna dikkat edin. Ama onların sayesinde dünya son 3 yılda büyük bir evrimleşmeden geçti. Kristal çocuklar sıklıkla Asperger Sendromu ya da otizm ile karıştırılır. Bu konuda John Smallman’ın çevirdiğim bir mesajını da tavsiye ederim. Aynı zamanda bir kristal dükkanına giderek kendinize uygun bir taş olup olmadığına bakabilir ve kendinizi dinginleştirerek kristallerden gelen enerjiyi hissedebilirsiniz.

Size mutlu ve kristal gibi net ve renkli bir hafta sonu diliyorum.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder