16 Ocak 2014 Perşembe

ALTINIŞIK ARACILIĞIYLA MELEKLER KONSEYİ, BAŞMELEK MİKAİL VE PLEİADESLİLER KONSEYİ

 
 Yüksek Benliğiniz ile birleşme sizin çok boyutlu benliğinizi ve yeryüzündeki sizin Yeni Yüksek Boyutlu topluluğunuzun temelini oluşturur…

 Şu an dünyada yeni yüksek boyutlu toplum yapısı oluşuyor ve bu her insanın yüksek benliği ve çok boyutlu varlığı ile iletişimi sonucu ortaya çıkan yüksek boyutlu enerjilerin attığı temellerle oluyor. Bu yeni toplum, her insanın kendi yüksek benliğine ve çok boyutlu benliğine bağlantısı ve uyumlanması ile yaratılıyor…


 Bu çok boyutlu benlik oluşumunu görmeye başlayabilirsiniz; bu, (yüksek boyutlardaki) "yüksek benliğinizin," (yeryüzündeki) "alçak benliğiniz" ile birleşmesidir; bu çok boyutlu benliğinizin doğumu, şu anda birçoğunuzun dünyada geçmekte olduğu yeni yükseliş sürecinin bir parçasıdır.

 Bu süre içinde dünya üzerinde birçok varlık artık çok boyutlu benlik oluşturmaya başlamaktadır. Bu çok boyutlu benlik sizin yüksek benliğiniz ve dünyadaki alçak benliğinizin birleşimidir ve daha yüksek boyutlarda yaşarlar. Bu kısım, yükseliş geçişinde size yardımcı olmak için oluşturuluyor. Daha önce birçok kanal ile de söylediğimiz gibi, yükseliş daha yüksek boyutlu frekanslar ile uyumlanma ve çok boyutlu benliğinizin farkında olmaktır. Çok boyutlu benliğinizin farkında olmanın ilk aşaması, yüksek benliğiniz ile günlük olarak iletişim kurmanız ve bir diyalog başlatıp günlükler tutarak bu iletişime devam etmenizdir. Bu bağlantıyı güçlendirerek ve kendiniz için başka iletişimler kurarak, kendinize ruhsal büyümenizde yardımcı olacak bir günlük yaratıyor olacaksınız. Bu yolculukta aynı zamanda Başmelekler alemine dönüp size yardım etmelerini de isteyebilirsiniz.  Bunu aradığınız cevap ve sorular ile yapabilirsiniz. İlk başta, cevapları yazma yeteneğine erişinceye kadar sadece aklınıza gelenleri yazın ve böylece zamanla aldığınız mesajlar uygun hale gelecektir. Siz yüksek ve çok boyutlu benliğiniz ile bağlantınızı güçlendirdikçe zamanla mesajlar daha net bir hal almaya başlayacaktır. Anahtar, günlük rutin işlerinizin bir parçası gibi çok sık pratik yapmaktır. Bunu yaparken harcadığınız zaman bu yüksek boyutlu yönlerinizle kuvvetli ilişkilere dönüştüğünde iyi değerlendirilmiş zaman olmuş olacaktır. Sonucunda da çok boyutlu benliğiniz ile telepatik bağ kurabiliyor olacaksınız ve eğer isterseniz yüksek boyutlardaki yıldız uygarlıklarındaki aileleriniz ve melek ve başmelek alemleri ile de bunu yapabiliyor olacaksınız.

Yüksek boyutlu ruhsal alemlere bağlanmanın yolu, meditatif bir alanda uzanarak veya rahat bir sandalyede oturarak ve sadece bu bağlantıyı arzulayarak olur. Yüksek benliğiniz sizin yüksek boyutlu alemlerde yaşayan parçanızdır ve Kaynağın Yaratıcısına çok yakındır. Kendi yüksek benliğiniz ile güçlü ve sağlam bir bağlantı kuramazsanız, ruhsal gelişiminiz tamamlanamaz. İstediğiniz zaman bağlanabileceğiniz ve size meditasyon ile günlük periodlarda bağlanmanız için cesaret verdiğimiz bu yüksek benlik, varlığınızın tüm yönlerinin farkındadır; hayatınızın her aşamasının, yıldız sistemlerinizin, dünyaya gelmeden önce yaptığınız doğum öncesi anlaşmalarınızın, karmik sözleşme ve yükümlülüklerinizin ve ruhsal kişiliğiniz ve bu hayatınız boyunca dünyadaki görevlerinizin ve diğer yıldız uygarlıklar ile iletişiminizin farkında ve bilincindedir. Aşağıda da açıkladığımız gibi, siz yüksek benliğiniz ile iletişim kurmaya başladığınızda sizi yüksek benliğinize dünyadaki hayat yolculuğunuzun tüm bu yönlerini, yollarını sormanız için teşvik ediyoruz.

Yüksek benliğiniz ile buluşmanız en basit şekli ile sessiz ve rahat hissederek ve “ yüksek benliğime bağlanıyorum, lütfen benimle iletişime geç” diyerek yapılabilir. Ve hemen bağlanmış olursunuz. Bu, bu kadar basittir işte! Sonra bir diyalog kurmaya ve ruhunuzun amacı, ruhunuzun görevi, ruhunuzun anlaşmaları, hayatta hangi yöne yönelmeli, yaşamak için ne yapılmalı, geçmiş ve gelecek yaşamlarınız ve bunun gibi tüm sorularınıza cevaplar almaya başlayabilirsiniz.

Sizin yüksek benliğiniz ile bağlantınız her zaman daha da güçlendirilebilir ; şu an birçok yerde biraz körelmiş durumdadır. Kanal bile çok yıllar önce, ilk yüksek benliğinin farkındalığı geldiğinde her zamanki gibi diğer yüksek boyutlu varlıklar ile bağlantı kurup yüksek boyutlu mesajlar getirmeden önce bunu günlük çalışmalar ile güçlendirdi.

İlk ve en önemli tavsiyemiz eğer günlük olarak bu yüksek benliğiniz ve çok boyutlu haliniz ile bağlantı pratiği yapmadıysanız ve akla gelen herşeyi bir günlük formatında tutmadıysanız, bunu hemen yapmaya başlamanızdır.. Buna her sabah veya öğleden sonra sessiz bir zamanınızda düzenli zaman ayırabilirseniz ruhsal gelişiminizde size yardımcı olabilecek yüksek boyutlara uyum sağlamış olursunuz. Bu aynı zamanda size bizimle ve kendi yüksek benliğinizin güçlü bağlantısıyla iletişime girebilmek için yardımcı olacaktır. Biz bunu tüm açıklamalara koymaya çalışıyoruz çünkü bu yüksek  benlik bağlantısını beslemek ve sürdürmek bir insanın gelişmesi için muhtemelen 1 numaralı önemli yoldur.   Bu bağlantı ile tüm cevaplar, ruhunuzun anlaşmalarının bilgileri, ruh kökenleriniz, doğum öncesi anlaşmalarınız ve ruh olarak tarihiniz ve tüm konular ruhsal aydınlanmaya kavuşur. Sizin “perde arkası” nı görmenizi ve zaman dışı bilgelik ve birçok bilgiye erişiminizi sağlar.

Eğer kendi yüksek benliğinize ve çok boyutlu benliğinize günlük olarak dönerseniz, uyumlanırsanız, kendinizle ilgili bir çok şey öğrenmeye başlayacaksınız. Siz dünyaya ve bu zamana fiziksel bedenler ile gelmiş yüksek boyutlu varlıklarsınız. Bu yüksek boyutların tüm yıldız uygarlıklar gibi biraraya geleceği altın çağa büyük geçişte size yardımcı olmaya karar vermiş bir çok yıldız tohumları var. Ve bu çağ binlerce yıl sürmüş bir dönemin sonu olmakla beraber, büyük bir huzur, refah, bolluk, uyum, birleşme ve birlik olacak bir çağ olacaktır. Biz yüksek boyutlarda, yüksek boyutlu yıldız ülkelerden  gelen Başmelek alemleri olarak çoğumuz,  bu birliğin alanındayız ve ruhumuzun görevinin toplam bir bilgeliğine sahibiz. Biz hepimizin yararına burdayız ve şimdi birçok kanal aracılığı ile size yüksek boyutlardaki  yıldız ailelerinizi hatırlamanız için, ruh görevleriniz ve anlaşmalarınız hakkında ve Birlik ve Sevgi Birleşimi için sizi uyandırmaya geliyoruz.

 Ayrıca, ruhsal rehberlik ve ilham için herhangi bir zamanda Başmelek alemindeki bize de uyumlanabilirsiniz. Bunu yapmak için kendi yüksek benliğinize bağlanmanız ile benzer bir yol kullanabilirsiniz. Başmelek Mikail’e, Büyük Koruyucu’ya ve Dünya’daki Koruyucu gözetmene bağlanmak isterseniz, sessiz bir alanda, meditatif halde iken kendi yüksek benliğinize bağlandıktan sonra basitçe “ Başmelek Mikail sana bağlanıyorum, lütfen benimle iletişime geç” demeniz yeterlidir. Daha sonra ilk ve en önemli olan yüksek benliğinizin yanı sıra bu güzel Başmelek Mikail’in sevgi dolu rehberliği ile de bağlanmış olacaksınız. Bu melek ile diyalog kurabilirsiniz. Yüksek benliğinize veya bu başmeleklerden birine bağlandığınızda eğer telepatik olarak hiç bir şey duymazsanız, yüksek benliğiniz ve yüksek boyutlardan ve başmelek alemlerinden gelen kişisel iletişim ve mesajlar için bir ruhsal yolculuğa çıkmak isteyebilirsiniz.

Bunun için önce kendi yüksek benliğiniz ile bağlantınızı güçlendirebilirsiniz, sadece yüksek varlıklar ile değil, her kime bağlanmak isterseniz tabii genel olarak yine yüksek boyutlu alemler ile, bağlantınızı güçlendirebilirsiniz.Şu an dünyada yeni yüksek boyutlu toplum yapısı oluşuyor ve bu her insanın yüksek benliği ve çok boyutlu varlığı ile iletişimi sonucu ortaya çıkan yüksek boyutlu enerjilerin attığı temellerle oluyor. Bu yeni toplum, her insanın kendi yüksek benliğine bağlantısı ve çok boyutlu benliğine uyumlanması ile yaratılıyor. Bu, her birinizin bu önemli Büyük Planın önemli parçaları olmanızın da sebebidir. Yüksek Benliğinize (ve herhangi bir başmelek veya hayırsever yüksekboyutlu varklıklara) düzenli olarak bağlanarak, dünyanıza, toplumunuza, ailenize ve hayatınızın tüm alanına bu güzel yüksek boyutlu enerjiyi getirmiş olursunuz. Dünya üzerindeki yüksek boyutlara bu topraklamanın sizin gibi insanlar tarafından yapılması gerekiyordu! Bu tüm planın zaten bir parçasıydı.

Herhangi birimize, kendi yüksek benliğiniz de dahil olmak üzere, istediğiniz soruyu istediğiniz zaman sorabilirsiniz. Ruh kökenleriniz ve size belirterek açığa vurduğumuz her konu hakkında soru sorabilirsiniz. Yüksek benliğinizle bağlantı kurarak titreşiminizi yükseltmek daha fazla yüksek boyutlara demir atmanızı ve ruhsal özünüze daha çok odaklanmanızı sağlayacaktır. Bu da yeni Altın Çağ’ın dünyadaki ilerleyişidir.

Sizin varlığınızın, işinize, oyununuza, kendinize ve diğerleri ile olan ilişkinize yardımcı olması için yüksek benliğinizi hayatınızdaki tüm alanlara çağırın.  Bu çok boyutlu benlik oluşumunu görmeye başlayabilirsiniz; bu, (yüksek boyutlardaki) "yüksek benliğinizin," (yeryüzündeki) "alçak benliğiniz" ile birleşmesidir; bu çok boyutlu benliğinizin doğumu, şu anda birçoğunuzun dünyada geçmekte olduğu yeni yükseliş sürecinin bir parçasıdır. Biz dünyadaki herkesi yüksek benliğiniz ile iletişim kurmaya başlamanız ve açıkladığımız gibi yüksek benliğinize dünyadaki hayat yolculuğunuzun tüm bu yönlerini, yollarını sormanız için teşvik ediyoruz. Bu sizin tarafınızdan oluşturuluyor! "Yeni dünya"  Altın Çağ içine taşıyacak olan yeni bir yüksek boyutlu dünyadır ve şu an online olarak size gelmektedir.

Her kişi kendi yüksek boyutlarıyla olan ilişkilerini kuvvetlendirdiğinde, bu yüksek frekanstaki enerji dünyanın içine ve dışına yerleşir; tıpkı Dünya Ana Gaia’nın kristalleşmiş sisteme sahip olması gibi; her biriniz bu dünya dışında oluşan “kristal sistemin” bir parçasısınız. Bu çok boyutlu dünyada büyüyen yüksek boyutlu varlıklarınızın doğumu ve bu yüksek boyutların da sizinle ilişkide olduğu farkındalığınız ile birlikte özünde karbon olan vücutlarınız da kristal temellere dönüşür. Sorularınıza cevaplar arayabilir, doğum öncesi anlaşmalarınızı araştırabilirsiniz, hayat amacınızı, ruh kökenlerinizi, yıldız uygarlıklardaki kökenlerinizi ve kendiniz ile ilgili ne kadar ileri gitmek istediğinizi belirleyebilir ve hepsinin perde arkasını keşfetmek isteyebilirsiniz. Dileğimiz bunları keşfedebilmenizdir.Tartıştığımız yüksek boyutlu yönlere bağlanmak bu perdeyi kaldırarak yapılabilir. Sonrasında da ruhunuzun amacını ve görevlerini keşfetmeniz ve bunlara uyumlanmanız için burada size yardım edeceğiz.

Biz Melekler Konseyi, Başmelek Mikail ve Pleiades Konseyiyiz.

Goldenlight kanal olmuştur.

Ter: Melis Kıvrak

2 comments:

albatros dedi ki...

Ben o kadar istememe rağmen bağlantı başarısız. Demek ya ben hikayeyim ya bu yazı hikaye :)

SİNAN ŞAHİN dedi ki...

Ne için bağlantıya geçtiğinin bilincinde olman lazım, ben sevgilerini hissetmek istedim ve dileğim yerine geldi... Beni kollayan varlıkların sevgisin isterken, tanıdık-bilindik bir sevgi de hissettim, annemin sevgisini... Ruhu şah olsun... ve diğer hissetiğim sevgiler gerçekten tadını hiç almadığım oranda büyüleyiciydi...

Yorum Gönder