27 Ocak 2014 Pazartesi

BAŞKA BİRİLERİNİN SİZİN İÇİN KARMANIZI UZAKLAŞTIRMASI MÜMKÜN MÜ?


1384250_660251130675953_2128537472_n 
Karma konusu çok yanlış anlaşılıyor, kimse kimsenin karmasını temizleyemez, iyileştiremez.
BAŞKA BİRİLERİNİN SİZİN İÇİN KARMANIZI UZAKLAŞTIRMASI MÜMKÜN MÜ? 


Annamerkaba


Son zamanlarda Galaktik Kardeşlerin gelip bizlerden TÜM KARMAyı uzaklaştıracaklarını söyleyen birinin makalesini okudum… Bununla ilgili fikrimi söylemeliyim. Bu mümkün DEĞİLDİR! Her gün ışık işçileri ile çalışıyorum, birisinin karmasını uzaklaştırmak onun ÖZGÜR İRADESİNİ alıp götürmektir. Birinin Karmasını ortadan kaldırmama yardımcı olmalarını rehberlerden, meleklerden ve üstatlardan her istediğimde, her zaman tekrar tekrar aynı şeyi duyuyorum “BU MÜMKÜN DEĞİL! Önceki yaşamlarda çeşitli “karanlık varlıklar” ile yapmış oldukları anlaşmalı zorunlulukların bazılarından kaçınmalarını görüşebilirsin, ama birisinin KARMAsını hiç ortadan kaldıramazsın. Karmayı uzaklaştırmanın tek yolu ONU ANLAMAKTIR.” 



İnsanlar bana gelip şu kişiyle veya bu kişiyle bağları kesmek istiyorum dedikleri zaman, bunu gerçekten yapabilmenizin tek yolu O KİŞİYİ BAĞIŞLAYARAK olur! O durumda olduğu için kendi benliğinizi bağışlayarak ve o kişinin davranışının nedenlerini ANLAYARAK. Çoğu zaman bunun hakkında düşünmeye başladığınız zaman, o kişinin hayatınızda yarattığı karışıklığın %50 sinden sizin sorumlu olduğunuzu bulursunuz!


 Sorunlarınız için suçlayıp durduğunuz bu insanların, sizin için iyi bir şey yapmış olan tam olarak aynı insanlar olduklarını görürsünüz. Nefret ettiğiniz patronunuz ve işinizi bırakıp başka bir iş bulmak zorunda kalmanız, sadece ayrılmak zorunda kaldığınız bir ortam yaratarak hayatınızı değiştirme yönünde sizi itelemiştir. Vs.

Ve başka bir şey, bir ilişkiden çıkıp diğerine girebiliriz, ama durup kendi benliklerimizi tam olarak inceleyinceye ve karşılaştığımız sorunların çoğunun kendi içimizden geldiğini ve dışarıdakilerin sadece içimizde olup biten her şeyi bize geri yansıtanlar olduğunu anlayıncaya kadar, tekrar tekrar aynı durumlar ile karşılaşmaya devam ederiz.


Kendinizi yalnızca başka insanların dahil olduğu çok benzer bir durumda bulmak için ister iş, sevgi vs olsun biriyle ilişkinizi kaç kez bitirdiğinizi düşünün. Her şey değişecekmiş gibi görünür, ama siz kapsanan dersleri öğreninceye kadar, problemin nereden geldiğini tam olarak inceleyene kadar ve gitmeyen sorunun devam edip durmasına neyin neden olduğunu inceleyinceye kadar, aynı zorlukla, aynı insanla veya farklı insanla ama aynı durumla tekrar tekrar karşılaşmaya devam edersiniz. Hayatınızı değiştirmenin tek yolu önceki “hatalarınızdan” öğrenmektir – ki bunlar hatalar değil, inanılmaz deneyimlerdir, her şeyin nereden geldiğini anlamaktır ve en önemlisi DİĞER İNSANLARI SUÇLAMAYI BIRAKMAKTIR! 


Etrafımızdakileri suçlamaya o kadar alışığız ki, bu en fazla 5 saniye bize iyi hissettirir ve sonra yine kendi benliklerimiz ile yüzleşmek ve çoğunlukla BİZDEN gelenleri öğrenmek zorunda oluruz. Çünkü bu böyle olmasaydı, o zaman durum canımızı hiç sıkmazdı! Hatırlayın, sıkıntılarınız için başkalarını SUÇLAYARAK GÜCÜNÜZÜ VERİYORSUNUZ!

Çünkü başka birinin HAYATINIZIN anahtarlarını taşıdığına inanıyorsunuz. BU BÖYLE DEĞİL!


Size bir örnek vereceğim, diyelim ki ailenizle buluşuyorsunuz ve canınızı çok sıkan biri var, buna rağmen diğer aile üyeleri aynı kişiyi çok seviyor. Oraya gidersiniz ve neden herkesin bu adama sırılsıklam aşık olduğunu anlayamazsınız, ondan hoşlanmamalarına neden olan şu, şu özelliklerini açıkça görürsünüz. Buradaki nokta şu ki, SİZ bu özelliklerin olumsuz olduğuna inanıyorsunuz ve onun özellikleri içinizde olup biten bir şey nedeniyle canınızı sıkıyor. Bu, bardağın yarısının boş, yarısının dolu olduğunu söylemekle aynı şey.
Buradaki bütün mesele, başka birilerinin sizin KARMA/DENEYİMİNİZİ uzaklaştıramamasıdır, bunu yapabilecek tek kişi sizsiniz. 


Bu nedenle başka birilerinin gelip sizin için hayatınızı deneyimlemesini beklemeye son verin, çünkü bana inanın yerinizde olmayı DİLEYEN çok fazla ruh var ve bunun gerçekleştiğini her gün görüyorum! Onlar bedeninize girip sizin için hayatınızı yaşamayı bekleyemiyorlar. Siz hatırlamıyorsunuz, ama doğmadan önce şu anda yaptığınız yolculuğu deneyimlemek için çeşitli ruhlar ile yüz binlerce kontrat yaptınız ve yerinizde olmayı isteyen yüzlercesi vardı ve buna rağmen buraya gelmek için yolunuz üzerinde doğumunuza engel olan her şeyle “savaşmayı” idare ettiniz. Şimdi BUNUN TÜMÜYLE KEYFİNİZİ ÇIKARMAK için buradasınız! 

Ve hayatınızdan memnun değilseniz, ONU DEĞİŞTİRİN! BUNU YAPABİLİRSİNİZ! HAYATINIZIN ÜSTADI SİZSİNİZ!

(Çeviri: Saffet Güler)
http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2013/11/12/is-it-possible-for-someone-else-to-remove-your-karma-for-you/

0 comments:

Yorum Gönder