16 Ocak 2014 Perşembe

KRYON: “GİZEMLİ DOĞUŞTAN/ÖZÜNDE OLAN”

392749_516029508443142_380680504_n
Lee Carroll kanalıyla
Bu canlı kanallık Washington DC bölgesinde verildi.
31 Ağustos 2013
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerim kenara çekiliyor, ama hala bağlantılı. Bunu daha önce söylemiştik: kanallık adı verilen bu işlem bir ele geçirme değil. Kanallık izin ile birbirine karışmadır, birleşmedir, İnsan Varlığının kendi Yüksek Benliği ile birlikte onun bilinci ile bir anlaşmadır. Bu birleşme anlaşmasının yapılması, inanç ve geleneğin realite kutusu buna izin verdiği sürece zor değildir. Eğer size bu işlemin uygun olmadığı öğretildiyse, o zaman kanal olmak zor olur. Partnerimin kanal olma yeteneğinin çoğu, onun bunun gerçek olduğunu bilmesi ve bununla ilgili huzur hissetmesidir.
 
Yavaşça rahat hale gelmesi için, kanallık eğitim ve pratik yapmayı gerektirir. Bu, İnsan Varlığının oturup zeka dahil olmadan bilgi aktarılırken bir süreliğine sadece “olmaya” izin verebildiği güzel bir “yer”dir. Partnerim bir tercüman olur. Perdenin benim tarafımdan lineer olmayan, kuantum bilgiyi alır ve kendi kültürel diline lineer bir akış yaratır. Bu onun yıllarını aldı. Bu öğrenilmiş bir işlemdir.
İnsan Varlığının zihnindeki filtreler, onun gelenek ve yetiştirilme tarzı kutusu tarafından geliştirilir. Bu onun “yaşam şekli” haline gelir ve bu, kanal mesajının kısa ve öz olması ve mümkün olduğu kadar tam olması için bir kenara konulmalıdır. Bu mesajlar İnsan ön yargısı olmadan mümkün olduğu kadar İnsanlar için anlam ifade edecek şekilde aktarılmalıdır. Sevgililer, sizler bu şeyleri dinlerken, bunların hepsi anlam hissettirmeyebilir. Bu nedenle bunlarla oturup üzerinde düşünüp taşınmanız için bu mesajları daha sonra dinleme, yazıya geçirme seçeneği veriyoruz, böylece bunları diğer bilgi parçaları ile birleştirebilirsiniz ve bunların nasıl birbirleri ile bağlantılı olduklarını anlayabilirsiniz. 
Ders Başlıyor
Bu derse başlarken, bunu size neden verdiğimizi hatırlatmak istiyorum, çünkü bu şeyleri tam bütünlüğünde hiç tartışmadık, geleceğin temelini veya alt yapısını oluşturmanın zamanıdır. Bunu yapmanın en iyi yolu, içinizde şeylerin nasıl çalıştığını ortaya koymaktır. Bu şeyleri ortaya sererken, sizin alışık olmadığınız dili ve daha önce gerçekten işe yaramamış olan kavramları kullanıyoruz. Bunun farkındayız, ama bu başlaması gereken yerde başlamak zorunda ve bu buradaki bilincin çeşitliliğine saygılı olmak zorundadır. İçinde olduğunuz bir çok öğrenme aşamaları büyük çeşitliliğe sahiptir, çünkü bazılarınız bu tür çalışmayı hatırlayabildiğiniz kadar uzun zamandır yapmaktasınız, ama diğerleriniz kim olduğunuzun potansiyellerine henüz uyanıyorsunuz. Buna rağmen, hepiniz bununla aynı gemideymişsiniz gibi hikayeyi ve öğretileri veriyoruz. Bu, bugün için uygundur.
İnsan bedeninde açıklaması çok zor olan ezoterik işlemler vardır. Son zamanlarda, size bunlardan bir kaçını ve nasıl çalıştıklarını verdik. Eşzamanlılıktan ve bunun İnsan bedeni ile nasıl çalıştığından konuşmaya başladık. Gaia’yı, perdenin diğer tarafındaki rehberleri ve enerjileri tartıştık. Ayrıca tanımlanması zor Akash üzerine bir konferans verdik. O bedeninizin hücreleri ile nasıl konuşur? O beyninizde mi yoksa değil mi? O ne söylüyor? Geçmişteki bu Kryon mesajlarını dinleyebilirsiniz, çünkü partnerim bunların hepsini kaydediyor.
Şimdi sizinle kavramsal inanç sistemleriniz ve bunların sizin yararınıza nasıl çalışmaya başladığı ve bilincin nasıl daha az lineer olduğu üzerine konuşmanın zamanı. Tüm bu şeylerin yüksek fikirli olan kavramlar olduğu görünüyor, ama bazılarınız tam şimdi bunları kullanıyorsunuz. Açıklaması zor olduğu için özellikle şimdiye kadar saklamış olduğumuz bir tanesi var. Bu sizin Innate (Doğuştan/Özden Gelen) dediğiniz şeydir. Bugün bunun nasıl çalıştığı hakkında ifşaatlar olacak, bunları daha önce söylemedik veya açıklamadık.
İnsanın Dokuz Niteliğinin Kısa Gözden Geçirilmesi
Size geçmişte İnsan Varlığının Dokuz Niteliği adı verilen kanallıkla aktardığımız tam bir ezoterik sistem vardır. Bu nitelikler bir çember içinde birbirleriyle ilgilidir ve birlikte çalışır ve partnerimin yakın gelecekte bunları öğretmesini istiyorum. İnsanlığın bunları bir araya getirebilmesi ve bunların birbirleriyle nasıl ilişkili olduklarını görebilmeleri için, onun bunu en az üç bölümlü eğitim haline geliştirmesini istiyorum. Bu kendinizi daha iyi anlamak içindir. Onlara kanallık yaptığımız şekliyle dokuz nitelik üç adet üçlü gruptur. Bunu kavramak zor değildir, ama bunların birbirleriyle nasıl ilişkili olduklarını, sizin için ne anlama gelebileceklerini, bugün nasıl bağlantılı olduklarını ve yarın nasıl olacaklarını anlamaya çalıştığınız zaman zorluk başlar. Bunlardan dokuz tane vardır. Niteliklerin üç tanesinin, üç grupta birer tanesinin aynı isme sahip olduğunu anlattık – Yüksek Benlik. Grupları İnsan Maddi/Bedensel Grubu, Ruh Grubu ve Destek Grubu olarak tanımladık. Yüksek Benlik bunların her birinde idi. Ama bugün üzerinde konuşmakta olduğumuz doğrudan İnsan Maddi/Bedensel Grup dediğimiz şeyin içindedir ve bir çok diğerleri gibi onun göründüğünden daha fazlası vardır. Buna Doğuştan/Özden Olan adı verilir.
Doğuştan/Özden Olan
Doğuştan/Özden Olan sözcüğü İnsan bilincinin parçasıdır. Hepiniz bu bedensel seviyeye sahipsiniz ve bugün bunu daha önce hiç tartışmadığımız bir şekilde tartışacağız. Bununla ilgili size sadece bir parça anlatacağız, ama umarız ilginizi çekecek kadar ve kendinizin düşündüğünüzden daha fazlası olduğunuzu anlamanızı sağlayacak kadar yeterlidir.
Doğuştan/Özden Olan geçmişte hücrelerinizin zeki parçası olarak tanımlanmıştı. Şimdi, bu aynı zamanda zeki olmayan parçası bulunduğunu belirtebilir, ama bunun daha bilgisiz parça olduğunu söyleyelim ve ister inanın ister inanmayın, bu bilgisiz parça beyninizdir. Beyin bir çok şeyi algılar ve çok harika bir hesap makinesidir. Bugün dünyadaki en iyi hafıza ve bağıntısal bilgi sayım enstrumanıdır. Deneyimlemiş olduğunuz her şey beyninizdedir. Nasıl davrandığınızı, ne yaptığınızı, nasıl hareket ettiğinizi, neye inandığınızı ve şeyleri nasıl algıladığınızı alışkanlık haline getirir. Ama onun yetersiz kaldığı yeri size söyleyeyim. Hücrelerinizde veya duygusal bedeninizde neler olup bittiği ile ilgili hiç bir şey bilmez. Bedeninizi işletmek için sinyaller gönderebilir, ama bundan sonra ne olduğu ile ilgili kördür. Ayrıca kolayca kafası karışır.
Beyniniz “İşin İçinde” Değildir
Bunu çok uzun bir süre akıl süzgecinden geçirebilirsiniz, yine de hücrelerinizin ne yaptıklarını asla beyninizden öğrenmezsiniz. Bedeninizin henüz deneyimlemediği bir şeye alerjiniz var mı? Belki bu hiç tadına bakmadığınız bir yiyecektir veya görmediğiniz bir kimyasaldır. Nasıl bilirsiniz? Yiyeceği yemeye başlarken veya kimyasalı yutarken beynin “Bunu yapma! Ona alerjin var! Bedelini ödersin!” diye bağırması gerekmez mi? Ama bağırmaz. Beyin hücresel yapıyla bağlantılı değildir. AmaDoğuştan/Özden Olan bağlantılıdır.
Doğuştan/Özden Olan zeki maddi bedendir. Tüm sisteminiz ile ilgili her şeyi bilir. Aslında beyniniz kadar akıllıdır, ama farklı şekilde. İnsan Varlığı bir şeye alerjisi olup olmadığını anlamak için ne yapabilir? Diyelim ki bu sizsiniz, beyninize sorabilirsiniz, ama onun bir fikri yoktur. Bunun yerine, yiyeceği veya kimyasalı elinize koyarsınız ve ona kas testi yaparsınız. Buna kineziyoloji adı verilir, çok basit olan bir şey için büyük bir sözcük. Kas testi size Doğuştan/Özden Olan‘ın bildiği bir şey hakkında “evet veya hayır” sinyali vermek için bedenin Doğuştan/Özden Olan‘ını kullanır, ama beyin bunu bilmez.
Kineziyoloji işleminde, beden sisteminizin beyninizden daha çok bilen bir parçası olduğunu kabul etmiş olduğunuzu anlıyor musunuz? Aslında, bu yüzyıllardır kullanılmakta olan bir işlemdir ve çok doğrudur.
Bu Doğuştan/Özden Olan neye alerjik olduğunuzdan çok daha fazlasını bilir, dostlar. Aynı zamanda ruhsal ve hücresel gelişiminiz ile ilgili her şeyi bilen DNA’nızın kuantum parçalarına tamamen uyumludur. Doğuştan/Özden Olan tüm üç İnsan grubu seviyesinde Yüksek Benliğiniz ile tokalaşır. Eğer bu bilgiyi dairesel bir grafiğe koyarsanız, gruplar arasında hatlar çizebilir ve ne demek istediğimi görebilirsiniz. O sizin akıllı bedeninizdir ve her şeyle bağlantılıdır.
Size bir soru sorayım: Hücrelerinizde pusuda bekleyen, size saldırabilen bazı türde hastalıkların olduğunu, buna rağmen bunu sadece rahatsızlığınız veya ölümünüzle bilmenizi garip görmüyor musunuz! Bununla ilgili size hiç bir şey anlatmayan ne tür bir beyne sahipsiniz? Rahatsızlık ve ağrı dışında beyninizden bununla ilgili hiç sinyal almazsınız! Ama Doğuştan/Özden Olan o gerçekleştiği anda onu hemen bilir. Doğuştan/Özden Olan o sizin bedeninize girdiğinde bilir. Beyaz kan hücreleriniz savaşmak için ihtiyaç duyulan yerlere giderken, tüm bağışıklık sisteminiz alarma geçer! Yine de bunun hakkında bir fikriniz olmaz, çünkü beyniniz sadece her zaman yaptığı şeyi yapar – hesaplar ve hatırlar. Ama, bu durumda, hayatta kalmanıza yardımcı olmak için çok zayıf bir iş yapar. 
Doğuştan/Özden Olan Hakkında
Doğuştan/Özden Olan nedir? O nerededir? Bunu açıklaması zordur. Açıklaması zor Akash’ın da beyninizde olmadığını size anlattık sevgili İnsan Varlığı. Geçmiş yaşamda kim olduğunuzu bulmak için beyninize gidemezsiniz. Doğuştan/Özden Olan aynı şekildedir. O beyninizde değildir, o bedeninizin her hücresinde ve DNA’nızın her molekülündedir. Doğuştan/Özden Olan ve Akash arasındaki fark, Doğuştan/Özden Olan‘ın üstte olmasıdır (sizin için lineer bir kavram) ve her zaman yayın yapmasıdır, her zaman oradadır. Onu nasıl dinleyeceğinizi ve nerede olduğunu bilirseniz, ona uyumlanabilirsiniz. Kas testi bilmenin bir yoludur, çok basit bir yolu. Bazılarınız aynı zamanda Doğuştan/Özden Olan’ın akupunktura tepki gösterdiğini biliyorsunuz. Bunu biliyor muydunuz? Beyniniz tepki göstermez.
Merkaba - Doğuştan/Özden Olan’ın Kuantum Alanı
Doğuştan/Özden Olan hücresel seviyede her şeyin farkındadır ve her zaman yayın yapar. O kadar iyi yayın yapar ki bedenin Merkabah’ı dediğiniz şeye akar. Merkabah bedeninizin etrafındaki kuantum alanıdır, ezoterik bilgiyle çok kuvvetli şekilde titreşir, buna bedensel sağlık da dahildir. Birçok insan bu alanı görme ve okuma yeteneğine sahiptir.
Tıbbi sezgisel bir insan önünüzde durup Doğuştan/Özden Olan‘ınızdan gelen mesajları okuyabilir, bunun çeşitli başarı dereceleri vardır. Bu sezgisel insan hücrelerinizde olup biten birşeyler olduğunu bilmek için kas testi yapmak zorunda değildir. Onlar bedeninizin etrafındaki alanda bunu görebilirler veya duyumsayabilirler. Tıbbi sezgisel bir insanın karaciğerinize veya kalbinize baktığını, bir tür analiz yaptığını düşünmüş olabilirsiniz. Bu çok lineer bir düşüncedir ve gerçekleşen şey bu değildir. Bu, fazla mesai yapan inanç kutunuzdur. Bunun yerine, tıbbi sezgisel insanlar Doğuştan/Özden Olan’ınızın sağlığınız ile ilgili, kimyanızda neler olup bittiği ile ilgili ve içinizde neyin gelişiyor olabileceği ile ilgili yayın yaptığı alanınızdaki kuantum enerjiyi duyumsar. Bu düşündüğünüzden farklıdır, öyle değil mi? Bu Doğuştan/Özden Olan‘dır ve Doğuştan/Özden Olan‘ın yaptığı şeylerden yalnızca bir tanesidir.
Akash’ı Kazmak – Doğuştan/Özden Olan’ın Rolü
Sonra söyleyeceğim şeyi, size daha önce verdik. Ama, bu iletişimde bunu daha iyi açıklamak istiyorum. Doğuştan/Özden Olan‘ınız aynı zamanda kişisel olarak gereksinim duyduğunuz şeyin yöneticisidir. Size açıklayayım: Benimle birlikte yeni bir sayfa açın. Geçmişte Akash’ı kazmak ile ilgili konuştuk. Bir an için bu kapıyı açalım. Geçmiş yaşamlarınızın özelliklerinin engin deposuna gidip bugün gereksinim duyduğunuz bir şeyi almanız mümkün mü, sevgililer?  Yanıt evettir. Buna Akash’ı kazmak adı verilir ve Kryon öğretisinin başlıca unsurudur. Ama, bunun bireysel İnsan tarafından gerçekleştirilme şeklini tanımlamak gerçekten zordur. Bu kişisel sezgisel bir işlemdir. Ancak, bunun çoğu zaman yanlış anlaşılan bir niteliği Doğuştan/Özden Olan’dan izin alınmasının gerekli olduğudur. Bunun nedeni, Doğuştan/Özden Olan zeki bedenin gereksinim duyduğunuz şeyi bilmesidir. Doğuştan/Özden Olan Akash’ınızdan neyin çekilebileceği ve kullanılabileceği ile ilgili size izin veren bir yöneticidir veya filtredir. Anlamsız, önemsiz şeylere hayır der ve kendinizi hastalıktan iyileştirmeyi, daha uzun yaşamayı ve DNA’nızın etkililiğini artırmayı sağlayacak şeylere evet der. O akıllı beden düzenleyicidir.
Doğuştan/Özden Olan nasıl göründüğünüze aldırmaz. Sağlığınıza önem verir. Akash’nıza gidip hayatta kalmak için bir şey çekmek isterseniz, tam orada sizinledir. Daha pürüzsüz bir ten istiyorsanız, karşılık vermez. Ne demek istediğimi görüyor musunuz? O Akash’ı kazmanın yöneticisidir. Bu arada, Akash bunun için kullanılmaya çok hazırdır.
Yaşamış olduğunuz şeyi kazandınız, sevgililer ve bu çok uygundur. O kullanılmaya hazır olan ömürlük bilginin kuantum çorbasında bulunur. Tam şu anda bedeninizde bir hastalık varsa ve belki Akash’ınızı iyileşme yaratacak şekilde kazmak istiyorsanız, yapabilirsiniz. Tüm lineer olmayan şeyler gibi, bunun işe yaraması yeni, olgun bir bilinç ve pratik yapmayı gerektirir. Ama beden hastalığa sahip olmayan geçmiş bir yaşamın hücresel yapısını “gidip almanız” için hazırdır. Bunun mavikopyası içinizde bulunur, çünkü siz bunu kazandınız ve bunu yaşadınız. Doğuştan/Özden Olan kendiliğinden düzelmekten sorumludur! İnsanın bunu nasıl yaptığı hakkında bilimin bir fikri yoktur.
Doğuştan/Özden Olan kazanılmış Akash’ınızdaki şeyleri “gidip almanıza” ve bunları hücresel yapınıza yerleştirmeye yardımcı olabilir. O bu kadar akıllıdır! Hastalığın tamamen temizlendiğini, orda olmuş olduğunun hiç bir işareti olmadığını hayal edin? Bu her zaman gerçekleşir. Bir gecede kimyasal bağımlılığı bırakabildiğinizi hayal edin? Bu tam olarak aynı prensiptir.
Hiç, bir toplantıda oturduğunuz ve bir şeyler söylendiği veya bir his oluşabildiği ve ürperdiğiniz oldu mu? Onlar nedir? “Onaylama ürpertileri” diyebilirsiniz. Bunların nereden geldiğini tahmin edin. Doğuştan/Özden Olan! Doğuştan/Özden Olan gerçeği işaret etme yeteneğine sahiptir. Beyin sahip değildir. Gerçekte, beyniniz çoğu zaman araya girer. İnanç kutunuzu içeren beyindir. Deneyim ve hafızaya dayalı olarak kim olduğunuzun algısını içeren beyindir. O sizin 3B hayatta kalma enstrumanınızdır. Ama beyin size gerçeği veremez. O size sadece mantığa, işlenmiş, hesaplanmış, sinaptik muhakameye dayanan ve sadece geçmiş deneyiminize dayanan gerçek olarak algıladığı şeyi verebilir.
Beyniniz daha önce gerçekleşmiş olduğu için sobaya dokunmamanızı söyleyebilir. Ama sahip olmadığı bilgiden gelen onaylama ürpertileri veremez. Zeka beyninizin üstün olduğuna inanmanızı ister. Ama, beyin yalnızca beden sisteminin bir parçasıdır ve çok sezgisel bir parça değildir. Gerçeği bilen Doğuştan/Özden Olan‘dır.Doğuştan/Özden Olan DNA’nızın kuantum parçaları ile bağlantılıdır ve bundan dolayı aynı zamanda ruhsallığınızı ve içinizdeki Tanrı’nın gerçeğini bilir.
Sonraki Adım
Gelecek İnsan Varlığının niteliklerinden biri İnsan bilinciniz ile Doğuştan/Özden Olan‘ınız arasında köprü oluşturmaktır. Bu,  dokuz nitelik dersinin hücresel kısımlarındaki üç şeyden biridir, İnsan enerjileri kısmı. Artık kas testi yapmak zorunda olmamanız için, bu yeni aletlerin köprüsü olmalıdır. Aslında, kendi tıbbi sezgiseliniz olabilirsiniz. Bu bir anlam ifade ediyor mu? Bir virüs veya bakteri bedeninizi istila ettiği zaman – beyninizin sizi uyaramadığı bir şey – bunu bir şekilde bilirsiniz! Bu köprü İnsan Varlığının evrimini tamamlamaya başlayacak ve daha uzun yaşam için mantıklı sonraki adımdır. Bunun sizin için anlam ifade ettiğini biliyorum. Testler için doktora gitmek yerine bu şeyleri gerçekleştikleri zaman duyumsayabileceksiniz. Testler için doktora gitmek kötü bir şey değildir, ama gerçekleştiğini bildiğiniz şeyin doğrulanması olur, onu keşfetmek değil.
İkinci Beyin
Doğuştan/Özden Olan sizin için pek çok şey yapar! Bazılarınız bu tartışma ile nereye gittiğimin daha büyük resmini elde etmeye başlıyorsunuz. Burada daha önce gerçekten açmadığımız bir kavram var. Ona bir isim vereceğiz, ama lütfen bunu yanlış anlamayın. Zeki kontrol merkeziniz için yalnızca tek bir sözcüğünüz var ve bu sözcüğe beyin adı veriliyor. Size Doğuştan/Özden Olan‘ın ikinci beyniniz olduğu kavramını vereceğiz. Doğuştan/Özden Olan hiç birinci beyniniz gibi işlev yapmaz, ama o akıllı ve zekidir ve neye gereksiniminiz olduğunu bilir. Bazen mantıklı beyninizin normalde yaptığı bir işlevi başka bir şeyle değiştirebilir.
Size ne demek istediğimi göstereyim. İşte bulmaca, tıbbın bir muamması: Omuriliğinizi tamamen koparan bir kaza olduğu zaman, bu sizi belden aşağı hissiz bırakır veya kaslar işlev yapmaz. Bunun nedeni beyninizden kaslara giden sinyallerin artık gönderilememesidir. O sinyallerin yolu kopmuştur. O zaman hayatınızın geri kalanını bir sandalyede geçirirsiniz, belki başkaları tarafından beslenirsiniz. Ama yine de içinizde işlev yapmaya devam eden bazı şeyler olması bilmecedir. Bunlardan biri kalbinizdir. Bir diğeri sindirimdir. Size beyninizin, merkezi sinir sisteminizin, şeylerin çalışmasını sağlamak için tüm sinyalleri gönderen organın sinyallerinin kesildiği söylense de bu şeylerin çoğu çalışmaya devam eder. Omurganın içinde sinyallerin gönderildiği iletken kopmuştur. Boynun altındaki tüm bu organların çalışmasını sürdüren nedir?
Kalbiniz işlev yapmak için beyinden gelen sinyallere bağlıdır. Beynin spesifik bölümlerinden gönderilen, kalbin çarpması için senkronize ritim yaratan elektrik sinyallerine gereksinim  duyar. Ama beynin bağlantısı kopmuştur ve kalp ritmini sürdürür. Bu nasıl çalışabilir? Şimdi size söyleyeceğim: Doğuştan/Özden Olanyönetimi ele alır ve sinyale devam eder. O her zaman oradadır, çünkü Merkabah beyniniz gibi tek bir yerde merkezlenmiş değildir, tüm bedeni kaplar. Organlar işlev yapmaya devam eder, ama kaslara giden yol gitmiştir. Üreme bile hala gerçekleşebilir! Kalp atmaya devam eder ve sindirim devam eder ve hepsi beynin bağlantısı olmadan.
Doğuştan/Özden Olan zekidir! O ikinci beyindir. Tıp bilimi çoğu zaman buna şaşırır ve size yanıtı henüz verdim. Doğuştan/Özden Olan bedeninizdeki hücresel şeyler hakkında beyninizden daha akıllı olan zekadır. Şimdi tüm bunları bitirmek istiyorum.
Tüm bu bilgiyle ne yapmanız bekleniyor? Doğuştan/Özden Olan’a temas etmenizi istiyorum. Bu kalp bağlantısıdır, sevgililer. Yüksek Benlik, Doğuştan/Özden Olan ve İnsan bilinci birleştirilmesi gereken üç İnsan enerjisidir – İnsan bilinci, Yüksek Benlik ve Doğuştan/Özden Olan.
DNA daha yüksek etkinlikte çalışmaya başladığı zaman, bu şeyler arasında oluşturulmaya başlayan köprüler vardır. Gerçeği tanıdığınız ve duyumsadığınız zaman bunları hissetmeye başlayacaksınız. Şeyleri oldukları gibi ayırt etmeye ve tanımaya başladığınız zaman, yanıtlar için etrafa bakmayı bırakırsınız. Çok daha fazla kendine yeterli olursunuz ve yanıtlarınız çoğu zaman aynı ayırt etme motoruna sahip olan etrafınızdakiler ile aynı olur. Şimdi tüm bunlar dışsal bir kaynak yerine, içinizden gelir.
Bir çok insan size bunların anlamsız olduğunu söyleyecektir. Size Tanrıdan bahsedecekler ve onlara inanmanızı isteyecekler. Size kirli doğduğunuzu veya sizi kontrol etmeye çalışan toplumlar olduğunu ya da baktığınız her yerde size karşı komplolar olduğunu söyleyecekler. Onlar korku üretir ve sonuç İnsan korkusu, kafa karışıklığı, ayrılık ve hatta savaştır.
Zeki Doğuştan/Özden Olan
İçinizdeki Doğuştan/Özden Olan’dan gelen gerçeği anlamaya başlayabilseydiniz ne olurdu? Bu gezegende Tanrı’nın bir parçası olduğunuzu anlardınız ve etrafınızda ne gerçekleştiğini ve ne gerçekleşmediğini ayırt edebilirsiniz. İki beyin biraraya geldiği zaman İnsan Varlığı daha zeki olur ve o zaman kontrolden çıkmadan önce şeyleri yakalamak için kendi sağlık durumunuzu görebilirsiniz ve hatta Akash’ınızın güzel sistemindeki Tanrı’nın gerçeğini duyumsayabilirsiniz. 
Bunu daha önce Akash tartışmasında anlattık. Her birinizin sizin için işleyen şeye dayanan farklı bir diyetiniz var. Kendi ayırt edişiniz tarafından verilenin dışında bir diyet yoktur. Doğuştan/Özden Olan zekidir. O sizin Akash’ınız ile birlikte çalışır ve ruhsal veçheleriniz hakkında her şeyi bilir. O sizin Yüksek Benliğiniz ile bağlantılıdır. En yakın geçmiş yaşamlarınıza dayanan sizin için hangi diyetin işe yarayacağını bilir. Bu Akash’ınızdadır ve Doğuştan/Özden Olan‘ınız onunla temastadır.
Doğuştan/Özden Olan’a köprü oluşturmaya başladıkça, her şey değişmeye başlar. Bu odada sorduğunuz sorular (her zaman aynı sorulardır) yanıtlanmak zorunda olmaz: “Sevgili Kryon, Akash’ımı nasıl kazabilirim? Şuraya gitmek istiyorum, bunu bilmek istiyorum, şunu bilmek istiyorum. Yaşamlarımızda bunu ve şunu nasıl yaratabilirim?”
Sevgililer, bu şeyleri hiç sormak zorunda kalmayacağınız gün geliyor. Bir gün, ezoterik şeylere gelince, karanlıkta olduğunuzu veya kayıp parçalar olduğunu hissetmeyeceksiniz. Doğuştan/Özden Olan bilincinizde var olmaya başladığı zaman, kavramlar birleşmeye başlayacak ve kayıp parçalar dolmaya başlayacak. Kim olduğunuz ile ilgili çok fazla zeki olacaksınız ve gerçekleşecek olan şeylerden biri, buradan olmadığınızı bilmeniz olacak! Bunu duyumsayacaksınız! Siz büyük merkezi güneştensiniz. Siz benim geldiğim yerdensiniz ve ebedi olduğunuzu bileceksiniz! Tek bir yaşamdan daha fazlasına sahip olmuş olduğunuzu bileceksiniz ve bu aynenDoğuştan/Özden Olan‘ın bildiği gibi bileceğiniz bir şey olacak ve kafanızdaki bilgisayar ile entellektüelleştirdiğiniz bir şey olmayacak.
Bu kalp bağlantısıdır, sevgililer. Doğuştan/Özden Olan duyguyu yaratan şeydir. Doğuştan/Özden Olan‘ın aşık olmanıza yardımcı olduğunu size söyleyeyim sevgililer.Doğuştan/Özden Olan size açıklayamayacağınız enerjiler verir. Doğuştan/Özden Olan sizi biraz çılgına çevirebilir (hiçkimse “aşık olma” hissini açıklayamaz), amaDoğuştan/Özden Olan bununla ilgili her şeyi bilir. Doğuştan/Özden Olan bedeninizin her hücresini değiştirebilir ve o bilgiyle inandırıcı olur ve kişisel olarak sizin için yardımcı olur. Bu daha fazla ayırt etme yaratır ve bilge bir İnsan yaratır. Buna benzer hiç bir şey yoktur ve en önemli şey “gerçek gerçektir”dir ve daha da çok İnsan sizin gördüğünüz şeyi görecek. Doğuştan/Özden Olan’ın insanlığa nasıl hizmet ettiğini ve Yüksek Benliğiniz ile nasıl tokalaştığını ve Tanrıyı bildiğini görebiliyor musunuz?
Bu, bugün için hikayemiz oldu – içinizdeki şaşırtıcı olan ve sizin için çalışmaya hazır olan bir şey hakkında. Belki bunun kapsamını veya ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz? Belki nasıl çalıştığını veya ne kadar önemli olduğunu bilmiyordunuz? Şimdi biraz daha fazlasını biliyorsunuz. Son olarak, güzel kısmı: O içinizdeki bir varlık değildir, sevgililer. O sizsiniz – maddi bedenden Yüksek benliğe köprü, hücrelerinizin zeki bölümü.
Ve öyledir.
KRYON.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder