18 Ocak 2014 Cumartesi

Günün Melek Kartı – Metatron

 tree of life - kabbalah
Arkadaşlar, Dolunay enerjileri devam ederken lütfen dün yayınladığım bilgileri okumadıysanız onlara bir göz atın, çünkü Metatron’un gelişi bu enerjilerle son derece bağlantılı. Metatron Kabala’nın Hayat Ağacındaki ilk melektir ve ruhani gelişimine yeni başlayan kişilere yardım eder. İndigoların da yardımcısıdır ve onların ruhani yeteneklerinin açık ve aktif kalmasını sağlar. Metatron’un enerjisi son derece yoğun, yüksek ve güçlüdür.

Bu kart günlük hayatınızda sizi Metatron’la çalışmaya davet ediyor. Ve ne olursa olsun sizin mükemmel olduğunuza dair mesajlar ve işaretleri kabul etmenizi ve anlamanızı istiyor. Bu son derece güçlü baş melek çok büyük haksızlıklar ve dengesizlikler olduğunu düşündüğünüz durumlarda sizin huzur ve barışı bulmanıza yardımcı olur.

Dün dolunayın bu çalkantılı dönemde suları daha da kabartacağını, daha da çok bilinmeyeni açığa çıkaracağını söylemiştim, ve oldu da. Bugün sular daha da yükselebilir. Yoğun duygular, etrafınızdaki olaylar ve özellikle de ülkede devam eden kaos bir ya da daha çok oktav yükselebilir. Bu durumda sakin kalmak için Metatron’u çağırın. Onu her çağırdığınızda Metatron derhal üzerinizde çalışır, size durum ve durumun hayatınız üzerindeki etkisi ile ilgili sakin bir anlayış sağlamaya başlar. Eski kızgınlık, kırgınlık, kin ve affedememe gibi duyguları salıvermenize yardımcı olur, böylece düşük enerjilerin yaşamınızı etkilemesine izin vermeden ilerleyebilirsiniz.

Teşekkürler Metatron!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder