1 Ocak 2014 Çarşamba

SaLuSa 27 Aralık 2012

 
İşte burada pek çok yönden büyük önem taşıyan bir yılın sonundasınız. Zaman hızlanmaya devam etti ve eski ile yeni arasında çok daha açık bir görüntü oluşmaya başladı.

Karanlık olanlar neredeyse bütün dünyanın kontrolünü ellerine almak üzereyken istedikleri gibi ilerleyemediler. Onlar dünyaya demirlemiş olan sürekli aratan ışıkla karşı karşıya kaldılar. Işık o kadar arttı ki neredeyse fark edilmeden iyiliğin yolunda en kuvvetli güç haline geldi. Artık ışığın ilerlemesi geciktirilemez ve karanlığın uzaklaştırılmasında en büyük araç olarak ilahi kaderini yerine getiriyor.


Bu dönemin sonu geldi ve artık dünyada en baskın güç ışık oldu. Görünürdeki kargaşa sadece karanlık olanların dünyayı kontrol etmekteki yürüyüşlerinin engellenmiş olmasından geliyor.

Bu durum her zaman böyle planlanmıştı ve onlar insanlar üzerindeki güçlerini ne kadar genişletirse genişletsinler asla tam kontrolü sağlayamayacaklardı. Biten dönemin yerine bir yenisi başlıyor ve bu dönem tüm ruhlara tam huzur, barış ve mutluluk getirecek. Burası artık karanlık olanların insan ırkı üzerinde güçlerini kullandıkları yer değil.

Ayaklarınızın üzerinde sıkıca durduğunuzda ve dışarıda olanlar tarafından etkilenmedikçe gittikçe güçlenen ışığı daha da büyütüyorsunuz. Işıkta yaşayın ve böylece diğerlerini de kendinizle beraber yükselten ve onlara yardım eden bir hayat sürersiniz. Bu gelen yeni yıl, ışığın yeniçağı getirdiğine dair pek çok değişikliği ilan edecek. 2014 çok hızlı ilerlemelerin gerçekleşmesine izin veren, Işık Çağının gerçekten başladığının sinyalini veren bir kavşak olacak.

Her biriniz bu olayda burada olmak için seçildiniz ve pek çoğunuz için birden bire hayat aradığınız değişimleri sunmaya başlayacak. Işık işçileri olarak hepinizin doğru zamanda kullanılması gereken becerileri var. Bu yüzden katkınızın diğerleriyle karşılaştırıldığında küçük olduğunu hissetmeyin ve bu konuda endişelenmeyin, bütün için her biriniz önemlisiniz.

Her biriniz deneyimlerinizle çok yol aldınız ve yolculuğunuza ilk başladığınız zamandan çok daha büyüksünüz. Hiçbir deneyim değersiz değildir ve diğer kişilerle karşılaştırma yapmaya da hiç ihtiyacınız yok çünkü hepinizin kendinize has ve özel hayat planınız var. Hiç kimse bir başka ruhtan daha büyük ya da küçük değildir. Siz kalbinden geldiği Tanrıya bakan ve hürmet eden aynı büyük ailenin bireylerisiniz. Bir bütün olarak bir araya geldiğinizde herkes aynı yollarda yürüdüğü ve sadece bu yolun farklı yerlerinde bulunduğu için hiçbir ruhun diğerinden daha iyi görülmediğini anlayacaksınız.

Kendinizi diğerlerinde gördüğünüzde açıklanamaz şekilde bağlantılı olduğunuzu ve gerçekte hepinizin bir bütün olduğunu göreceksiniz. Bu anlayışla ilerlemeye devam ederken de yine de bütün ışıkların içinde bireysel ışık olarak da kalacaksınız. Sizden “Tanrılar” olarak bahsedildiğinde bu sizin Tanrıya geri döndüğünüzde hissedeceğiniz bütünlüğün tarifidir. Daha iyi ifade edersek bu gelmiş olduğunuz evdir ve Tanrı daha da çok şey deneyimlemek istediğinde tüm ruhlar yine bu sebepten gönderilecektir.

Bu zamanda benliğinizin yüksek halini gözünüzde canlandırmakta ya da hatırlamakta zorlanıyorsunuz ama çok yakında tam hatırlama yolunda ilerlemeye başlayacaksınız. Bundan sonra aşamalarla hatırlama devam edecek ve tam bilince ulaşacaksınız. Gerekli olduğu için sınırlı bilinçle düşük titreşimde pek çok hayat yaşadınız.

Sizin için en büyük zorluk kendi deneyimlerinizle Tanrıya giden yolu bulabilmek oldu, işte bu yüzden her ruh kendine ait hızla devam eder ve yolu farklıdır. Hatırlayın ki bazı özel yaşamlar için sizin başarı şansınızı yükseltecek belirli enerjilere de bağlısınız. (Mor Alev: Ben bu paragraf grubunu şöyle anladım; Hepimiz bu özel zamanda buraya özel görevlerle seçilerek geldik ve bu görevleri destekleyecek enerjilerle bağımız var)

Işıkla bir oldukça gerçek benliklerinizin aslına uyanacaksınız. Siz vücudunuz değilsiniz ve vücudunuz sadece yeryüzündeki ihtiyaçlarınızı gidermek için bulunuyor. Evet, aynı zamanda eterik vücudunuz da var ve bu vücut daha yüksek titreşimlerde var olmanızı sağlayacak şekilde arıtılmış ve incelikle yaratılmıştır. Ama daha gidecek çok yolunuz var.

En sonunda gerçek bir Işık Varlığı olacaksınız ama aynı zamanda gerekli olduğunda kendiniz için fiziksel “vücut” yaratabileceksiniz. Şunu bilmeniz önemli ki bunu düşük titreşimlerde bulunmanızı kolaylaştıracağı için yapacaksınız, yoksa fiziksel vücut diğer ortamlarda sınırlayıcı olur.

Sevgili dostlar, yorgunluk ve şüphe duygularını atın, titreşimler yükseldikçe siz de gençleştiriliyorsunuz. Şüphe ve inançsızlıktan kendinizi kaldırın ve doğruca ileri bakın ve ışığa yürüyün. Endişelerinizi geride bırakın ve emin olun her şey olması gerektiği gibi. Bu size zor gelebilir, ama artık yükünüzü atmaya başlamalısınız çünkü o yükleri yüksek âlemlere (“boyutlara” demek istiyor) yanınızda getiremezsiniz.

Büyük ve olumlu düşünün, evriminizde bu noktaya gelmek için çok çalıştınız. Bu yolculukta yanınızda sizi güvenli ve ödüller getiren yolda tutmak için elinden gelen her şeyi yapan çok ruhlar var.

Ben SaLuSa ve size her şeyin iyi ve yolunda olduğu konusunda emin olmanız için ve bütün yolunuzda sizinle olduğumuzu bildirmek için yine geldim. Sevgilerimiz ve şükranlarımız sizinle.

Teşekkürler SaLuSa.

Bu mesajın İngilizce telif hakkı Mike Quincey’e aittir. Çevirisi Mor Alev tarafından yapılmıştır.

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/
About these ads

0 comments:

Yorum Gönder