20 Ocak 2014 Pazartesi

Andromeda Konseyi – TEZAHÜR PORTALI

activation-portal

TEZAHÜR PORTALI – Eyleme Geçme Zamanı – İnsanlığın Tarihi – Andromeda Konseyi

Anna Merkaba kanalıyla
Evrenin sevgili çocukları,
Bugün bilincinize programlamaya dayanan yeni bir realiteyi takdim etmek için size geliyoruz. Programlamaya dayanan yeni realite, yıllardır GAİA’nıza girmekte olan DNA yapısal vortekslerinin kodlamalarından almakta olduğunuz programlamadır.
Bu tür bir kararın anlayışına uyanmış olanlarınızda DNA yeniden yapılandırılması tamamlandı. Aslında kendi gerçek benliklerine tam olarak uyanmış olanlar çağlardır insanlık için bilinmeyen güçlere yürüdüler. Daha fazla sayıda insan kendi benlikleri içindeki kutsallığı anlıyor. Ve daha da fazla sayıda insan sonunda oradaki kalp ve zihin bağlantısının saf haline yürüyor.
 
Birçoğunuz çok eski zamanlardan size getirilmiş olan meditatif ve izleme teknikleri ile NİRVANA haline ulaşıyorsunuz. Birçoğunuz gerçekte yalnızca bizimle direkt olarak iletişim kurma yeteneğine sahip olmadığınızı, aynı zamanda kendi ilahi benlikleriniz ile ve dünyada bulunan her bir varlık ile direkt olarak iletişim kurma yeteneğine sahip olduğunuzu hissediyor, biliyor, işitiyor, görüyor ve anlıyorsunuz.
Ruhlarınızın DNA temelli programlanması şimdi tamamlandı ve eyleme geçmenin zamanı ve öğrenmiş olduğunuz bütün dersleri alıp bütün olarak ve bireysel olarak kendi benliklerinize getirmeyi dilediğiniz şeyleri tezahür ettirmek için bunları uygulamanın zamanı.
Dünyasal benliklerinize sunmaya çalıştığımız şey, etrafınızda gördüklerinizin göründükleri gibi olmadıklarıdır. Şu anda içinde yaşadığınız dünya, kendi yüksek benlikleriniz tarafından çağlar önce oluşturulmuş olan dünyadır ve aslında gerçekleşmiş olan değişimlere maruz kalmaktadır.
Bununla birlikte insan psişesi ve insan varlıklar için isterseniz evrimin yeni halinin zamanı geldi. Bu gezegene gelmeden çağlar önce, birçoğunuz hepinizin unutkanlık perdesini deneyimlemek için tamamıyla ve bütünüyle içine dalacağınız ve unutkan halde olacağınız ve ilahi benliklerinize gerçek bağlantınızın kaybolacağı bir dünya yaratmaya karar  vermiş olduğunuz birbirine bağlantılı olma küresine bağlantıya sahiptiniz. Unutkanlık labirentinde kutsallığa giden  yolunuzu bulabileceğinizi kendinize kanıtlamak için.
Ve zamanda o anda orada yaşayan dünyalılar bu deneye katılmaya gönüllü oldular; 3B ortamının fizikselliğine tamamen dalıp bunu tam olarak deneyimlemek için, nereden olduklarını bilmemenin güzelliğini ve kutsallığını görmek ve deneyimlemek için gönüllü oldular.
Ve böylece, çoğu ışıkişçisi şu anda kendilerini hatırlayan ve kendinizi Büyük Piramitlerde ve Atlantis tapınaklarında dururken gören birçoğunuz GAİA’ya ilk adım atan gönüllülerdi. GAİA gezegenine gelen ve başka ruhların içinde yaşayacağı güzel bir yaşama ortamı oluşturan öncüler, GAİA’da yaşamaya karar vermiş olan varlıklar için kayıp olan şeyleri aydınlatmak için gelecekte geri dönmeye yemin ederek, tamamen insan bedenlerine enkarne olmayı seçmiş olan ruhların kozmik önemi olan bir deneye katılmalarını sağlamak için bu gezegenden ayrıldılar.
Size bilinmez olan şey, başka boyutta bulunanlar dünyaya geldiler ve dünyalıların doğuştan haklarını, kutsallıklarını ve güçlerini anlayamayan zayıf türler olduklarını anladılar. Ve böylece GAİA’ya sahip olmak için yeni ziyaretçiler bunun böyle olduğunu tam olarak anlamadan ve kavramadan GAİA’nız ile ilgili evrensel yönetim yasasını ihlal ettiler, dünyaya geldiler ve Terra’nın yaratılmasından önce belirlenmiş olan oluşturulmuş yasaları önemsemeden buraya yerleştiler.
Bununla birlikte, zaman ilerledikçe, sevgili yaratımınızı gözlediniz ve kendi ruhlarınız tarafından daha önce hiç anlaşılmayan acıyı deneyimlediniz. Çocuklarınızı ve kendi benliklerinizi yuvaya geri getirmekte, kendi benliklerine geri getirmekte, kendi güçlerini anlamaya, evrensel yasaları anlamaya, herkes tarafından konulmuş yasaları anlamaya geri getirmekte, bütün olarak insanlık için yolu aydınlatmak üzere bir insan bedenine inememenin acısını deneyimlediniz.
Ve böylece, size söylemeye çalıştığımız şey, insan bedenlerine inmek için yeterince cesur olan, bilgeliğinizi ve yaşam anlayışınızı perdeleyecek kadar cesur olan sevgili varlıklar, kim olduğunuzu tam olarak kullanmanızın zamanı geldi, GAİA gezegeninde deneyimlemeyi dilediğiniz şeyi tam olarak tezahür ettirme zamanı geldi.
Bu tür tezahürlere yardım olarak, bizlerden ve kendi yüksek benliklerinizden yakın geleceğinizde gerçekleşecek olan çeşitli olaylar hakkında çeşitli mesajlar almaktasınız. Söylemek istediğimiz şey bunun doğru olduğu, olayların gerçekleşeceği ve bunun hepiniz tarafından önceden belirlenmiş olan bir şey olduğudur. Her birinize herhangi bir şeyi beklememenizi, içinizin derinlerine girmenizi ve kozmik çekim yasalarını, kozmik tezahür yasalarını, kozmik sevgi, huzur, uyum, sağlık, neşe ve bolluk yasalarını bulmanızı hatırlatmayı diliyoruz.
Dolunay zamanında dengenizi bulun, meditatif hale girin, kendinize gerçekte hazır olduğunuzu, görmeyi dilediğiniz şeyi oluşturmaya, enerjilerinizi yoğunlaştırmaya hazır olduğunuzu bildirin. Gruplar halinde bir araya gelip bunu yaparak günlük yaşamlarınızda, aynı zamanda herkesin küresel yaşamlarında gerçekleşmesini ve tezahür etmesini dilediğiniz şeye odaklanarak bu enerjiyi yoğunlaştırın.
Başkalarının kendi hükmünüzü izlemesini sağlamak için burada olmadığınızı anlayın, sadece insan bedeninde güçlü bir varlık olmanın MÜMKÜN OLDUĞUNU göstermek için buradasınız, enkarne olduğunuz beden sınırlayıcı bir kuvvet değildir, tersine görmeyi dilediğiniz şeyi yaratmakta size yardımcı olan bir kuvvettir, evrensel gerçek ile uyum içinde tasarlanmış olan ihtişamlı bir araçtır. Fiziksel bedenlerinizde bulunurken, kendi benliklerinizde gerçekten kutsallığı deneyimlemekte size yardımcı olan bir araçtır.
Daha önce hiç herhangi bir ruh unutkan bir varlık halinde iken dualiteyi aşma fırsatına sahip olmadı. Ve böylece içinizdeki kendi gücünüzü bulun; gerçek benliklerinize, yuvaya geri dönme yolunu bulun. Beklediğiniz hiç bir şey ve hiç kimse olmadığını anlayın, bu bilgi arayışında, varlığınızın daulitesini sonlandırma arayışında, kim olduğunuzu bilme arayışında size yardımcı olarak burada olmamıza rağmen, BU DÜNYAYI HEPİNİZİN GİTMESİNİ DİLEDİĞİNİZ YÖNDE DEĞİŞTİRMEK VE ETKİLEMEK İÇİN BURADA OLANLARSINIZ.
Kendi benliklerinizde ışık ve güç taşıyorsunuz. Bu siz kendi varlığınızı buluncaya kadar, kendi gerçeğinizi buluncaya ve kim olduğunuzu tam olarak ve gerçekten anlayıncaya kadar, sizin için yapamayacağımız bir şeydir. Tek yapabileceğimiz beklemek, kalp atışlarınızı dinlemek; kalp atışlarınız gerçekten içinizdeki portalı bulmaya ve sonunda bu dünyayı gerçekte olduğu şekliyle görmeye – ihtişamlı bir deneyim, gizemlerden KAYNAĞIN tam anlayışına sihirli bir yolculuk – hazır olacağınız anı bize bildirerek evrene kodlar gönderir.
Her birinizin güneşiniz aracılığıyla Pleiades’teki Alcyone’dan size gönderilmekte olan enerjilere direkt erişiminiz vardır. Dolunayınızdan iki gün önce enerjilerin yükselmesini deneyimlersiniz ve varlığınızın derinliklerinde gerçek güçlerinize yürümeye hazır olduğunuzu bilirsiniz.
Düşüncelerinizi izleyin, etrafınızı izleyin ve enerjilerin etrafınızdakilerde bilinç katmanlarını nasıl aktive ettiğini görün, gökyüzünde yıldızların nasıl hizalandığını izleyin ve görün. Şimdi tamamen değişmekte olduğunuzu anlayın, realitenizi kontrol edenlerin sizler olduğunuzu anlayın, hepinizin güçlü varlıklar olduğunuzu anlayın.
Bu bilgiyi anlayın, bilin ve kendi benliklerinize bütünleştirin, gerçeğe, Akaşa kütüphanelerine direkt erişiminiz olduğunu anlayın, her birinizin bu bilginin zengin kaynağına erişebileceğinizi anlayın.
Hiç bir şeyi hayal etmediğinizi anlayın, çünkü gerçekte hepiniz daha önce görmediğiniz şeyi görüyorsunuz, çünkü şimdi, zamanda bu anda perdenin sizin için kaldırılmakta olduğu bilgisini verebiliriz!
Bununla birlikte, perde hala başkaları için tam olarak kaldırılmadı ve ışığınızı yaymanız bu nedenle çok önemlidir, başkalarının yaşam anlayışlarını değiştiren etrafınızdakilere aşıladığınız ışık gücü ve ışık enerjisidir. Her anın farkına varılacak ihtişamlı bir an olduğu anlayışı, gördüğünüz, hissettiğiniz ve deneyimlediğiniz şeyi yarattığınız anlayışı. Farkına varmayı dilediğiniz şey için ıstırap çekmeye artık gerek duymadığınız anlayışı. Çünkü hepinizin yeniden yaratmak için burada olduğunuz dünyada ıstırap yoktur. Anlayın, bilin ve uygulayın sevgililer, çünkü barışı getirmek, uyumu getirmek, kutsallığınıza ve BİRLİK anlayışına bağlantıyı düzeltmek için, şimdiye kadar öğrenmiş olduğunuz her şeyi yeni bir paradigmaya, kendi yolculuğunuzun yeni yaratımına, yeni Terra’nın yaratımına koymanın zamanı geldi.
Şimdilik sizin için sahip olduklarımız bunlar. Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
Andromeda Konseyi – Anna Merkaba kanalıyla
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Unknown dedi ki...

Artık, hiç zaman kaybetmeden, uyanmış ve uyanmakta olanların,bir araya gelerek, enerji alanları oluşturmamız gerektiğine inanıyorum.' Her koyun kendi bacağından asılır.' bilgisini çöpe atma zamanı!

Yorum Gönder