27 Ocak 2014 Pazartesi

BM CEBRAİL: FAZLA ENERJİYİ TOPRAKLAMAK


grounding 
Shanta Gabriel
Fazla enerjiyi topraklamak endişeli, kızgın, korkulu veya aşırı heyecanlı hissettiğiniz zamanlarda, bedeninizde aşırı enerji deneyimlediğinizin farkında olmak anlamına gelir, bu aşırı enerji bilinçli şekilde yönlendirilebilir. Bu enerji çok güçlüdür ve yapıcı şekilde kullanılabilir.



Bir benzetme faydalı olabilir. Elektrik terimlerinde, “toprak” adı verilen bir şey gereklidir. Örneğin, bir evde elektriğin doğru devrelerde akması için toprağa bağlantı sağlayan topraklama kablosu vardır. Bedeninizde de aynı şeydir. Siz her zaman İlahi Kaynaktan enerji alıyorsunuz. Bedeninizde içinden enerjinin akması için mükemmel kanallar var. Eğer topraklanmasanız, yani, eğer zihinsel aktivitenizde yerküreye bağlantınızın bilinçli olarak farkında değilseniz, bu enerji kanallara akabilir, bu da rahatsız hissettirebilir. Sonra sinir sisteminizde dolaşabilir, zihninizi aşırı teşvik eder ve endişe ve diğer zihinsel dengesizliklere neden olur. Kızgın veya endişeli hissettiğinizi fark ettiğiniz zaman, kafanız olduğu gibi ayaklarınızın da olduğunu hatırlamanız çok faydalıdır.


Uygulama

Ayaklarınız yerküre ile temastadır, bolca destekleyici enerji olan yer. Yerkürenin varlığının farkında olduğunuz zaman, desteklenmiş ve beslenmiş hissedersiniz. Enerjinin ayaklarınızın altından veya omurganızın tabanından toprağa ışık demetleri gibi aktığını gözünüzde canlandırabilirsiniz. Bu zihninizdeki fazla elektrik enerjisinin çözünmesini sağlar.


 
Ayrıca duygusal bedeninizi sakinleştirmek de önemlidir. Zihinsel bedenin elektrik olması gibi, duygusal beden manyetiktir. Bu, duygularınızın Çekim Yasası ile deneyimlemekte olduğunuz şeyi size çekme gücüne sahip olduğu anlamına gelir. Çoğu zaman çektiğiniz şey hayatınızda sahip olmak istediğinizi düşündüğünüz şeyin zıttıdır. Bu aşırı duyguları da topraklamak önemlidir. Yerküreye topraklanan elektrik ışınında, duygularınızın manyetik enerjisi için bir sarmal oluşturabilirsiniz. Niyetinizle, bu aşırı duyguları toprağa gönderebilirsiniz.

Yakınınızda ağaçlar, dağlar, göller, nehirler varsa, bu aşırı enerjiyi topraklamak için bu yerlere gitmek faydalı olabilir. Ayaklarınızın altından yayılan ışık demetlerini, omurganızın tabanından yayılan güçlü ışık kordonlarını veya cennetten dünyaya akan ışık sütunlarını gözünüzde canlandırabilirsiniz; hangisi sizin için uygunsa. Bu çok basit ama çok güçlü bir alettir.


Bu topraklama işleminin daha fazla farkında oldukça, daha fazla anda olmaya başlarsınız. Anda olmak, nerede olursanız olun ve hangi durum size meydan okursa okusun oraya açık bir kalp getirmek anlamına gelir. Kalbiniz açık olduğu zaman sevgi yerinden kararlar verebilirsiniz, korku yerinden değil. Daha fazla insan bunu yaptıkça, tüm gezegenin bilinci yükselir. Daha fazla zihin bilinçli olarak Tek Zihne bağlandıkça, herkes kutsanır ve sevgi ve huzur içinde daha özgürce yaşayabilir.


Her gün yaptığınız seçimler ile bu huzur dolu evrimin bir parçası olabilirsiniz. Sevgide yaşamayı seçin, korkuda değil. Bedeninizde endişe veya öfkeyi dolaştırdığınız ve aşırı heyecanlı hissettiğiniz zaman farkına varın. Bu fazla enerjiyi sadece sevgiyi deneyimlemeyi isteyen bir dua ile toprağa göndermek için zaman ayırın. Tek bir insan sevgi içinde kalbini bir başkasına açmayı seçtiği zaman, dünyadaki herkesin kutsandığını bilin. Dünyaya enerji verdiğiniz zaman onun kutsandığını bilin, karşılığında bu harika gezegen yaşam ve besleyici şeyler verdikçe herkes kutsanır.
Bu basit yollarla korku, endişe veya öfke gibi aşırı enerjiyi yerküreye toprakladığınız ve mevcut duruma açık bir kalp getirdiğiniz zaman, dünyaya huzur getirebilirsiniz.


(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.thegabrielmessages.com/

0 comments:

Yorum Gönder