31 Ocak 2014 Cuma

Şimdi, derin farkındalığınızı ve öğrendiğiniz gerçek Sevgi’yi kullanma zamanıdır. – Yüksek Benlikleriniz Konseyi

 Vladimir Kush
Arkadaşlar, hep alışmış olduğumuz Michael mesajlarının bir değişimden geçtiğinin hepiniz farkındasınız. Michael bize yüksek benliklerimizle birlikte mesajlar göndermeye başladı ve konular oldukça ileri düzeye sıçrama yaptı. İnanın bu mesajların İngilizcesi de çok kolay çevirilecek cinsinden değil ama sevgili Mor Alev Dostu bizim için çok çalışıp bu çevirileri anlaşılır düzeye indirgiyor. Bu mesajların şu anda eski Michael mesajları kadar popüler olmadığını biliyorum ancak ben bu diziyi okuyarak hep beraber çok şey öğreneceğimize inanıyorum. İlk iki mesajdan sonra bu üçüncü aklımızdaki bazı soru işaretlerini gidererek Şubat ayından neler beklememiz gerektiğini anlatıyor.

Ron Head tarafından 29 Ocak 2014 de iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Bugünkü sohbetimizi, Şubat ayının getirecekleri hakkında konuşarak sürdürüyoruz. Bu konu üzerinde çok fazla konuşuluyor ve spekülasyon yapılıyor. Bu doğru, zira önümüzdeki büyük değişimin enerjilerini hissedebilen, çok sayıda insan var. Hatta -zaten fazla bir şey açıklamayan- medya yayınlarına veya internete erişimi olmayan kişiler bile, çoğu toplumu içine çeken büyük huzursuzluğu hissediyor. Bunların hepsi, şu anda gezegeninizin içinden geçtiği artarak devam eden, Işık selinden kaynaklanıyor.  Herkes ve her şey, enerjileri yenileyen, fiziksel ve zihinsel benliklerinde git gide daha fazla etkili olan değişimlere uğradı ve uğramaya devam ediyor.

Tüm bunları, daha önce yaptığımız gibi, basit bir şekilde anlatabiliriz.  Ancak farklı yollardan anlatacağız. Zira bu büyük kavramları sizlerin kısıtlı sözcüklerinizle ifade edebilmemiz, bu şekilde daha iyi olacak. Sizler, kendi gerçek benliklerinizi daha fazla somutlaştırmaya başlıyorsunuz. Yüksek benlikleriniz- yani bizler- sizin aracılığınızla artık daha iyi ifade buluyor. Frekanslarınızı arttırıyorsunuz.  Özlediğiniz değişimleri oluşturuyorsunuz. Buna benzer daha bir sürü şey söyleyebiliriz.

Bu durumlar, sizlerle konuştuğumuz konular hakkında hiçbir fikri olmayan milyarlarca insan tarafından da deneyimlenecek. Buna hazırlıklı olun. Sizde oluşan değişiklikleri, hissettiklerinizi, gördüklerinizi, duyduklarınızı bir düşünün. Şayet önceden herhangi bir bilginiz veya farkındalığınız olmasaydı, şu anda neler hissedebileceğinizi hayal edin. Belki deliriyor olduğunuzu düşünürdünüz.  Bunları kendinize kabul ettirmeye bile karşı çıkardınız. Tabii ki size olanlar hakkında konuşmazdınız. Diğerlerinin çoğu da, böyle talihsizce davranacaktır. Ancak birçoğu, sizin bu konular hakkındaki düşüncelerinizi bildikleri için, sakin bir anınızda yanınıza gelip sorular sormaya başlayacaklar ve bilmedikleri konular hakkında konuşmayı deneyecekler.

Şimdi, derin farkındalığınızı ve öğrendiğiniz gerçek Sevgi’yi kullanma zamanıdır.

Ayrıca, tüm bunların ortaya çıkmasını sağlayan Işık ve Enerji yoğunluğu ve etkileri, her ne kadar yükselmiş olsa da, daha fazla artmaya devam edeceğini söyleyebiliriz. Daha önce de kullandığımız, şelale, sel, gel-git ve çığ gibi benzetmeleri tekrar kullanacağız. Değişim artık ciddi bir şekilde başladı ve bundan dolayı da Dünyanız değişecek.

Belki şimdi çoğunuz, “bunu biz yaptık” diyorsunuzdur. Biz de, “Evet” diye cevaplayacağız. Size uzun zamandan beri anlatmaya çabaladığımız şey, bu işte! Dünya’da yaşayan birileri bunları, diğerlerine karşı gelmek veya üstün olmak için yapmadı. Böyle bir ayrımcılık yok. Henüz tamamlanmamış olsa da, gerçek kavram budur. Bize ihtiyaç olan her yerde, biz de sizinle birlikte hareket ediyoruz. Bunun yolu budur. Siz burada ne kadar çok şey yaparsanız, biz de orada sizden çok daha fazlasını yaparız. Ve bu şekilde devam edecek.

Umarız tüm bu güzel düşünceler, sizleri mutlu ve iyimser kılar. Bu bizim kesinlikle beklediğimiz ve uğruna çalıştığımız bir dönem. Buradaki en önemli nokta sizlerden, düşüncelerinizin, hayallerinizin ve davranışlarınızın birleşimiyle yarattığınız derin etkileri, algılamaya başlamanızdır.  Bütünlük için ne kadar değerli olduğunuzu hissetmenizi istiyoruz. Kendinizin, Bütün olduğunuzu düşünmeye başlamanızı istiyoruz.

Bütünlüğün tamamlanması çok uzun sürecek ama siz bir başlangıç yapıyorsunuz.

Sevgilerimizle, “bir dahaki sefere kadar”.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder