19 Ocak 2014 Pazar

BM CEBRAİL: 2014 – IŞIK VE SESİN YENİ ARMONİKLERİ

rainbow_light_harmonics
Shanta Gabriel
Sevgililer,
12:12:12 aktivasyonunda, Dünya’nın öz rezonansı Birlik Bilincine uyumlandı. O zamandan bu yana her portal ve kod aktivasyonu ile bu rezonans, Dünyada Mesih’in, Birlik Bilincinin Altın Işınını yansıtarak daha fazla istikrar kazandı. 2014 sırasında birliği yaratan yeni armonikler Dünya’nın alanına yerleşiyor, neşeli armonik aktivite gezegenin çekirdeğindeki elemental kuvvetleri beslerken, insan formunda rezonant bir bilinç uyanıyor. 
Işık ve ses armoniklerinin Dünyanın tüm yapılarına etkisi vardır, dışarıya doğru titreşen çekirdek bir rezonansı aktive eder. Bunlar kristal ızgaraya demirlenirken, katalizör evrimin bu armonik dalgaları Dünyadaki işletim sistemlerinin döküntülerini ve ayrıca tüm insanlığın bilincindeki bu hızlanmış frekanslarda titreşmeyen her şeyi sallayıp gevşetiyor. Bu bir çok farklı ortamlarda kolayca kargaşaya neden olabilir ve tüm varlıkların kalplerinde Sevgiye atılıma neden olabilir.
 
Çekirdek özünüzde derin içsel bir seviyede, bu armonikler ruhunuzun İlahi Mükemmelliğin damgasının kendinden geçirici tanınmasına neden olabilir. Bu öz titreşim dikkat odağınızı gerçek Birliğe, Dengeye ve Uyuma merkezlemenize yardımcı olur.
Prizmatik Parlaklık
Armonikler şu anda Dünya’ya gelen güçlü enerji dalgalarını yansıtan bileşen frekanslardır. Armonik ses ve ışık frekansları 5B’de yeni yaşamınızı güçlendiren içinizdeki Kaynak enerjisine öz bağlantıyı harekete geçiriyor. DNA’nızda bu Işık Aktivasyonlarının uyarılarına karşılık veren tohum koduna sahipsiniz. En yüksek frekansta, ışık Gökkuşağı Renkleri olan Beyazdır, zihninizi aydınlatan güçlü bir rezonans taşır.
2013′ün son Gündönümünde, içinizde Birliğin kendinden geçirici itkisini teşvik etmek için, bu gökkuşağı renklerini taşıyan çok fasetli bir yıldız bir uyumlama çatalı gibi kalbinize yerleştirildi. O evrimin armonik dalgalarında taşınan derin ses frekansları ile tınlar. Bu zamanda güçlendirilen armonikler de Gökkuşağı Işığın katalizör frekanslarını taşır, bu elmas gökkuşağı renkleri de kapsar. Bu ışıldayan ışık frekansları Dünyada Ruhunuzun Kaderinin tezahürü için gerekli İlahi Maddeyi taşır.
Tam spektrum Gökkuşağı Işığı, Canlı Frekanslar olarak çekmeniz için mevcuttur. Kutsallığın Varlığı Gökkuşağının frekanslarında yansıtılır ve Işığın her bir ışını bilincin bir niteliğini taşır. Yaşamınızda tezahür ettirmek için gereksinim duyduğunuz niteliği en mükemmel şekilde ifade eden ışık ışınını çekebilirsiniz. Her nitelik gereksinim duyduğunuz rehberlik yapan ışık enerjisini taşıyan rengin titreşen bir frekansıdır. Her ışındaki armonikler aynı zamanda içinizdeki aktivasyona yardımcı olacak ses frekansını da taşır.
Tam Spektrum Işık ve Ses
Tam spektrumlu ışık ve sese dalmanıza izin verirken, Ruhunuzun gezegende İlahi bir insan olarak yaşayabileceği yeni bir araç yaratırsınız. Sizler tam bilinçli temsilde çok boyutlu realiteler ile uyumlanmış, Homo Luminus oluyorsunuz. Eski kalıpların yılanın derisi gibi değiştirilmesi için, çakralarınızın her biri şimdi renk ışınlarında titreşiyor, böylece bu yeni armonik alanların içindeki frekanslara uyumlanabilirsiniz.
Sizler hazırlanmaktasınız ve her şey bekleme yerinde. 2014′ün ilk bir kaç ayı bütünleştirme ve temizlenme ile ilgilidir: Eşzamanlı, birlikte yaratıcı süreçte yeniyi bütünleştirmek ve eskinin temizlenmesi. Öz rezonansınıza uyumlanırken, varlığınızdaki ses ve ışığın yeni armonikleri ile birlik içinde titreşirken, her şey mükemmel bir uyanış sürecinde bunu izleyecek.
Çok gayretli bir şekilde oluşturmakta olduğunuz epeyce titreşen ışık beden alanına yeni armonikler yayılırken, bedeninizdeki her hücre etkileniyor ve bu rezonans ile uyum içinde olmayan her şey salıveriliyor. Fiziksel bedeniniz derin içsel bir ısı deneyimliyor olabilir. Işık açıldı, fiziksel olanın yanmadan frekansları bütünleştirebilmesi için özünüzü serinletmeye dikkat gösterilmelidir. Bu, yeni frekanslarda seyretmeyi öğrenen yeni doğan İlahi insana sabırla ve sevgiyle ekstra bakım gerektiği anlamına geliyor.
Merkez organlar etkileniyor ve onlara gelişmeleri için gereksinim duydukları her şey sağlanmalıdır. Saf besinler ve su, ayrıca destekleyici arınma ve temizlik teknikleri yükseliş aracınız için minnettarlıkla ve takdir ile uygulanmalıdır; ruhunuzun bilincini şu anda Dünyada yaşanan çok boyutlu zamanlara taşıyan bedeniniz. Sonraki mesajda bedeninizdeki bu katalizör dalgaların bölümlenmelerine değineceğiz.
Derin Rezonant Sesler
Kürelerin armonileri Gökkuşağı Işığının sihrinde tınlarken, İlahi seslerin derinliği varlığınızda yankılanmaya başlıyor.
Titreşim frekanslarını yükselten kadim ses enstrumanları bin yıldan fazladır kutsal ritüel ve dualarda öne çıkmaktaydı, çünkü telli ve nefesli çalgıların pes tonu her şeydeki Tek Bir Varlığın hatırlatıcısı olarak davranmaktaydı. Hindistan’dan tambura ve Avustralya’dan didgeridoo gibi bu kadim enstrumanların rezonant tonları sizi Dünya’nın Bilgeliğine ve İlahi Olana mükemmel uyumla bağlamak için hala mevcuttur.
Bu kadim sesler merkezi sinir sisteminizin özünde titreşir ve ruhunuzun her zaman bildiği bilgeliği hatırlatır. Kristal çanaklar da özellikle bu zamanda güçlendiricidir.
Ses ve Işığın gücü bu yıl öne çıkıyor, bedeninizin Işığın sürekli hızlanan dalgalarında gezegene akmakta olan yüksek frekanslara daha çok alışmasını sağlıyor. Sizi Kaynak enerji ile uyumda tutmak için bu basit nefes, dua ve ses aletlerini kullanırsanız, rezonans içinde olmayan her şey zarafetle çekip gider. Bu şekilde, bedeniniz Mart ayındaki Ekinoks hızlanmasından önce eski kalıplardan ve durgun enerjiden kendisini özgürleştirirken, bedeninize destek sağlarsınız.
Bu mesajın 2 nci bölümünde bu süreçlerden konuşuyor olacağız. Bu arada, Sürece Güvenmeniz ve Fazla Enerjiyi Topraklamanız önemlidir. Bu düşünce denge merkezinize geri dönmeyi hatırlamanıza yardımcı olacak bir mantra olabilir. 
Işık ve Ses armonikleri katalizör bir kıvılcım olarak davranır, Uyanan Bilincin bu yeni yılında sizi destekleyecek İlahi Frekansların Evrimsel Nehrine erişmenizi sağlar. Her Şeyin iyi olduğunu hatırlayın. Minnettarlıkla, öyle olsun ve öyledir diyoruz.
(Çeviri: Saffet Güler)
Shanta Gabriel
for Archangel Gabriel
Copyright: January 16 Ocak 2014
www.TheGabrielMessages.com

0 comments:

Yorum Gönder