17 Ocak 2014 Cuma

Pleiades Konseyi…

 
"Ana Gemi"lerimiz, Dış yörüngede konuşlanmakta;

“En çok merak edilen konulardan birisi de, Dünya gezegenine ne zaman toplu iniş yapacak olmamızdır. Bunun zamanı henüz daha gelmedi. Bunun basit nedeni, insanlık kollektif bilincinin buna henüz hazır olmamasıdır ve Dünyadaki mevcut enerjiler, gerçekleşecek ilk büyük resmi ziyaret için şimdilik doğru enerjiler değil. O gün, ziyaret gerçekleştiği zaman, ruhsal gelişmelerinde en yükseğe erişmiş olan Dünyadaki en aydınlanmış insanlar ile birlikte olacak.



İnsanlığı Yeni Çağa getirecek olan yarının temsilcileri ve insanlığın yeniçağ liderleri ile birlikte gerçekleşecek. Bu ilk resmi inişin gerçekleşeceği zaman ile ilgili belirli bir tarih yok. Bugün tüm söyleyebileceğimiz, sonsuz şimdide ziyaretin gerçekleşmesinin beklendiği zaman ve enerjilerin doğru olduğu yerde yapılacağıdır. Bu ziyaret gerçekleşinceye kadar sizin zaman algınızla biraz daha zamanın geçebileceğidir. Ziyaret;
- Yeni Spiritüel Çağ’a son geçişten sonraya kadar gerçekleşmeyebilir.


Ancak, gerçekleşmekte olan kademeli bir artış var, Dünya’nın sakinlerine kendimizi çok daha açık olarak gösteriyoruz ve elbette bu tür performanslar çeşitli türde büyük olaylarda gerçekleşebilir. Elbette Dünyanın etrafında dolanan ve farklı yerlere inen, farklı büyüklüklerde çeşitli araçlara sahibiz. Düşündüğünüz, bildiğiniz ve tanımlayabildiğinizden çok daha fazla yerlerde varız. Eğer hepimiz aynı anda görülebilir olsaydık, insanlar tüm Dünyada bulunan hem büyük, hem küçük tüm gemilerimizi görmekten şok olurlardı.
Çok çok büyük boyutlarda olan Ana Gemilerimiz ise dış yörüngelerde konuşlanmaktalar. 


Eğer Dünyaya yaklaşsaydı, Dünya ve tüm güneş sistemi için devasa sonuçları olurdu. Dünya’nın enerji sisteminde büyük çapta bozulma ile sonuçlanırdı ve Dünyanız tamamen harap olurdu. Ayrıca Dünya’nın güçlü yerçekimine, Dünya’nın manyetik aurasına yakın gelmek uzay gemisini olumsuz şekilde etkilerdi. Bunun nedeni böyle devasa bir gemiyi çalıştıran kuvvetli ışık frekanslarının Dünya’nın enerji dengesini yıkacak olması ve güçlü bir karşı etki yaratacak olmasıdır.

Dünyanın içinin kapıları açılırdı ve büyük miktarlarda konsantre manyetik radyasyon fışkırırdı, bu Dünyanın yerçekiminin kat kat kuvvetli olmasına yol açardı. Bugün bizden Dünyaya gelen ve ziyaret eden gemilerimizin en büyük türleri yaklaşık olarak sadece on futbol sahası büyüklüğündedir.


Kendimizi gösterdiğimiz zamanlar var ve kendimizi göstermemeyi seçtiğimiz zamanlar var. İnsanlık kozmik topluluğa katıldığı zaman, Dünyadaki karantinanın parçalanmasının doğru şekilde gerçekleşmesi bizim için çok, çok önemli.


Bu zamanda Dünya’nın ve onun sakinlerinin toplu inişler için hazır olmadığına inanıyoruz ve bu fikri işbirliği yaptığımız ağdaki tüm kozmik topluluklarla paylaşıyoruz. Geldiğimiz ve sizi ziyaret ettiğimiz zaman, kendimizle birlikte Dünyayı etkileyen çok güçlü enerjiler taşıdığımızı, ama en önemlisi karşılaştığımız insanları varlığımızla etkilediğini anlamalısınız.


Kendimizi size görünür kıldığımızda ve bölgenizde kendimizi size gösterdiğimizde, bize uyumlanabileceksiniz ve bu, şu andaki durumda kendimizle getirdiğimiz çok tiz, güçlü enerjiler ile karşılaşmaya herhangi bir şekilde hazır olmayan insanlar için muazzam bir enerji çarpışması anlamına geliyor. Bu sizin için iyi olmazdı.


Kollektif olarak insanlık bu tür ziyaretler için henüz yeterli olgunlukta değil. İnsanlık fazlasıyla temelsiz, topraklanmamış ve ele almadığı ve işlemediği çok fazla ağır karma taşıyor. Çok fazla güvensizlik, korku ve paranoya taşıyor – bu yüksek spiritüel anlayışı ve içgörüyü bloke ediyor. Bu, insanların yüksek spiritüel mesajlar almasını ve kalplerini bize açmasını ve yüksek spiritüel seviyede bizimle iletişim kurmasını çok zorlaştırıyor.


Maalesef, bizimle fiziksel karşılaşmalar için hazır olan çoğu insanın düşündüğünden o kadar çok az insan var. Spiritüel uyanışlara sahip olan ve kendi ruhsal gelişimleri ile çalışan tüm insanların bizimle karşılaşarak çok güçlü bir şekilde etkileneceklerini anlamak önemlidir.


Şu anda Dünyadaki insanlarda gerçekleşmekte olan ruhsal dönüşüm sürecinde iken, kişi enerjilere inanılmaz şekilde şeffaf, geçirgen ve hassastır. Bu, eğer onlar kendi ruhsal gelişimlerinde temsil ettiğimiz frekansa erişmezlerse, varlığımızın onların süreçlerine onlar için iyi olmayan bir şekilde müdahale edebileceği anlamına gelir. Bu nedenle beklemeyi ve bireyler bizim enerjilerimizle karşılaşmaya hazır olunca temas kurmayı seçiyoruz.


Gerçekte yüzlerce yıl önce insanlar ile karşılaşmak bizim için bugün olduğundan çok daha kolaydı. Bu bir çelişki gibi görünebilir, ama değildir. Bu, bugün Dünya’da gerçekleşmekte olan muazzam şekilde güçlü enerji dönüşümüne ve Yeni Spiritüel Çağa geçişten dolayı insanların içinde gerçekleşenlere bağlıdır.


Enerjilerimize hazır olmayan çok fazla insan olduğu için, insanlık spiritüel gelişiminde beklendiği kadar ilerlemediği için, insanlık bu karşılaşmalara hazır oluncaya kadar beklemeyi seçiyoruz. Size bugün verebileceğimiz tek yanıt, şu an yaşamakta olan jenerasyonun bu temasa ve geçişe tanık olacağıdır ve bu, yakın bir zaman içinde gerçekleşecektir.”
Pleiades Konseyi…


(“Bu, Pleiades’in içinde ve etrafında yaşayan, Dünya’nın, insanlığın ve Kozmosun gelişimi için işbirliği yapan birçok farklı uygarlığın bir toplamı. Zamanın çağları boyunca Dünya ile çalışmakla meşgul olmaktayız.


İnsanlığın doğumundan bu yana ve Dünya’nın doğumundan bu yana sizlerle birlikte olduk. Sizlerle yakın ilişkideyiz. Dünyadaki insanlığın Pleiades Konseyimizin üyeleri olan çoğu insan uygarlıklar ile yakın aile bağlantıları var. Bizler ayrıca Galaktik Federasyonun parçasıyız...”)

3 comments:

Unknown dedi ki...

arkadaş bu kollektif bilinç oluşuncaya kadar dünya kalmayacak zaten ortada .hep aynı şey hazır değilsiniz, yapmayın artık yahu hep aynı hikaye

Adsız dedi ki...

Ben derim ki siz şu linke bir bakın :

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs83.html

Adsız dedi ki...

Ben derim ki siz bir de şu linke bir bakın:

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs86.html

Yorum Gönder