9 Ocak 2014 Perşembe

Cennetin gerçekten ayakları ve elleri var ancak bunlar sizin ayakkabılarınızın ve eldivenlerinizin içinde Sevgililer!

Archangel Michael ve Raphael ile birlikte Cennetin Konseyleri

Glastonbury 2013 - 2

Bugün sizlere, uzun zamandan beri beklediğiniz, gezegeninizde oluşan somut değişikliklerin hızlanması konusuyla ilgili mesajımızı aktaracağız. Nihayet, hala devam etmekte olan negatifliği iyi niyetleriyle hükümsüz kılan Işık İşçilerinin sayısı epey çoğaldı. Bu nedenle, neredeyse her gün toplumunuzda ve hatta medya yayınlarında meydana gelen değişimlerin arttığını görüyorsunuz ve daha da göreceksiniz.

Hep arzulamış olduğunuz daha yüksek boyutlu yaşamın eşiğine sizleri taşıyacak olan köklü değişiklikleri yapmaya başlamanız için kuvvetlice itildiniz. Şu anki bakış açınıza göre, sizler için bazı inanılmaz teknolojik yenilikler, çok yakın bir gelecekte sıradan hale gelecek. Sizlerin yapılandırma gücünüzle kontrol edilemeyenler, bunu engellemeyi sürdüren kişilerle bir araya gelmenin yolunu buldular.

Çoğunuzun, “daha fazlasını yapmalısınız” dediğini duyuyoruz ve sizlere tekrar söylüyoruz. Daha fazlasını yapması gereken kişiler, sizlersiniz. Bunu sizleri suçlamak için değil, bilgilendirmek için söylüyoruz.  Cennetin gerçekten ayakları ve elleri var, ancak bunlar sizin ayakkabılarınızın ve eldivenlerinizin içinde sevgililer!

Dolayısıyla sizden, değişime katılma veya sabırla bekleme arasında bir seçim yapmanızı rica ediyoruz.  Ancak, hem sabırsızlanmak hem de değişime katılmamak, sizlere yakışmıyor. Yine de herkesin bu işlerle fiziksel olarak meşgul olamayacağının farkındayız, hatta bütün olan bitenleri bilmelerine rağmen. Sizin açınızdan bakıldığında, dünyanız çok büyük. (Mor Alev Dostu: Tek başına pek etkili olamayacağını düşünen kişiler için söylüyor) Ancak her gün dua eder, meditasyon yapar ve iyi niyetlerinizi ortaya koyarsanız, bu değişime katılmış olacaksınız.

Gördüğünüz gibi, bunları yapanlar bu durumdan şikâyetçi değiller. Fakat hedef belirlemek ancak bunun için hiçbir şey yapmamak ama daha fazla yardım istemek, sizden beklediğimiz en son şeydir.

Size defalarca söylediğimiz gibi, görmek istediğiniz değişiklikler kendi içinizde gerçekleşen değişikliklerin yansımasıdır. Ancak birçoğunuz böyle bir değişiklik yapmayarak, sanki sizleri kurtarmaması için cennetti görevlendiriyorsunuz. Başlamak için asla geç değildir, sevgili arkadaşlarım. Ancak çok önceden başlamış olmayı dileyeceğiniz zaman, çok kısa süre sonra gelecek. Bu olasılığın farkında olmanız için, dünyanızda yeterince uzun yaşadınız.

Sevindirici bir not; Bazılarınızın bilinç ve farkındalık konusunda büyük bir atılım yaptığını daha sık görüyoruz. Önceki toplantılarımızda, sizler gibilerin sayısının kısa sürede artma olasılığından bahsetmiştik. Bu olasılık hızla gerçekleşecek. İçinizdeki değişikliği git gide daha çok hissedeceğinizi biliyoruz. Sanki bir yap-boz oyununun son parçaları gibi, yerlerinizi alıyorsunuz.

Bu yıl, iyi haberler yılı olacak, sevgililer. Dans ayakkabılarınızı cilalayın. İyi günler.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder