6 Ocak 2014 Pazartesi

HAYVANLARLA TELEPATİK ALIŞ VERİŞLERİMIZ

 
Bu deneyler hayvanlarla insanlar arasındaki spontan olmayan kontrollü deneylerdir. Bir de her birimizin şahit olabileceği kendiliğinden yani spontan olaylar vardır. Aşağıda bu konuya güzel bir örnek veriyoruz. 

Ocak 1991’de ben ve eşim Charles birkaç gün Monte-rey Beach Otel’de kaldık. Burası körfezin ucunda güzel bir yerdi. Denizin kıyısından itibaren deniz derinleştiği için büyük memeli hayvanlar denizin hemen kıyısına kadar gelebiliyorlardı. Evimizin duvarında, buraya yaptığımız başka bir iş gezisinde çektiğimiz balinanın fotoğrafları var. 



Otelin kuzeyinde kumsalda otururken önümüzden sekiz tane yunus geçti ve her seferinde birbirlerine paralel olarak yüzüyorlardı. Aramızda, değişik üniversitelerde yunuslarla ilgili yapılan araştırmaları konuştuk. Bazı bilim adamları yunusların insanlar kadar zeki olduklarını söylemektedirler, hatta telepati yoluyla diğer varlıklarla görüşebildiklerini ifade etmektedirler. 


Yunusların, önümüzden altıncı geçişlerinde kendi aramızda bir deney yaptık. Bizden birkaç yüz metre uzaktalar iken onlara düşünce yoluyla çok güzel olduklarını ve onları seyretmekten büyük bir zevk aldığımızı hissettirmeye çalıştık. Kendi kendimize onların zeki, birbirlerine yakın ve saygılı olduklarını; çevreleriyle barış içinde olduklarını; insanların onlardan öğreneceği çok şey olduğunu ve en önemlisi onlara güçlü bir sevgi hissi vermeye çalıştık.


 Paralel şekilde yüzerlerken birkaç dakika sonra ilk defa daire şeklinde yüzmeye başladılar. Çok memnun olmuştuk. Ve onlara “teşekkür ederiz” mesajı verdik. Altı defa paralel şekilde yüzerlerken ilk defa biz mesajımızı gönderdikten sonra daire şeklinde yüzmüşlerdi. Eğer bizi “hissetmediyseler” niye bu şekilde davrandılar?

 Başka bir sebep yoktu. Çünkü o sırada etrafımızda başka bir balıkçı, tekne ve başka büyük balıklar yoktu. İki saat içinde sadece biz mesajımızı gönderdiğimizde yüzme şekillerini değiştirdiler. Ve on beş dakika boyunca bize, kendilerince bir gösteri sundular. 

Müthiş bir zevkle yüzüyorlardı. Plajda dolaşan kişilere “biz istedik, o yüzden bu şekilde yüzüyorlar” diye haykırmak istedim. Eminim onlar bizim sevgimizi ve hayrancığımızı hissettiler. Bizi mutlu etmek istediler. Bu inanılmaz hayvan sürüsünü her zaman hatırlayacağız.

“Teorik & Pratik Telepati, Nusret S. Yılmaz” Ege Meta Yayınları

0 comments:

Yorum Gönder