29 Ocak 2014 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 24 Ocak 2014

 
Zaman uçarcasına geçmekte ve önemli değişikliklerin zamanına doğru hızlanmaktadır ki bunlar sizin geçmişinizi geride bırakarak yeni tarihsel döneminize doğru giden öncülerdir. Bütün amaçlar niyet edildiği gibidir ve çok fazla geçmeden aradığınız kanıtları bulmaya başlayacaksınızdır. İyinin kuvvetlerinin hepsinin size söz verilmiş olan değişiklikler üzerinde çalıştığından hiçbir şüpheniz olmasın, ve Yeni Çağ sizin üzerinizdedir. Görünüşte bazıları sadece karışıklıkları ve dünyanızın bazı bölgelerindeki karmaşayı göreceklerdir. Bu artık geri çekilmekte olan Karanlık Bireylerinin son sancılarıdır. Çok uzun zaman geçmeden sessizce Işık için çalışanlar kendilerini ortaya çıkaracaklar ve siz gerçekten Yeni Çağın başladığını bileceksinizdir.

Bu arada Işık işçileri dirençli olmaya ve yaptıkları işe odaklanmaya çağırılmışlardı ki bu Işığın güçlenmeye devam etmesini garantilemiştir. Çok uzun bir zaman boyunca siz Yeni Çağın başlaması için gelmek zorunda olan değişikliklerin kanıtlarını aradınız. Bu ancak Işığın ilerleme sürecinin güvenliği için bir süre oldukça kısıtlı olmuştur. Ancak her yerde değişimlerin hızlanmasının sinyalleri bulunmaktadır ve bunlar ciddi olarak arayanlar için bulunabilir durumdadırlar. Çoktan birçok ruh Işık işleri konusunda kendilerini bilinir kılmışlardır ve onların bizim tarafımızdan korunuyor olduklarından emin olabilirsiniz.

Işık güçlendikçe daha çok ruh uyanmaya başlamaktadır, onların bilinç seviyeleri titreşimlerini yükseltmelerine yardımcı olacaktır. Biz şimdiden birçok insanın yeni anlayışları hakkında daha açık konuşmaya başladıklarını görüyoruz ve Dünya üzerinde nelerin olduğu konularındaki tartışmalarda yeni bir heves vardır. Uyanış ruhların bir araya gelişleri gibi hızla artan bir hızda devam edecektir. Nihayetinde bu Işıktan olanlarla inanmayanların arasında beklenildiği gibi çok büyük bir ayrım ortaya çıkaracaktır. Ancak biz bunu derinleştirecek herhangi bir girişimi desteklemiyoruz. Işık işçilerine olan biten konusunda daha büyük bir anlayışı arayanlara yardımcı olmaları için daha önce olduğundan çok daha fazla ihtiyaç olacaktır.

Birçoğunuz Işığın yolunda sevgili yol arkadaşlarınıza yardımcı olabilmek için çok uzun zamandır beklediniz. Şimdi o zaman geldi ve birçoğunuz yaşam kontratlarınızı yerine getirmek üzere çağırılacaksınız. Hiçbir zaman yalnız yürümemiş olduğunuzdan emin olunuz, her zaman size yardım etmek için yanınızda olan birçok ruh tarafından eşlik ediliyorsunuz. Lütfen yardıma ihtiyaç duyduğunuz zaman onları yardıma çağırmaktan çekinmeyiniz. Eğer rolünüzün ne olacağı konusunda bazı ipuçları arıyorsanız endişelenmeyiniz ki doğru zaman geldiğinde sizin yapmanız gerekenler konusunda hiçbir şüpheniz kalmayacaktır. Sizin rolünüz birçok yaşam süresi boyunca hazırlanmış olduğunuzdur ve kabiliyetlerinizden hiçbir şüphe duymanıza gerek yoktur.

Sizin de farkına vardığınız gibi bu son zamanlarda temizlenmek üzere birçok karma ortaya çıkmıştır ve bu birçok faaliyetinde olmasının sebeplerinden biridir. Ancak buna zaman veriniz, bu durum azalacak ve şimdiye kadar bir şekilde ayrı tutulmuş ruhların da bir araya gelmelerine yardımcı olacaktır. Karanlık bireyler sizin Bir olarak bir araya gelişlerinizi engelleyebilmek için savaşlar çıkarmışlardır ancak bu birbirinizle ne kadar ortak paylaşımlarınız olduğunu fark ettikçe değişecektir. Dinler insanları bölmüş ve ideolojilerdeki değişikliklerden dolayı birçok savaşlar yapılmıştır. Gerçek bilinir kılındığında bu sorunlarda bir sona erecek ve Her şeyin Bir olduğu anlaşılacaktır.

Aranızdaki farkların üstesinden gelmek oldukça imkansız gibi görünse de bu konuda endişe etmeyiniz. Hakikat sizin itimat ve güveninize sahip olanlar tarafından ortaya çıkarıldığında birçok zorluklar basitçe ortadan kalkacaktır. Birçoğunuz kalpten huzurlu bir yaşam arayışındasınız ve yaşamaktan ve yaşatmaktan oldukça memnun olacaksınız. Diğerlerinin kendi Işık yollarını seçmelerine izin vermek genel olarak kabul görecek ve onlarda kendilerine uyacak yavaş veya hızlı bir şekilde gelişebileceklerdir. Herkes sonunda Işığı bulacaktır ve ona giden sonsuz yollar vardır.

Yaptığınız her şey üzerinde olumlu tutumunuzu devam ettiriniz ve şüphenin yavaşça içinize süzülmesine izin vermeyiniz, karanlık Bireyler elbette ki son dakikaya kadar sizi o konuma koyma girişiminde bulunmaya devam edeceklerdir. Onlar aşamalı olarak zayıflatılmaktadırlar ve daha fazla sizin ilerleyişinize karışamayacaklardır. Onların güçleri yavaşça ellerinden alınmıştır ve onlar daha önce sahip olmuş oldukları otoriteyle daha fazla yönetemeyeceklerdir. Biz onları saklanabilecekleri hiçbir yer kalmayacak şekilde çok yakından takip etmekteyiz. Hiçbir kaçışları olmayacak ve kendi eylemlerinin sonuçlarından kaçabilmek için yalvarmaları hiçbir sonuç vermeyecektir. 


Ben Sirius’tan SaLuSa ve bu yoğun değişim zamanlarında size yardımcı olabilmekten oldukça memnunum. Her ne kadar dünyevi durumlar çok zormuş gibi görünse de bizimde yardımlarımızla çok kısa zamanda bunların üstesinden gelinebileceğinden emin olunuz. Karmik sebeplerden ötürü kendiniz için çizmiş olduğunuz yoldan ilerlemelisiniz, biz doğru zamanda gelerek ülkelerinizin yeniden restore edilmeleri konusunda size yardımcı olabiliriz. Bu sebeple çok uzun zamandır süren savaşlardan ötürü ‘karmakarışık’ olan görüntülerden dolayı umutsuzluğa düşmeyiniz veya hayal kırıklığı yaşamayınız. Biz yardım etmek için ve Altın geleceğe doğru olan muhteşem yolu temizlemek için buradayız.

Teşekkürler SaLuSa
Mike Quinsey
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder