9 Ocak 2014 Perşembe

Sizlere defalarca söylediğimiz gibi, asla yalnız değilsiniz. – Archangel Michael ve Konseyler

 un security council
Arkadaşlar, bu mesajda Michael ve Konsey çok önemli bir bilgi veriyor, yani hayatımızın ve toplumsal değişimin bizim de içinde bulunduğumuz bir konseyler grubu tarafından kararlaştırıldığını ve sıklıkla bu konseylere katıldığımızı. Bu bazılarınız için yeni bilgi olmayabilir ama bazılarınız içinse hayata bakış açınızı tamamen değiştirebilir. Ben geceleri uykusunda bu toplantılara katıldığını hatırlayan kişiler tanıyorum ve bu kişiler sürekli rüyalarına bir anlam vermeye çalışıyorlar. Ron bu mesaj için fotoğraf olarak en yakın olabilecek BM konsey toplantısı fotoğrafını seçmiş. 


Ben de araştırdım ve onunla hemfikirim, ancak şunu bilin ki hepimizin yüksek benliklerinin katıldığı toplantılar çok daha renkli ve güzel ortamlarda ve sevgi içinde geçiyor. Özetle şunu söylemek istiyorum, hayatınız size ne kadar kontrolden çıkmış, sizin dışınızda etkenlerle gelişiyor gibi görünürse görünsün gerçek benliğinizin verdiği kararların bu yaşantıda büyük payı var. Ama bizler özgür iradeye sahibiz ve konseylerde bizim de katkılarımızla verilen kararlara her zaman uyduğumuzu söyleyemem.  Bu mesajın rüyalardan bahsedilen bir haftada gelmesi tabii ki yine tesadüf değil. Rüyalarınıza dikkat edin, katıldığınız toplantıları daha net bir şekilde hatırlamanız olası.

İkinci önemli bilgi ise bu tarz mesajların bir sözcü tarafından ama her zaman bütünün onayı ile iletildiği. Yani Michael kendi başına çıkıp bize mesaj vermiyor, ne söyleneceği önceden kararlaştırılıyor, bu gruba büyük ihtimalle bizlerin yüksek benlikleri de katılıyor.

Bu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Ron Head tarafından iletilen orijinali için buraya tıklayın.

2014 yılınızın mesajlarına, bu bilgilerin yıl içinde nereden geleceğine dair, yeni bir anlayışla başlayalım. Hiçbir şey değişmeyecek. Aslında hiçbir zaman değişmemişti ama bu rehberliğin kaynağını her birinize daha net açıklamak istiyoruz.

Yukarıda da gördüğünüz gibi şu an sizinle, bizlerin ‘Konseyler’ dediğimiz topluluk adına konuşuyorum. Bazı kanallar bu topluluğa ‘grup’ diyor, bazıları ise başka şeyler. Ancak adı ne olursa olsun her birinizin, bu yolculukta size ve diğer sezgisel varlıklara rehberlik eden Konseylere katıldığınız ve hala katılıyor olmanız, bir gerçektir. Siz bu Konseyleri ziyaret ediyorsunuz.  Yüksek benlikleriniz orada oturuyor. Rehberleriniz ve Meleklerinizde orada oturuyorlar.

Şu anda bulunduğunuz yerde, Evrenlerin en yüksek bilincine ulaşan yolda hepimize rehberlik yapan, katılımcılar bulunuyor. Bu yıl içinde ilerlerken aldığınız mesajların, sizin ulaşımınız olmayan bir kaynaktan gelmediğini adım adım anlamanızı ve bunu hissetmenizi daha da kolaylaştırabilmeyi diliyoruz. Zira bu mesajlar, kesinlikle ulaşabileceğiniz ve hep ulaştığınız benliğinizden geliyor.

Bizim amacımız daima, her birinizin bu konseylere katılmanızın normalleşmesini ve her zaman katılmış olduğunuzu bilmenizi sağlamak ve bunu yaygınlaştırmaktır. Biz bu süreçte, kendinizi yuvanızda hissetmenizi ve bunun sizin için git gide kolaylaşmasını istiyoruz.  Birçok kanalın sık sık bahsettiği enerjiler, arzu ettiğinizde bu yıl bunu uygulamanıza olanak sağlayacak kadar, kolektif bilincinizi yükseltti.

Dolayısı ile bu günden sonra iletilen mesajları, benim adımın, öne çıkmak isteyenlerin veya sadece “Konseyler” başlığı altında göreceksiniz. Başlıkta hangi isim yazarsa yazsın, tüm bu süreçte kendinizin de yer aldığını lütfen anlayın. Bu böyle olduğu için, her birinizin bizim sevgili dostlarımız ve ailemiz olduğunuzu da anlayın.

Sizlere defalarca söylediğimiz gibi, asla yalnız değilsiniz. Her rüyanızı (hayalinizi), her düşüncenizi, her duanızı aynı sizin kadar detaylı olarak biliyoruz ve onları oluşturduğunuz anda, üzerinde çalışmaya başlıyoruz.

Ayrıca size, tabiri caizse yolunuzu zaman zaman “düzleştirmenizi”  hatırlatmak istiyoruz. Ancak çok büyük olasılıkla, sadece ufak hatırlatmalara gerek olacak kadar büyük anlayışlara ulaştınız. Böylece gelin girmiş olduğumuz bu yeni yılı, hepimiz için bereketli ve büyülü bir yıl yapalım.

Teşekkür ederiz ve İyi günler.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder