8 Ocak 2014 Çarşamba

BM MİKAİL: 2014: DOĞA VE ORMANIN RUHU İLE YENİ BİR İLİŞKİ

download-mother-nature-did-good-233452

2014 Macerası ve Olasılıklar: Yeni Dünya Enerjileri

Başmelek Mikail ~  Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, Yeni Realitenizde 2014 yılına girmek nasıl bir Neşe ve Haz! Bu mesajda sizlerle Yeni Dünya Zaman Çizginizde şekillenmekte olan Olasılıkların bazılarını konuşacağız.
Öncelikle, 2014 Materyal veya Fiziksel seviyede Büyük Değişim ve Dönüşüm yılı olacak. Şimdi tüm odak, Altın Frekans Yüksek Bilince ve Yüksek Seviyede Vizyon ve Yaratıcılığa izin verirken ve desteklerken, Yeni Enerjilerin Yeni Dünyada nasıl tezahür etmeye başladığındadır.
 
Yeni Rüya şekilleniyor ve Kristal Çocuklar sizi desteklemek ve sizler Rüyayı tezahür ettirirken size yardımcı olmak için buradalar.
Bu Tezahürün siyasi ve ekonomik toplum çevrelerinde dikkate değer çalkantı ile birlikte olacağı doğrudur. Bunun nedeni İndigo neslinin uyanmakta olması ve zorlayıcı ve dönüştürücü Misyonlarına girmeleridir. Onlar adalet ve ıstırabın bulunduğu siyasi ve ekonomik sistemleri zorlayacaklar ve Dünyada yoksulluk ve ıstırabı sona erdirme işine başlayacaklar.
Yoksulluk ve ıstırap Dünyada kaçınılmaz gerçeklikler değildir. Bunlar sosyal ve ekonomik yapılardaki dengesizlikler ile yaratılır ve bu sosyal yapıları yeni denge duygusuna getirerek iyileştirilebilir.
Sevgililer, değişimler büyük hızla gerçekleşirken, 2014′te bir çok sarsıcı olaylar ile karşılaşacaksınız. Sağlam görünen şeyler aniden parçalanacak ve çökecek, bunların yerini daha akışkan, esnek ve Dünyadaki tüm yaşamı destekleyen fikirler ve yapılar alacak.
Sevgililer, bu dönüşümleri görürken korkmamanızı istiyoruz. Sizler Üstatlar ve Işık Savaşçılarısınız. Kalbinize ve İç Huzurunuza uyumlanmış kaldıkça, bu değişimlerden inayet ve olası en iyi şekillerde geçersiniz.
 Yoksulluğun Sona Ermesi, Sürdürülebilir Bir Gelecek ve Ormanın Ruhu
Sevgili Işık Ailesi, sizler bu 2014 yılına girerken, büyük hayal kurmanızı istiyoruz. Evet, kendi yaşamlarınıza ve mutlu olmak için neye gereksiniminiz olduğuna odaklanın, ama aynı zamanda Küresel Toplumun bir parçası olduğunuzu ve Toplumunuz için de hayal kurabileceğinizi hatırlayın.
Yoksulluğun sona ermesine, Herkes için Bolluğun yaratılmasına ve çocuklarınız ve onların çocukları için Sürdürülebilir Bir Geleceğin yaratılmasına odaklanmanızı ve hayalini kurmanızı istiyoruz. 
Sevgililer, bu Şifa ve Dönüşüm süreci Doğa ve Elemental dünya ile yeniden bağlantı kurma yeteneğiniz ile ilişkilidir. 19 ncu ve 20 nci yüzyıllarda, evriminiz ve ilerlemeniz sizi Doğadan uzaklaştırdı ve mekanize ve teknolojik bir realiteye getirdi. Bu, Beşinci Boyut Küresel Topluluğuna genişlemenize hizmet etti, ama Doğa ile saygılı bir birlikte – varoluşa geri dönmezseniz gelişemezsiniz.
Bu, Dünya Gezegenindeki egemen türler olarak insan gereksinimleri ile diğer türlerin ve canlı varlıkların gereksinimleri arasındaki Denge konusudur. Çünkü, hepiniz Yaşamın Büyük Ağında birbirinize bağlısınız ve eğer Dengeyi bulmazsanız, gelişmezsiniz.
Ve öyledir, Sevgililer Altın Frekansın Dünyaya demirlenmesiyle, “Ormanın Ruhu” adını vereceğimiz kadim Elemental Gücün yeniden uyanışını da deneyimleyeceksiniz. Bu Güzel Varlık ve Enerji, Doğa ile çatlağı iyileştirmek ve bolluk içinde ve sürdürülebilir bir gelecek yaratmak için tasarlanan tüm projeleri ve çabaları destekler.
Orman insanlığın ilk “yuvasıydı” ve besleyen bu Enerjiyle nasıl desteklendiğinizi öğrendiniz. Bazı kültürlerde bu sevgi dolu destek enerjisini Büyük Anne olarak gördünüz, diğer kültürlerde doğanın gücünü “Pan” adı verilen Eril enerji olarak gördünüz. Bu Varlığın Elemental Gücünün ve Dünyadaki tüm Yaşama nasıl destekleyici olduğunun anlayışı vardı, buna İnsan Yaşamı da dahildi.
Sonra zihinsel gelişiminizin bir noktasında, bu güç ile “savaşa” girdiniz ve ona hükmetmeye ve hakkından gelmeye çalıştınız. O geri çekildi ve teknoloji ilerledikçe ormanlar ve bakir yerler yavaşça solup ölürken Dünya ıstırap çekmeye başladı.
Dünyada Altın Frekansı demirlemekte, Doğanın Ruhuna, “Ormanın Ruhuna” geri dönmeye ve yaşamlarınızda Bolluk ve desteğe geri dönmeye davet edildiniz. Doğa ile “savaş” sona erdi. Bir kez daha, yaşamlarınızda Ormanın Ruhunun sevgi dolu varlığı ile yeniden karşılaşırken, doğanın sizi nasıl desteklediğinizi öğreniyorsunuz. Bolluk ve Neşe yaratmak için Doğayı ve Ormanın Ruhunu karşılayan şehirler ile Yeni Dünyayı birlikte yaratırken, bu güzel enerjinin hayallerinizin bir parçası olmasına izin verin.
Kalplerinizi ve hayatlarınızı Ormanın Ruhuna açtığınız zaman, yaşamlarınızda ve topluluklarınızda bu enerjiyi aktive edersiniz. Doğa ile Dengeyi getiren ve Dünyada Yoksulluğu sona erdiren Yeni Dünya Işık Şehirleri yaratmaya başlarsınız.
Kişisel Denge ve Gezegensel Denge
Sevgililer, Beşinci Boyut Dünyanızda her şey birbirine bağlıdır. Eğer topluluğunuzda Ormanın Ruhunu ve onun Bolluğunun tezahürünü görecekseniz, kendi yaşamlarınızda bu sürece başlamalısınız.
Sadece kalbinizi açarak ve Cennet ve Dünya ile dengede yaşayarak başlarsınız. Bu dengede Dünyada Yaşamın İlahi Planının içkin parçası olan destek ve sevginin kabullenilmesi vardır. Sonra, hayatınızı topraklanmış bir şekilde, Doğanın içinde ve Yaşam, Sevgi ve Yaratıcılığın akışıyla üretilen Bolluk akışına sağlam bir inançla yaşayın. Birlikte – yaratıcı bir güç olarak doğa ile uyum içinde kolayca tezahür ettirmeyi öğrenin.
Sizler bu sevgi dolu ve destekleyici enerjiye hassas hale gelirken, Dünyadaki yaşamınızda daha az stresli ve daha rahat hissedersiniz. Yeni fikirlere, yeni projelere, yeni ortamlara akmanın ve yaşamın süregiden “organik” sürecinin parçası olarak eskiyi salıvermenin daha kolay olduğunu görürsünüz. Kişisel “sonraki adımınız” ne olursa olsun, bu sevgi dolu ve her şeyi kucaklayan doğa gücü tarafından destekleneceğinizi bilin.
Sevgili Işık Ailesi sizin işiniz topraklanmış, kalbinizde merkezlenmiş ve Yüksek Bilincin Altın Frekansına bağlı kalmaktır. Ormanın Ruhuna hassaslık ile birlikte bu bollukla dolu yaşamı ve bedeninizde ve çevrenizde doğa ve doğal kuvvetler ile uyumu şekillendirir.
Işık Düğümleri ve Yeni Dünya Toplulukları
Sevgililer, sizler Frekans ve Bilincin bu seviyesine erişirken, Yeni Dünya için “Işık Düğümü” olursunuz. Bu frekansta olan başkalarını doğal olarak çekersiniz ve Işık Toplulukları oluşturmaya başlarsınız.
Bu, sizler bu enerjinin akışında rehberlik alırken fırsatların ve insanların size çekildiği organik veya doğal bir süreçtir. 
Ve, bu kollektif “Işık Düğümlerinde” Yeni Dünyanın yeni fikirleri ve yeni toplulukları ortaya çıkar.
Bunlar her yerde ortaya çıkacaktır, ama bunların odağı sürdürülebilir bir gelecek yaratmakta ve yoksulluğu sona erdirmekte ve doğa ile ilişkiyi iyileştirmekte olacaktır. Çünkü yoksulluk doğanın yeterince vermediği inancından başka nedir ki? Bu özellikle şehirlerde gerekli olacaktır ve Yeni Dünyayı tezahür ettirmek için büyük şehirlerde “Işık Düğümlerini” aktive etmeye başlayacak olan bir çok “Işık Savaşçısı” olacak.
Adalet ve Bolluk hayallerinin ve vizyonlarının olduğu yerlerde bu “Işık Savaşçılarını” göreceksiniz. Onlar bahçeler ve besin bahçeleri yaratacaklar ve suları temizlemek ve tüm varlıklar için barınma sağlamak için projelere başlayacaklar. Onları, ormanları ve nehirleri kurtarma ve doğa ile uyum içinde yaşama çabalarının olduğu yerlerde göreceksiniz. Onların teknolojiyi doğa ile uyuma değiştirmek için çalıştıklarını göreceksiniz, çünkü bu onların misyonudur. Yeni Dünyaya girecek tek teknoloji “temiz” ve sürdürülebilir teknoloji olacaktır.
Bu Işık Savaşçıları Yüksek Boyutlarda Yeni Dünya yapıları ve Işık Konseyleri ile birlikte çalışacaklar. Büyükler Konseyi projeleri gözetecek ve Dünya Koruyucu Konseyi bu projeleri kolaylaştıracak. Çocuklar Konseyi gelmekte olan ruhlara ve önceden burada olan Kristal Çocuklara destek sağlayacak, onlar Dünyada bu yeni tezahüre enerjilerini verecekler.
Sevgili Aile, bu Yeni Dünyanın realitesidir. Paranoya, çürüme ve bozulmanın eski realitesi yerine buraya odaklanmanızı istiyoruz. Her zaman hatırlayın, bu sizin seçiminizdir ve yaşamınızın her anında hayatınıza ve Kollektif Realitenin Birlikte – yaratıcıları olarak bu ışık ile yaratmayı dilediğiniz şeye hangi Işık Frekansını aktarmayı dilediğini seçebilirsiniz. 2014′e Yolculuğunuzda sizlere Neşe, Sevgi ve Bolluk diliyoruz!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder