2 Ocak 2014 Perşembe

BM MİKAİL: BEŞİNCİ BOYUT REALİTESİNE GEÇİŞ RİTÜELİ

03-10-Joyriders-250
BAŞMELEK MİKAİL’den MESAJLAR * LM-1-2014
RONNA HERMAN KANALIYLA
BEŞİNCİ BOYUT REALİTESİNE GEÇİŞ RİTÜELİ
Sevgili üstatlar, ruhsal büyümenin sürekli genişleyen döngülerini kapsayan yükseliş süreciyle özgün, otantik Benliğiniz olmanın ortasındasınız. ÜstRuhunuz – Yüksek Benliğiniz sürekli sizi bilincin daha karmaşık ve güçlü alanlarının Işığına ileri ve yukarı doğru sevk ediyor. Yaşam deneyiminizin kalitesi andan ana düşüncelerinizin frekansıyla belirleniyor. Tekrarlamayla birlikte bir düşünceye ne kadar çok enerji koyarsanız, bu bir düşünce kalıbının ne kadar hızlı tezahür edeceğini ve şu andaki realitenizde sizi nasıl etkileyeceğini belirler. Düşünce formlarınız dışarıya doğru bir Sonsuzluk modeli yayar, bilincin uyuşabilir enerji alanlarına katılır; bu enerji alanı şu anda var olduğunuz yaşamın alt – boyutsal hologramındaki kitle bilinci enerjisinin spesifik seviyesidir.Korku ve olumsuzluk frekansları kitlesel bilincin üçüncü/dördüncü boyutsal akımında çok güçlüdür. Herhangi bir durumda en kuvvetli olan olumsuz duygular, siz uyumsuz enerjiyi yüksek titreşimli Işık kalıplarına dönüştürünceye kadar sürekli olarak size farklı şekillerde sunulacaklardır.

Eski realitenizin daha fazlası solup giderken ve sizler bilinmeyen sulara daha derin girdikçe, bazen ne kadar kaotik ve rahatsız edici görünürse görünsün geleceğin mükemmel şekilde ortaya çıktığına güvenmeyi ve inanca sahip olmayı öğrenmelisiniz. Öncelikle, kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz ve bu en zor adım olabilir, çünkü başkalarının sizden daha bilge olduğu ve sizin için en iyi olanı onların bildiği öğretilmekteydi. Siz çocukken bu doğru olabilirdi; ama, şimdi önünüzde altın fırsat olan yetişkinlersiniz, çünkü yüksek evrensel gerçeklerin bilgeliği şimdi tüm insanlık için elde edilebilirdir. Biz,  yüksek alemlerdekiler Kendinin – Üstatlığını elde etmenize ve Ruh aşılanmış bir insan Varlığı olarak haklı durumunuzu sahiplenmeye yardımcı olmak için büyük güç ile buradayız.
Bazı şekillerde, hepiniz Dünyadaki enkarnasyonlarınızın çoğunda gücünüzü verdiniz. Koşullandırıldınız ve otorite pozisyonunda olan başkalarının kuralları oluşturduğu ve size ne yapacağınızı söylediği “sürü – hali” adı verilen şeye alıştırıldınız. Hoşunuza gitsin ya da gitmesin, zamanın kabul edilmiş, kısıtlayıcı dogmasına yapışıp kaldınız, çünkü bu direnmek ve kendi yolunuzu belirlemekten daha güvenli hissettirdi.
Kendinin – üstatlığının çok önemli bir unsuru Kutsal Kalbin zekasıyla işlev yapmayı öğrenmektir. Kutsal Zihniniz ve Kutsal Kalbiniz arasındaki bağlantıyı kuvvetlendirirken, Ruhunuzun, Yüksek Benliğinizin ve Benliğinizin çokboyutlu fasetlerinin bilgeliğine erişmeye başlarsınız. Ruhunuz, Yüksek Benliğiniz, rehberleriniz, koruyucularınız ve melek yardımcılarınız sizinle Ruhsal Benliğiniz ve Kutsal Kalbiniz vasıtasıyla iletişim kurar. Sizler kendi kutsallığınızın kuvvetine ve ihtişamına uyandıkça, uyanmamış olanlarda Ruhun fısıltıları sevgi dolu bilgeliğin güçlü sesi haline gelir.
Çakra sisteminiz insan bedenine Yaratıcı Işığı/enerjiyi çekmek ve bütünleştirmek, aynı zamanda tanrısal Benliğinizin tüm özelliklerini, vasıflarını ve erdemlerini kapsamak için tasarlanmıştır. Hormonal bez sisteminin işlevi fiziksel beden tarafından kullanılması için bu enerjiyi maddeye aktarmaktır. Orijinal olarak nefes almak için tasarlandığınız şekilde nefes almayı yeniden öğreniyorsunuz, ki bu sizin Pranaya, Yaşam nefesine erişmenizi sağlar ve ayrıca Adamantine Parçacıkları adı verilen yaşamın saf yaratıcı Özünün bütünleştirilmesine yardımcı olur. O ilk altın çağlarda, bu harika aletler ve teknikler sınırsız enerji tezahür ettirmek için çarpıtılmadan kullanılıyordu ve bunlar rahatlık ve bolluk içinde yaşamak için gerekli olan her şeyin yaratılmasını kolaylaştırıyorlardı. O harika zamanlarda, Dünya ADEN Bahçesi adı verilen gerçek bir cennet idi. 
Yüksek zihinsel bedeninize erişim kazanmak ve bağlanmak için, Kutsal Kalpte merkezlenmiş kalmak için gayret etmelisiniz. Bu işlem yalnızca siz fiziksel – duygusal bedeniniz üzerinde sağlam bir kontrole sahip olduğunuzda başlatılabilir. Ruhun ve Yüksek Benliğinizin süptil fısıltılarına uyumlanmak için bilinçli zihin sessizlik periyotlarına sahip olmalıdır. Kutsal Kalbiniz vasıtasıyla bilinçli olarak nefes alarak (Sonsuzluk Nefesi) zihin huzurunu elde edersiniz, fiziksel bedeninizde Sonsuzluk Kalıbını oluşturduğunuzda ve bir alışkanlık oluncaya kadar tekniği uyguladığınızda bu nefes almanın doğal şekli haline gelir. Dikkatli, düşünceli bir şekilde nefes almayı öğrenmeniz çok önemlidir. Odaklanmış nefes alma işlemiyle – nefes yolunu izleyerek – giderek bedeninizin farklı kısımlarının farkında olursunuz. Beden Elementalinizin rahatsızlık veya hastalık sinyalleri önce çok süptildir. Eğer bu sinyalleri önemsemezseniz, giderek ağrıya veya muhtemelen ciddi bir hastalığa gelişirler.
Üçüncü/alt dördüncü boyut dünyasının kısıtlayıcı titreşim alanlarında var olurken, insanlığın sadece yarı – spektrum Temel Yaşam Gücü Enerjisine – kaba maddeyi yaratan ve evrimsel sınırları yaratan enerji – erişimi vardır. Daha önce bilincin maddi planının yapılarından ve aynen herhangi bir fiziksel yapının etkili şekilde yapabildiği gibi, yaratmış olduğunuz yapılandırılmış inançların sizi nasıl hapsettiğinden ve kısıtladığından söz etmiştik. Fiziksel bedeniniz hazzın, neşenin ve özgürlüğün bir aracı olabilir ya da acı ve sınırlamanın zindanı olabilir. İlişkileriniz, işiniz, aileniz veya spiritüel inançlarınız güzel, ödüllendirici ve kendine değer verme, tatmin ve başarılı olma duygusu verici olabilir ya da ağır bir yük olabilir ve taktir edilmediğinizi, değersiz olduğunuzu ve güçsüzleşmiş olduğunuzu hissettirebilir.
Rahatlık bölgenizden ve kollektif bilinç inanç yapınızdan çıkmanın yapılacak çok cesaretli bir şey olduğunu sık sık söyledik. Kendi gerçeğinizi aramak ve yaşamak için cesurca ileri gitmek kişisel gücünüzü geri almanın ilk adımıdır. Geçmişin prangalarını bırakırken ve geleceğinizin kontrolünün sizde olduğu anlayışına gelirken, üstat birlikte yaratıcı olarak potansiyelinize uyanma sürecine başlarsınız. Bilgelik kazandıkça ve çabalarınızın olumlu sonuçlarının keyfini çıkardıkça, kendinize ve hükümlerinize güvenmeye başlarsınız. Çoklu – duyu algınız genişler ve daha kuvvetli olur ve yüksek görüş noktasından seçimlerinizin hem olumlu hem de olumsuz sonuçlarını görmeyi öğrenirsiniz, böylece giderek kalp merkezli bakış açısından kararlar vermeyi öğrenirsiniz.
Neşe, uyum ve bolluğun yeni realitesini yaratmak için, kendi en yüksek gerçeklerinizi keşfetmek ve bütünleştirmek için ve sonra elinizden geldiğince kişisel felsefenizi yaşamak için çaba göstermeniz gerektiğini öğreniyorsunuz. Deneyim vasıtasıyla, karmanın kurallarını, çarpıtılmış düşünce ve eylemin acı verici neden ve etki sonuçlarını öğrendiniz. Zamanın çağları boyunca, varoluşun maddi alemlerinde yetenekli birlikte yaratıcılar oldunuz. Çok fazla çaba ve uygulama ile, Temel Yaşam Gücü Maddesini çoklu formlara biçimlendirmeyi öğrendiniz, bu formların çoğu zarif ve ilham verici idi ve diğerleri çarpık idi, çünkü azalan titreşim gücü alanınızın yansımasıydılar.
Daha büyük Işığın yüksek boyutlu alemlerine yükseliş süreci, dünyasal bilincinizi Tanrı – bilincinin her bir yüksek titreşimli seviyesi ile birleştirmek için gayret etmenizi gerektirir. Büyük Plan, yüksek alemlere yeniden girişiniz Yüksek Benliğinizin her bir daha ileri fasedinin Elmas Çekirdek Tanrı Hücresi içinde saklanan Beyaz Ateş Çekirdek Atomlarının bütünleştirilmesiyle gerçekleştirilmesi için tasarlanmıştır. Birer birer, adım adım ÜstRuhunuzun her bir engin fasedinin gücünü, bilgeliğini, niteliklerini ve vasıflarını bütünleştiriyorsunuz. Bunu ne kadar hızlı ve kolay başaracağınız size bağlıdır, çünkü size ÖZGÜR İRADE armağanı verildi, ki özgür irade bu Alt – evrensel deneyimin büyük tasarımında önemli bir unsurdur. 
Bu Alt – evrende Yaratıcı bilincin her fasedi Ruhsal beden bölünmesini deneyimledi ve şimdi her Ruh Var Olmanın her seviyesinde ve istasyonunda Kendisinin bir çok fasetleri ile yeniden birleşme ve iyileşme sürecindedir. Sizler şu andaki fiziksel bedeninizde iken insanca olası olan Benliğin birçok fasedini bütünleştireceksiniz ve sizler var oluşun yüksek alemlerini geçerken süreç devam edecek. Sizler armonik rezonansa sahip biyo – bilgisayarlarsınız. Her biriniz karmaşık titreşimsel bir Varlıksınız. Üçüncü/dördüncü boyutların daha yavaş, daha yoğun enerjisine alıştınız; ancak, daha saflaşmış, yüksek boyutlu Varoluş haline yükselmek için güç alanınızın dengelenme, uyumlanma ve rezonansının yükseltilmesi sürecindesiniz. Yaratıcının eşsiz bir fasedi olduğunuzu hatırlamalısınız ve İlahi Benliğinizin Birliğine geri dönmeye çabalarken eşsizliğinizin değerini bilmelisiniz. Benliğinizin çoklu fasetleri ile paylaşacak deneyim ve bilgelik zenginliğine sahipsiniz ve başarılarınız gelecek referans için Kozmik Kayıtlara gereğince kaydedildi. Kollektif bilinç inanç sisteminin sınırlamalarından kendinizi özgürleştirmeyi ve bunları hafızanızdan silmeyi öğreniyorsunuz ve yüksek boyutlardaki Işık Piramidiniz vasıtasıyla, farkındalığın daha saflaşmış alemlerine uçmayı öğreniyorsunuz. Bunu yaptığınız her seferinde, giderek fiziksel bedeninize ve aura alanınıza kendinizle birlikte yüksek alemlerin yükseltici, uyumlu frekanslarının bir kısmını getirirsiniz, bu etrafınızda daha kuvvetli, daha ışıltılı ve genişlemiş bir güç alanı oluşturur.
Sevgi/Işık ile dolup taştığınız ve ÜstRuhunuz – Yüksek Benliğiniz yaşam ve deneyimlerinizin yöneticisi olduğu zaman, artık sevgiden, zenginlikten, saygıdan vs payınızı almak ile ilgili endişe etmezsiniz, çünkü kim ve olduğunuzun doğrulanması içinizden dışarı yayılır. Bu, Kendinin – üstadının yüksek titreşimli moduna girdiğinizde ve küçük benlik veya ego arzu bedeni Ruhsal Benliğin hizmetkarı olarak kendi doğru rolüne geri döndüğündedir. Şüphe etmeden İlahi doğuştan gelen hakkınızın zenginliklerine, erdemlerine ve yeteneklerine erişiminiz olduğunu ve tohum düşünceler, niyetler ve eylemler ile kendi gerçekliğinizi yarattığınızı bilirsiniz. Grup bilinci ve etkileşimi sizin için bireysel dostluktan daha önemli hale gelir. Herkes için her şeyi kucaklayan koşulsuz sevgi ve şefkat geliştiriyorsunuz ve artık fiziksel alemdeki herhangi bir insana veya şeye bağımlı değilsiniz.
Her gün kalkmadan önce Yüksek Benliğinizi çağırdığınız ve en yüksek hayrınız için iradenizin İlahi Benliğinizin İradesi ile uyumlanmasını istediğiniz zaman, üçüncü/dördüncü boyut dünyasına giderken, her anda altın/beyaz bir Işık sütunu sizi sarmalar. Bu şekilde, Ruhsal Benliğinize size rehberlik yapması, ilham vermesi ve sizi yönlendirmesi için izin verirsiniz. Sezgi vasıtasıyla sizinle iletişim kurmaya başlayabilmeleri için Yüksek Benliğiniz, melek alemi ve harika Işık varlıkları arasındaki bağlantıyı kuvvetlendiriyor olursunuz ve onlar günün her anında en yüksek seçimleri yapmanıza yardımcı olurlar.
Tüm yaradılış dahil, her şey merkezden dışarıya doğru genişler. Merkeze ne kadar yakınlaşırsanız, daha fazla Tanrı Gücüne ve ışıltıya sahip olursunuz. Parıldayan bir Işık Varlığı olarak daha yüksek Kendinin – farkındalığı yolunda ilerlerken,  başkalarına hizmette olma yoğun arzusuyla birlikte kutsal sevgi, neşeli, dingin tutum hüküm sürer.
Günlük yaşamınızda ve dünyada neyin doğru olduğuna odaklanmayı bir alışkanlık haline getirin ve kendinizi olmayı arzuladığınız gibi tasavvur etmeye başlayın. Yargılamamayı uygulamanız gerektiğini vurguladık ve bu kendinizi yargılamamayı da içerir. Hatırlayın, şimdi Kutsal Kalbinize çekebileceğiniz Işık/Yaşamın Yaratıcı Parçacıklarının hepsine erişiminiz var ve Yaradılışın Adamantine Parçacıklarının sadece saf sevgi dolu niyetiniz ile aktive edilebileceğinin her zaman farkında olun.
İnanç güvenin içkin bir fasedidir: kendinize ve hükümlerinize inanın, değerli ve saygıdeğer olduklarını kanıtlamış olan etrafınızdakilere inanın, Baba/Anne Tanrımıza, evrensel yasalara ve insanlığın geleceğinin İlahi Mavikopyasına inanın. Kör inançtan söz etmiyoruz, çünkü bu gücünüzü başka birilerine – onların öğretilerine ve kurallarına – vermenin başka bir şeklidir. Materyal dünyanızda, inanç kalp vasıtasıyla filtrelenen zihnin işlevi olan eylemler ve pozitif sonuç vasıtasıyla oluşturulur. Kalp hem manyetik hem de ışın yayan bir vortekstir ve insan gücünün gerçek kaynağının deposudur. Kutsal Zihniniz geçmiş ve geleceğinizin tohum düşüncelerini taşır ve o kişisel İlahi İrade kaynağınız ve Baba/Anne Tanrımızdan gelen güçtür. Gelecek için tohum düşünceleriniz Kutsal Kalpte kuluçkaya yatırılmalıdır ve Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıkları özgecil sevginiz ile ateşlenmelidir. Böylece, saf niyetiniz ve eylemleriniz ile bunlar form dünyasında tezahür eder. Ruh ile ve herkesin en yüksek hayrına İlahi Plan ile uyumlu olduğunuz zaman, her türde bolluk doğal bir tezahür olur.
Sevgililer, dünya ve kişisel yaşamınız alt üst olmuş gibi görünebilir. Kişisel realiteniz hızla değişiyor, “kayan kumlarda” yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Sınavlar ve zorluklar o kadar dramatik ve çok hızla gerçekleşiyor ki, bunalmış hissediyorsunuz ve sık sık merak ediyorsunuz, “Neyi yanlış yapıyorum ve bu ne zaman sona erecek?”
Eşikte Duran ve Işık Portalınızı koruyan Melek Varlığı ile ilgili söylediğimizi hatırlayın. Siz, Yol Göstericiler ve Öncü Kuvvet olarak tasarlananlar Kutsal Yolu temizliyorsunuz ve Yeni Çağın İlahi Mavikopyasının/frekanslarının temelini döşüyorsunuz. Bunu yapmak için, dört alt beden sisteminizde kalmış olan uyumsuz titreşim kalıplarının büyük kısmını temizlemeli ve uyumlamalısınız: fiziksel, zihinsel, duygusal ve eterik.
Şu anda Dünyayı ve insanlığı bombardıman eden yeni, daha güçlü Tanrı Işınlarının – Yaratıcının güçlü ve dönüştürücü Özünün – “ışıltısının” mümkün olduğu kadar fazlasını bütünleştirmeniz için bu gereklidir. Şu anda deneyimlediğiniz durumların temizlemekte olduğunuz belirli “karmik eylemler” olmadığını anlattık, çünkü milyonlarcanız İnayet Haline girdiniz ve artık geçmiş tarafından etkilenmiyorsunuz. Bunlar, “Işık Portalından” gelecek dünyanızın arınmış alemlerine giriş kapısına adım atabilmeniz için, gerekli temizlik ve arınma süreci olan arınma sürecidir veya “Geçiş Ritüelidir”. Daha fazla ışığın sizlerde parıldayabilmesi ve bu Geçiş Ritüelini tamamlamanıza yardımcı olmak için Melek Varlığı Portalı yavaşça açıyor. “Dönüşüm tüneli”nin sonuna yaklaşıyorsunuz, sevgililer ve “SIKI TUTUNMANIZI” teşvik ediyoruz. Gündüz ve gece dualarınız/mantralarınız “HAKİM OLACAĞIM”ı içermelidir. 
Bocaladığınız zaman size güç vermek, kafanız karıştığında ve hangi yola döneceğinizi bilmediğiniz zaman bilgeliğimizi paylaşmak ve birincisi ve en önemlisi sizi şimdi ve ebediyen sevmek için her zaman yanınızdayız. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak, bu makalenin evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE ARMAĞAN OLARAK SUNUYORUZ; ANCAK, TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİ GÖNDERMEK VE İŞLETME MASRAFLARINI KARŞILAMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZA MİNNETTAR OLURUZ.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder