15 Ocak 2014 Çarşamba

Haktan Akdoğan paylaşımından alıntıdır...

 
"İnsanlığın yükselişi kendiliğinden gerçekleşmeyecek. Bireysel ruhlar olarak kişisel ve ruhsal gelişiminiz ile çalışmak zorundasınız. Önemli olan içsel gelişim sürecidir. Tüm geleceğinizi belirleyen şey budur. Elbette Dünyada dış dünyada gerçekleşen şeyleri ve ilerlemeyi izlemeniz önemli ve şu anda olan şey güç elitinin Dünya ve insanlık üzerindeki kontrolünü kaybetmesidir ve onların bütün güç sistemi ve Matriksi çöküyor. Bu elbette inanılmaz cesaret verici bir haberdir ve sürecin çok önemli bir parçasıdır.

Ama hatırlayın - ve bunu anlamanız çok, çok önemli – dışsal realitede gerçekleşen değişimler sadece yüksek boyutlarda, içsel enerji realitesinde gerçekleşen değişimlerin sonuçlarıdır. Dışsal realiteyi yaratan içsel enerji realitesidir. İnsanlığın kollektif ve bireysel ruhsal gelişimi ve Dünya’nın ruhsal gelişimi Dünyadaki dış, fiziksel realitede gerçekleşen değişimleri yaratır ve etkiler. Bu, insanlığın fiziksel dünyada gerçek bir değişim yaratma yeteneğinin ve kendisini güç elitinden ve etraflarındaki Matriksin pençesinden özgürleştirmesinin, yalnızca içsel çalışma vasıtasıyla yapılabileceği anlamına gelir. Dışsal fiziksel dünyayı yaratan içsel enerji realitesidir. Başka her şey yanılsamadır.

Bunun birbirine uyduğunu ne kadar kısa sürede anlarsanız, içsel ruhsal gelişiminizle çalışarak dışsal realitenizi o kadar daha hızlı etkileyebilirsiniz. Güç eliti dışsal realtiede insanlık üzerindeki kontrolünü kaybediyor olsa da, bireyler olarak insanların hala kendi içsel mahpus dünyaları ile çalışmaya gereksinimleri vardır. Aksi taktirde, kendi içlerindeki problemin kök nedenini iyileştirdikleri güne kadar, dışsal fiziksel dünyada sadece yeni sınırlayıcı formları yaratırlar. Bunu anlamanız çok önemlidir.

Dışsal realitedeki değişimlere verilen bu büyük odak ve içsel, ruhsal gelişiminiz ile çalışmanın önemli hakkında bilgelik ve bilginin yayılmasının eksikliği, insanların yapmaları gereken şekilde gelişmemeleri riskini yaratır. İnsanların bugün gereksinim duyduğu şey, Varoluş ve realite ile ilgili bu çok önemli temel gerçek hakkında içgörüye erişmektir.

Bugün insanlar fiziksel realiteye, fiziksel maddi şeylere çok bağlılar ve bunlarla çok meşguller. Kendi içsel realitelerini ve Dünyadaki kollektif içsel realiteyi görmezden gelme eğilimine sahipler. Yani, en fazla önem verilmesi gereken şeye en az önem veriliyor. Alt Üst olmuş Dünyada yaşıyorsunuz. Bu, değiştirmeniz gereken çok, çok, çok önemli bir şeydir. Bu, Dünyadaki ruhsal gelişiminizde gerçek ilerleme yapabilmek ve Yeni Çağa girebilmek ve sevgi, hakikat ve bolluk adına tamamıyla yeni koşullardan yeni bir dünya yaratabilmeniz için ön koşuldur…”

Pleiades Konseyi…

1 comments:

Unknown dedi ki...

Sevgili Hakan kardeşime teşekkürler. Az önce,boyut değiştirirken Dünya'da oluşabilecek değişimlerden neden söz edilmediğini sormuştum, yanıtını aldım.

Yorum Gönder