23 Ekim 2013 Çarşamba

3 KASIM GÜNEŞ TUTULMASI

1070026_477904995632280_1193634212_n

3 KASIM GÜNEŞ TUTULMASI

Işığa Yeniden Yapılanma… ve Afrika Yükseliyor!

Celia Fenn

Tam şu anda Ay Tutulmasından (18 Ekim) Güneş Tutulmasına (3 Kasım) geçişteyiz. Temmuz/Ağustos’un güçlü enerji dalgasının hemen ardından gelerek, bu çok yoğun Enerji “iklimi” yarattı. Ekim ayındaki Ay Tutulması Koç burcunda idi ve Koçtaki Uranüs tarafından etkilendi, yani çok fazla tahmin edilmeyen enerji Izgaralara salıverildi. Bilebileceğiniz gibi, tutulmalar her zaman Yerküre Izgaralarının yeni gelen Işık Kodlarına yeniden ayarlandığı bir zamandır ve bazen bu çalkantılı olabilirken, sonuç her zaman pozitiftir.

Bu iki tutulma, Ay ve Güneş tutulmalarında da durum böyledir. Ay Tutulması derin içsel bilince geçmeyi sağlar ve Uranüs bağlantıları ile Koçtaki Ay Tutulması kesinlikle Liderlik ve “Savaşçı” Enerji ile ilgili bir çok eski fikirlerimizi sallayıp çözecek ve yeni bir şeylere yolu açacak. Bu nedenle bu zamanda ABD Kongresinin hükümet ve küresel ekonomi ile ilgili sorular yaratarak “kapatmaya” karar vermesi sürpriz değil. Kollektifin Derin Bilincinde yeni bir şeylerin ortaya çıkması için zemin hazırlanıyor.
Bu zamanda Merkür gerilemesinin etkisi de bizi yavaşlatıyor ve bu enerjileri bütünleştirmemiz için yer sağlıyor ve 3 Kasım’daki ikinci Tutulmaya ilerlerken Yeninin ortaya çıkmasına izin veriyor. Bu, Akrep burcundaki Güneş Tutulması. Güneş Tutulmaları Izgaraların dışsal dünya ile ilgili ve bu dünyayı nasıl algıladığımız ile ilgili yeni fikirleri ve bilgileri getiren Işık Kodlarıyla yeniden ayarlanmasını sağlar. Eski fikirleri temizlemek için birlikte çalışan Ay ve Güneş Tutulması yeni fikirleri getirir ve bunları Izgaralarda veya Gezegenin Kollektif Bilincinde aktive eder. Bu durumda Koçtaki (güneş/ateş burcu) Ay Tutulması ve Akrepteki (su burcu) Güneş Tutulması enerjiyi hem bireylerde hem de Kollektifte çok derin seviyede hareket ettiren yaratıcı bir gerilim ve sinerji oluşturuyor.
Bu kısmın amacı, bu gelmekte olan Tutulmanın bireysel ve aynı zamanda Kollektif Seviyede bizi nasıl etkileyeceğine bakmaktır.
Öncelikle Tutulmanın kendisinin doğası ile ilgili biraz bilgi. Tutulma Akrepte, çok derin içsel sorunlar, sezgi ve ayrıca kamusal alanda iş ve finans sorunları ile uğraşan ev (geleneksel astrolojiye göre). Yine, bu finans durumunun tam şu anda küresel bir sorun olması sürpriz değil. 3 Kasım Tutulma zamanında, Yeni Ay 16 Akrepte, Merkür 7 Akrepte, Satürn 13 Akrepte ve Venüs 28 Yay burcunda olacak. Bilginin bu son minik parçası önemlidir, çünkü Venüs Tutulma enerjileri ile ilişkili olarak Galaktik Merkez ile hizalanmış olarak duruyor olacak. Anahtar Enerjiler Yeninin tohumlarını getiren Yeni ay, fikirlere ve zihinsel enerjiye odaklanan Merkür ve Yeniden Yapılanma güçlerini aktive eden Satürndür. Ayrıca, bonus olarak Ayın kuzey düğümü 7 Akrepte olacak, karışıma derin “Karmik” salıvermeden bir parça ekleyecek.
Şimdiye kadar, para, liderlik, değişim, bireylerde ve Kollektifte çok derin hisler etrafında mayalanan bazı çok derin enerjiler olduğunu görebiliyorsunuzdur. Ama, Galaktik Merkez ile hizalanan Venüs’ün etkisi, Venüs vasıtasıyla Galaktik Konseyden gelen Işık Kodlarını öne sürmektir, bu Venüs’ün Güzellik, Uyum ve evet Para enerjilerini etkileyecek!
Bu güçlü karışıma bakınca, Ekonomi ve Finansı kapsayan ve bireyler olarak Bolluk ile nasıl ilişkili olduğumuz ve Toplumumuzda bu bolluğa nasıl sahip olduğumuzu kapsayan “yeniden yükleme” veya “yeniden ayarlama”nın gerçekleşiyor olması olası görünüyor.
Bireysel seviyede, bu para ve finans hakkındaki “eski” inançlarımıza derin bir bakış atacağımız ve farklı şekilde düşünmemize izin vereceğimiz anlamına geliyor. Galaktik Merkezden gelen yeni “Işık Kodlarını” kabullenirken, Bolluk anlayışında daha şefkatli olmaya ve bireyler olarak hayatlarımızda Bolluğun nasıl yaratılabileceğine yönlendiriliyor olacağız. Bu süreçte, eski fikirleri süpürüp atıyoruz ve Yeniye izin veriyoruz. “Çok çalışmanın” ve “ödüllerin” artık gerçeği taşımadığını kavrarken, bunlarla ilgili geliştirdiğimiz kökleşmiş fikirleri bırakmak zorunda olabiliriz. 21 nci yüzyılda, en çok çalışanlar çoğunlukla hayatta en azına sahip olanlardır. Bireyler olarak bolluğu tezahür ettirme yolunu yeniden gözden geçirmenin zamanı, ama aynı zamanda bu bolluğu toplum olarak nasıl paylaştığımızı yeniden düşünmenin zamanı, çünkü bu ikisi birbirine bağlıdır.
Beşinci Boyutta hepimiz Yaşam Çemberinde birbirimize bağlıyız ve Ekonomi ve finansal sorunlar hepimizi bir dereceye kadar etkiler. “Rahat” olsak bile, Dünya Gezegeninde birbirine bağlı Hayat Ailesinin dışında kalmayız. Bu hepimizi etkileyen bir sorundur. Bu nedenle, kendi finans durumumuz ve daha büyük Küresel Topluluk ile nasıl ilişkili olduğumuzla ilgili derin sorunlarla karşılaşacağız. Başmelek Mikail’in söylediği gibi, değişim kaçınılmazdır.
Tutulmanın Yolu… Afrika Yükseliyor
Bu Tutulmanın doğası, “hibrit” dediğimiz şeydir. Bu kısmen Tam Tutulma ve bir tür kısmi tutulma olan Halkalı Tutulmadır. Tam Tutulma Orta Afrika boyunca, Gabon’un Yağmur Ormanlarından, Kongo ve Kongo Demokratik Cumhuriyetine, Uganda’ya, Kenya’ya ve sonra Afrika Boynuzuna, Etyopya ve Somali’ye giden yolu izliyor. Kısmi Tutulma Afrika’nın çoğunu kaplıyor. Bu bir Afrika Tutulması ve Afrika’yı uyandırıyor!
Her şeyden önce, Tam Tutulma bölgesi esasen derin Afrika Yağmur Ormanıdır, Gezegendeki en el değmemiş ortamlardandır. Bu, Yeni Dünyanın “Orman Kodlarının” Afrika’da güçlü şekilde aktive edileceği zamandır. Ama, başka bir seviyede, bu Işık Kodları Afrika’yı 19 ncu yüzyılın sonlarında ve 20 nci yüzyılın başlarında ona saldıran derin karanlıktan kurtaracak ve tekrar Işığa yükselmesini sağlayacak.
Afrika muhtemelen Gezegendeki en “ihmal edilmiş kıtadır. Gezegendeki en büyük kıtalardan birinin tarihi hakkında çok şey bilinmiyor, yalnızca İnsan Yaşamının başlangıç noktası olduğu söyleniyor. Afrika orijinal “Mu” idi… İlk Lemurya ve sonra Atlantis olmak üzere genişleyen ilk kıta. Afrika’nın “Elohim Koruyucuları” olan Yaradılışın Koruyucuları tarafından taşınan Yaradılışın güçlü orijinal Kodlarını taşır. Bu Yaradılış Kodları bu Tutulma zamanında Izgaralara geri salıverilmeye hazırdır. Bu Salıverilme Dünya Koruyucularının ve Elohim ile çalışan Yaratıcıların bir kez daha Gezegenin Merkezindeki Holografik Kütüphaneye erişmelerini sağlayacak.
Ama, zamanda geriye dönersek, 19 ncu Yüzyılın sonlarında, Anglo/Avrupalı/Amerikalı İmparatorluğun genişleme zamanında, Avrupalı Kolonicilerin kıtanın yapabildikleri kadar çoğunu gasp ettikleri “Afrika için Kapışma” olarak bilinen şey vardı. Portekizliler tarafından keşfedildikten sonra Güney Afrika Hollanda’dan Büyük Britanya’ya geçti ve İngiliz Kolonisi oldu, aynen Swaziland, Botswana, Lesotho, Zimbabwe ve Zambia gibi. Portekizliler Mozambik ve Angola’ya yerleşti. Almanlar Namibya’yı aldı. Belçikalılar Kongo’yu, İngilizler ayrıca Kenya, Uganda ve Tanzanya’yı aldı. Tüm bunlar devam ederken, Afrikalı Izgara Koruyucular ile birlikte “Elohim Koruyucular” Izgaraları kapattı ve orijinal Yaradılış Kodlarına erişimi kilitledi. Ve bu nedenle, Afrika Işığın Orijinal Yeri ve “Ana” olmaktan çıkıp “Karanlığın Kalbi” haline geldi ve o zamandan beri bu devam etti.
Şimdi, Afrika’nın “Kalbinin” aktive edileceği ve Işığın geri döneceği zamandır.
Ben gençken ve anti – ırkçılık politikasına dahilken bir deyişimiz vardı: “Afrika Mayibuye!”. Bu “Afrika… Gelebilsin!” anlamına gelir. Afrika’nın Işığa geri yükseleceğini söyleme şekliydi. Bunun Afrika’nın Işığa Yükselmeye başlayacağı an olduğunu düşünüyorum!
Güneş Tutulması kodları Afrika’ya yansıtılan karanlık gölgeleri çözecek ve Afrika bir Kıta olarak gerçekte kim olduğuna uyanmaya başlayacak. Yeni ışık Kodları Yağmur Ormanları ile ilgili, orijinal Gezegen Bahçesi ile ilgili, Ana ile ilgili ve Toplumu besleme ve bolluğu paylaşma ile ilgili yeni fikirler getirecek.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder