20 Ekim 2013 Pazar

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost)18.10.2013

 
Birlik duyguları ve neşeli bir mutluluk daha önce hiç deneyimlemediğiniz kadar bir yoğunlukta sizi sarmalıyor. Her şey ile Birliğin hissini çok daha derinden ve tatmin edici şekilde deneyimlemek için kendinize izin veriyorsunuz. Niyetlerinizi ve arzularınızı yüksek tuttuğunuzdan dolayı bunların varlığınıza çok güçlü bir şekilde gelmesinden duyduğunuz hayranlıktan biz de keyif alıyoruz. Daha çok bu enerjiklerin farkına vardıkça, daha çok onların içine dalmak istiyorsunuz ki onlar saf Sevgi ve Işıktandırlar ve sizin eski enerji kalıplarınızdan temizlenmenize izin verirler. 


Bu nihai temizliğinizde bazı eski durumlar daha önceden çok iyi bir şekilde bildiğiniz süreçten geçmeden ani olarak temizlenip gittiğinden dolayı modunuzda ve duygularınızda ani değişimler deneyimleyebilirsiniz. Bu sizin bu nihai temizliği bu muhteşemlikte Melekler Alemi ve Rehberlerinizin varlığını da çok güçlü bir şekilde hissederek başarmak için sahip olduğunuz güçlü arzu, niyet ve seçimlerinizden dolayıdır. Ve bu, bu anda bizimle iletişimi deneyimlemek isteyenlerinizle çok daha fazla şeyi paylaşabilmemize izin veriyor. 

Biz sizdeki bu muhteşem değişikliği hissediyoruz ve bu sizin etrafınızdaki veya sizinle tanışan diğerleri üzerinde büyük bir etki yaratmakta ve birçokları deneyimliyor oldukları yaşamdan çok daha fazlasının olduğunu seziyor ve fark ediyorlardır. Bu farkındalık onları kendi değişimlerine ve gezegen üzerinde yaşayanların bütün yönlerinin kollektif değişimine yönlendirecektir. Biz burada size bu değişim için yardım etmek üzere çok güçlü iletişimimizle varız. Bizim varlığımızın farkındalığı da bu etkileşimlerin bir parçasıdır çünkü siz kendinizinkiyle birlikte bizim enerjimizi de paylaşıyorsunuz. 


Bir kez kendimizi size açık şekilde tanıtmak için doğru zaman geldiğinde ki bu sevgiyle beklenen İfşaat anıdır, bizim varlığımızın farkında olanlar bu enerjiyi hissedecekler ve bizim gelişimizi daha kolay bir şekilde kabul edeceklerdir çünkü bu enerji onlar tarafından bilinecektir. Yani lütfen yanınızda taşıdığınız büyük gücün farkında olun ki bu sizi yüksek realitenizi deneyimlemeye doğru götürmektedir ve yaptığınız her şeye çok daha fazla yoğunluk eklemektedir. 

Deneyimlemek istediğiniz şey üzerinde odağınızı tutmaya devam ediniz ve arzu ettiğiniz şey doğrultusunda içinizde ve etrafınızdaki her şeyin nasıl dönüşüp değiştiğini gözlemleyiniz. Şimdi bu sizin büyük değişiminizin zamanıdır ve biz sizin bunu oldukça yoğun bir şekilde hissediyor olduğunuzu biliyoruz. Diğerlerine hizmet etme arzunuza tam olarak uyandıkça büyüyen Işığınızı diğer herkese yayıyorsunuz ve bütün varlığınız bu arzunuzu iletişimlerinizle ve diğerlerine karşı olan davranışlarınızla ifade ediyor. 


Hepinizin bir zamanlar gerçek duygularınızı ifade etmeyip sadece kendinize saklamaya alışık olduğunuz gibi bunun hakkında konuşmasalar bile bunu hissettiklerini biliniz. Ancak sizi daha önce sarmış olan illüzyon değişmeden şimdi onlar sizinle birlikte akmakta özgürler. İllüzyon çok hızlı bir şekilde sizin kollektif bilincinizden yok olmaktadır ve yakında bütün toplum, şekli ve fikirlerinin oluşmasıyla yeni Altın Çağın Dünya Vatandaşları olmaya doğru hareket etmeye hazır olacaklardır. 

Ben Sirius’tan SaLuSa ve sizin güçlü yükselişinizi hissediyorum. Çoğu zaman sizi mutlu bir zihin durumunda tutarak kendi enerjinizden çok güçlü bir şekilde akan Varlık olma anlayışı ve Birliğin gerçek deneyimini yaşatan kendinizi bütün eski şeylerin üzerine yükseltmenizin farkındalığının neşesini hissediyorum. Unutmayınız ki sizi mutlu etmeyen hiçbir şeye tutunmak durumunda değilsiniz. Siz Özgürsünüz!


Kanal : MADAD
Çev: Pınar Gelişir
ÖZEL DUYURU:
HER ÜLKENİN VATANDAŞI BU DİLEKÇEYİ İMZALAYABİLİR.
https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

Dünya üzerinde ve çevresinde Dünya-dışı medeniyetlerden gelenlerin varlıkları askeri personel, astronotlar ve sivil havacılık pilotları da dahil olmak üzere yüzlerce güvenilir görgü tanığı tarafından açık bir şekilde onaylanmıştır.


Bu ayrıca 60 yılı aşkın bir süredir küresel bir örtbas konusu olmuştur. Bu tanıkların tanıklıkları doğrultusunda Dr.Steven Greer’in İfşaat Projesi ve son belgesel, Sirius hazırlanmıştır. Nisan- Mayıs 2013 de Washington DC Ulusal Basın Kulübünde Yurttaş Konuşmaları sırasında yapılan İfşaatta mevcuttur.
Medya yanlış ve asılsız bilgilendirmesini kullanarak yapılan bu örtbas insanlığı son derece gelişmiş, yıldızlar arası ışık hızından daha hızlı yolculuk etme yeteneğine sahip iyiliksever galaktik medeniyetlerle açık olarak iletişim kurmaktan geri bırakmaktadır. 


Böyle yaparak, dünya liderleri medeniyetimizi şimdiye kadar genel refah, bağımsızlık, ve şimdiye kadar sadece bazılarının hayal edebildikleri çevre temizliği konularında bir seviyede geliştirecek olan ileri güçlerle ve enerji teknikleriyle dolu olan bu gelişmişlik alanından yoksun bırakmışlardır.

0 comments:

Yorum Gönder