9 Ekim 2013 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 8.10.2013

 
Dünyanız o kadar hızlı değişmektedir ki şu an baktığınız açıdan bunu algılayamazsınız. Çünkü bu realitede her şey belirli bir zaman çizelgesiyle ölçülüyor ve siz hala bu realitede işlevinizi devam ettirdiğiniz için sizin olan her şeyi ilgili zamanla ölçmeye ihtiyacınız vardır. Siz yüksek realitenize katıldığınızda bu yüksek realiteyle tam olarak işlev sağlayabilmek için zihniniz değişik zaman algısına alışmak durumundadır. Şimdi zihniniz sizin yüksek realitenizle bağlantı kurmaya başladığından dolayı bazen zaman hakkında kafanız karışabilir. Bir gün her şey çok hızlı olabilir, başka bir gün ise her ne yaparsanız yapın her şey çok yavaş olabilir. Bu değişim aynı zamanda bir günün içerisinde de olabilir ve bu sizin için biraz fazla kafa karıştırıcı görünebilir.


 Lütfen aynı zamanda bedenlerinizde de birçok fiziksel değişimin meydana geliyor olduğunu biliniz ve bütün diğer değişimlerle beraber bu aynı zamanda sizi deneyimlemek üzere seçmiş olduğunuz yüksek deneyime doğru taşıyacak olan mükemmel yapıyı yaratır. Kendinize karşı sabırlı olmalısınız ve farkına varabildiğiniz her bir değişimin keyfini çıkarmalısınız ve geri kalanlarının da her biriniz için en mükemmel zamanda olmasına izin vermelisiniz.

Biz hala her gün genişleyen ekonomik ve sosyal değişimler için planlarımızın ve ‘ doğru yerlerdeki’ insanlarla olan temaslarımızın üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Eski sisteme hizmet etmeye devam edenler şimdi daha net bir şekilde onun herhangi bir yere doğru gitmediğini görebiliyorlar. Ve onlar bu durum içinde kalmak için başka hiçbir sebep görmeyerek yeni olanı desteklemeyi tercih ediyorlar ve doğru insanları bulmak için araştırma yapmaya başlıyorlar. Onlar her zaman aradıklarını bulurlar ve hiçbir zaman desteksiz bırakılmazlar çünkü her şey çok iyi planlanmıştır ve değişim realitesini hepiniz birlikte oluşturduğunuzdan dolayı değişimi arzulayan hiç kimse unutulmamıştır. 


Eğer politik çevrenizin haberlerini izlerseniz bu değişimi liderlerinizin konuşmalarına odaklandığınız zaman çok daha büyük bir ölçekte gözlemleyebilirsiniz. Hatırlayınız ki sisteminizde görünmeyen çok daha fazla insan  vardır ve onlar öne çıkıp açıkça konuşmanın vaktinin geldiğini hissedene kadar sessizce çalışmaktadırlar. Bu zaman çok yaklaşmaktadır ve hiçbir şey bu süreci durduramaz, hatta onların hayatlarına karşı olan tehditler bile. Ki siz, Sevgi ve Işığın Hepinize doğal olarak bir koruma yaratan çok daha yüksek enerjisel alanlarında yaşamaktasınız. Bazıları bunu daha farklı şekilde deneyimlemeyi seçiyor olabilirler ancak bunu hatırlamalısınız ki bu onların kendi seçimleridir.

Şimdi kendi değişimlerinize odaklanmalısınız çünkü kendi yüksek realitenize geçerek diğerlerine daha fazla yardımcı olabilirsiniz. Sadece sürekli mutluluk ve neşe hissetmeyeceksiniz ki, biz bunun sizi ne kadar kuvvetli motive ettiğini biliyoruz. Aynı zamanda hala kendi gerçekliklerini arayan  diğerlerine de çok daha fazla içsel güç vereceksiniz ve hem de Dünya Anaya daha fazla Sevgi getireceksiniz. Bu onun bedeninin tahrip olmasını durdurmak için gerekli olan değişimleri hızlandırmasında yardımcı olacak ve bir kez daha onu yaşayan bir Varlık olarak göreceğiz. 


Yüksek realitenize adım atmak için öncelikle gerekli olan hazırlıklarınızı tamamlamaya lütfen daha fazla odaklanınız ve dikkatinizin bundan çekilmesine izin vermeyiniz. Biz yeterince ‘bekleyişin’ olduğunu bilerek ve hissederek size elimizden geldiği kadar çok yardım ediyoruz.  Lütfen bunu yapın.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve size her zaman sevgimizi yolluyoruz ve binlerce Dünya yılı boyunca  hepimiz için birlikte yaratmış olduğumuz ortak realitede bir araya gelerek sizinle birlikte çalıştığımızı görebiliyoruz. Bu şimdiye göre çok daha fazlasını paylaşacağımız ve nihayetinde birbirimizi kucaklayabileceğimiz muhteşem bir andır.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder