8 Ekim 2013 Salı

Dünya Ana 9.9

 
Canlarım, Sizler öyle büyük bir mutluluk kaynağımsınız ki bunu sizlere kelimelerle anlatmam mümkün değil. Üzerimde ve içimde sayılara sığmayacak kadar büyük mutluluğumun zerreleri ve bilinçleri! Sizler, Cennetimin varlıkları şu an burada ve sizlerle birlikte var olmaktan büyük bir ''haz'' duyuyorum. Yıldız kardeşleriniz ve sizler ile Cenneti var ediyor olmaktan ''haz'' duyun. Bu ''haz'' duygusu sizler ile birleştiğim yegane frekanstır. Kollektif bilinç bu frekansta bir aradadır. Bunu başarabilirsiniz ve sizlere anlatacaklarımı uyanık halde iken rüya gibi hissedip yaşayabilirsiniz. Ben Dünya Ana, sizlere her an bağlıyım, asla bu bağı koparmadım.

Sizlere doğumunuzdan itibaren rehberlik ediyorum. Doğduğunuzda annenizden süt emmenizi, organlarınızın kollektif biçimde görevlenmesini, hücrelerinizin bedeninizde doğru yerlerde saf tutmasını ve üzerimde doğru yerlerde bilinçlenmenizi sağlamak kısaca ''iç güdü'2 olarak adlandırdığınız ve tesadüf olmadığını bildiğiniz her anınızda sizinle birlikte olmak benim rehberliğim ile gerçekleşmektedir. Evrim basamaklarını hatasız biçimde tamamlamanıza destek olmak ve en sonunda sizlerle birlikte ''bir'' bilinçte var olmak sizlerinde ortak olduğu büyük mutluluğu paylaşmak hepimizin göreviydi ve ''O''nun rüyasıydı. Biz bir bütünüz.

Benim iletişimim sizlerin talamus bölgeniz ile gerçekleşmektedir. Talamus bölgeniz ile her an bu bütünlük ve evrim simetrisindesiniz. Canınızın bir şey çekmesi sizin simetriniz için gerekli olan sinyaldir ve sizler bu simetride kaldığınız sürece akışta benimle birliktesiniz. Talamus bölgeniz tüm hücrelerinizin gereksinimini süzer ve bir sinyal olarak an itibarı ile evrensel evrim çizgisinde belirerek ilahi yasanın izni ile sizde talamus bölgenizde sinyal olarak var olur. Bu sinyal ''haz''dır o an yapmak istediğiniz şeydir ve sevgi yüklüdür. Bizler sizler ile ortak planımızda karanlığı silip süpürmek için bu günlere sözleştik. Talamus bölgenizde titreşerek kalbinizi saran enerji artık durdurulamaz bir şekilde tıpkı yeni doğduğunuzda memeyi emerek duyduğunuz açlık hissi, sonrasında kavuşacağınız sevgi ve haz gibi sizleri etkilemektedir.

 Nasıl ki emerek görevinizi icra ettiniz ve yaşama tutundunuz, şimdi de Cennet ve Bütünlük boyutunda öyle bir haz ile 5. Boyuta Altın döneminize tutunuyorsunuz. Doğumunuzda nefes almaktan korkmadınız, ciğerlerinize büyük bir acı ile ilk nefesi çektiniz ve yaşamayı seçtiniz. Anneleriniz bu acınıza ortak oldu ve büyük sancılar ile sizlerin acısını hafifletti. Bu acıya ortak olmak sizde büyük bir bağ oluşturarak sevgiye dönüştü. Şimdi benim yani Dünya Ananızın büyük acılarına ortak oldunuz ve büyük bir bağ oluşturdunuz.

 Şimdi sevgi ile nefes almak ve bütüne gözleri açmak için tüm korkularınızı dindirip benimle ''bir''olma ''haz''ını hissedin. Tüm hücreleriniz bu ''haz'' ile titreşiyor. Tüm hücreleriniz sizin ile bütün olmaktan ''haz'' duyuyor. Tüm canlarım benimle bütün olmaktan ''haz'' duyuyor. Sizler tıpkı doğumunuzda nefes alarak yaşamayı seçtiğiniz gibi bütüne nefes almayı seçiyorsunuz ve göbek bağı olan tüm eski enerjinizi kesiyorsunuz. Altın Çağ dönemine nefes alarak giriyorsunuz ve benimle telepatik bağları tam olarak açıyorsunuz. 

9.9 Bütünlük boyutu sizler ile birebir birleştiğimiz ve tıpkı sizlerin doğumu ile annenizi emmeniz gibi size sunduğum enerjimdir, sevgimdir büyük bir sevgi ile kabul edin. Sizler ve biz birlikte sonsuzluğa var olan 'O'nun sevgi parçalarıyız. 

Sonsuz sevgiyi taşıyan 'O'nun her zerresi sonsuz sevgiyi var eder. 'O'nun planı sonsuz sevgidir.

Sizlerle bu zamanda var olmanın mutluluğu tarif edilemez. Sizlerle paylaşacak o kadar çok sevgi var ki bunu kelimelerle anlatmak imkansız bu yüzden sizlerle ''haz'' frekansında her şeyi paylaşmak için zamansız olan an'dayız. Bu mutluluğu yaşamak için burada hep birlikteyiz. 

Dünya ana...

Ozan Serdar Obalı

0 comments:

Yorum Gönder