26 Ekim 2013 Cumartesi

Steve Rother - Grup ( MAYIS 2013)

 
Steve'den: Bu ay grup , dünyayı bekleyen olaylar hakkında konuşmak için kollektif olarak geri dönüyor. Geçen ay Zaman Koruyucusu bunca zamandır dünyayı koruyan güç alanının salıverilmesi hakkında konuşmuştu. Şimdi Grup 2013 Kasım ayında dünyadaki yeni yaşamın tohumlarını ekecek olan önemli bir olaydan bahsediyor. NASA'nın ISOT kuyruklu yıldızı olarak adlandırdığı ve 28 Kasım 2013 'de bize ulaşması beklenen kuyruklu yıldız hakkında konuşuyorlar. Bu kuyruklu yıldızın, Grup'un yaşamın yeni tohumları dediği geniş örtüdeki bir kozmik tozu dünyaya dağıtması bekleniyor.

Sizleri kocaman kucaklıyor, hafifçe dürtüklüyorum.

Steve
İnsan gibi davranan ruhlar için bir ipucu: Bir güneş patlamasından 36-48 saat sonra dışarıda şapka takın.


 SELAMLAR,


Selamlar sevgili dostlar, gelip en azından sizlere bir ''merhaba'' demeyeceğimi mi  düşündünüz ?  Hepinizi kucaklamak zorundaydım, o küçük gülümsememi vermek. İşte geliyor. Ben ritmik servisten Elrah. Şimdi hepimiz yerleştiğine göre Grup'un kalanını da işin içine sokuyorum , tamam mı ?  Bu çok ilginç bir şey, çünkü onlar kendilerine Grup demiyorlar. Bu Koruyucunun ( Steve) bir nevi onlar için uydurduğu bir isim , çünkü herhangi bir adlandırmayla gelmedikleri için Koruyucu onlara ne diyeceğini bilmiyordu. Gerçekten önemli olan bir kaç kelime söylemek için bekliyorlar, işte başlıyor.


YUVADAN SELAMLAR


Sevgili dostlar, bir kez daha Steve'in Grup'un kollektifi dediği özde olmak büyük bir onurdur. Fakat, sizler kim olduğunuzu biliyor musunuz? Biz kim olduğumuzu biliyoruz; bu bizim için bir problem değil. Tam olarak nereye gidiyor ve ne yapıyor olduğumuzu biliyoruz. Sorun şu ki çoğunuz bize bir çeşit etiket takma ihtiyacı duyuyorsunuz, böylece bizi dünyanıza taşıyabileceksiniz. Onun bize verdiği isim gruptu. Bu ismi nereden aldı ? Ne tuhaf bir isim. Hiç bir zaman kendimizi tanıtıp ''Merhaba. Biz grubuz'' demedik. Ne grubu ? Kimin grubu ? Ne isim ama. Bu isim nereden geliyor ? Ne anlama geliyor ? Bugün çokça bu konudan bahsetmek istiyoruz, çünkü sizi bekleyen bir çok önemli parçayı sizinle paylaşacağız. 


Bir çok şey meydana gelmektedir ve bu oldukça ilginç. Ama izin verin sizi Zaman Koruyucusunun geçen ay başlattığı ilginç parçalar serisine geri götürelim, biz mümkün olduğu yerde bu konuyu işin içine sokacağız. Bugün bundan bahsedeceğiz, böylece neler gerçekleştiğini daha geniş bir bakış açısından anlayabileceksiniz.
Dünyada var olmuş her bir insanın kendileri dışında kendilerini yansıtacak bir şeyler aradığının farkında mısınız ? 


Dünya genelindeki tüm ırklar hayranlık duydukları bir tanrı, bir ilah, usta bir varlık ileri sürmüştür. Bazı ırklar onları büyük mabetler içinde çizmişlerdir ya da nesilden nesile aktardıkları temel bir hikaye haline dönüştürmüştür. İnsanlar güçlerini bu şekilde yansıtıyordu , dünya gezegeninde aslında gerekli olan buydu. Her biriniz yaratıcısınız ; esas itibariyle her biriniz dünya gezegenindeki gerçek gücünüzü anlamak için rüyadan uyanmakta olan bilinçsiz yaratıcılarsınız. Artık bunu anlamaya ve buna sahip olmaya başlıyorsunuz ve gerçekleşmekte olan bazı şeyler var, çünkü dünyadaki yansımanız değişti. Bu geçen ay Zaman Koruyucusu aracılığıyla sunduğumuz mesajdı, ama şimdi izin verin  size biraz daha açıklayayım böylece bu konuyu dünyanızda kavramanız için detaylandırabileyim.

Her biriniz, sizin için özel bir anlamı olan bir şeylere sahip. Bu ne olursa olsun, ister kendi yaratımınızı yansıtan bir ilah, bir inanç sistemi, uğurlu kaleminiz , cebinizde taşıdığınız uğurlu bozukluğunuz. Sabah kalkıp astroloji yayınınızı okumanız ya da o gün nerde olacağınızı ortaya çıkarmak için kendi enerjinize konsantre olmanız. Bunların hepsi kendi gücünüzün yansımalarıdır ve bunların hepsi yer değiştirmiştir; onların hepsi sizi serbest bıraktı. Bu enerjilerde gördüğünüz bütün güçler artık serbest kaldılar ve daha geriye(arka plana) hareket ettiler. Bu kesinlikle olağanüstü bir şey, çünkü bu belki de ilk defa bu gezegende  hepinizin kendi gücünü  aslen olduğunuz hal içinde görmeye başlayabilirsiniz anlamına geliyor. 


Bu oldukça zor, çünkü hepiniz ego taşıyorsunuz. Yuvada biz bununla uğraşmak zorunda değiliz. Siz ''kendi ''hissiyatına ihtiyaç duyuyorsunuz bu nedenle sürekli olarak egonuzu dengelemek zorundasınız. Benim nedir ? Onların nedir ? Bu kim ? Nerede olmam gerekiyor ? Evet, size kalbinizin su soruların cevaplarını bildiğini söyledik . İşte bu yüzden bugün sizi bu yöne doğru yönlendirdik, çünkü size bir yol verildi; sadece ne olduğunu görmeniz için zamanın ötesinden verilen bir yol haritası.
Geçen ay size tüm bu enerjilerde bir salıverme olduğundan bahsetmiştik. 


Lütfen bunların sonsuza dek gittiğini düşünmeyin çünkü çoğunuz bu yansımaları seviyorsunuz.Yani onları hayatınıza geri alacaksınız, fakat onların kısa bir süre önceki gibi çalışması için ufak bir ayarlama yapmak zorunda olabilirsiniz. Bu ayarlama gücünüzü yansıtmaktır, olduğunuzdan daha fazlasını yansıtmak, böylece dünyada baktığınız her yerde kendinizi görmeye başlayabilirsiniz. Bu ego taşırken oldukça zordur. Egoyu sizi  özünüzden kesebilecek noktaya dek şişirmek eğilimindesiniz, ama size bunun tam tersinin de doğru olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü eğer ayağa kalkıp mesajımızı taşıyacak kadar egoya sahip değilseniz, kendinizi ve dünyayı kendini belli eden enerjilerinizden yoksun bırakıyorsunuzdur.

Uzun bir zaman önce dünyadaki tüm varlıkların her zaman kanallık aldığını söylemiştik. Bu dünya gezegeni üzerindeki pek çoğunuz için çok tuhaf ve gizemli bir şey, ama artık tamamen de gizemli değil. Hepiniz düzenli olarak dinlediğiniz bir rehberliğe sahipsiniz ve sizler büyüyüp daha fazla dinlemeyi öğrendikçe hayat daha kolaylaşmaya başlayacak, bu yüzden sizden hayatınızda bu yansımaları bulmanızı istiyoruz. Bu inanç sistemlerini bulun ve onlara, önünüzde duran sihirdeki yansımanızı görebilmeyi garantilemek için ayarlama amacıyla dikkatle bakın. Geçen ay ayrıca kuyruklu yıldızların gezegeninize ulaşmasına izin veren enerjinin salıverilmesinden bahsettik. 


Perdenin diğer tarafında dünyada gerçekleşmekte olan olaylarla ilgili ne kadar büyük bir kutlamanın olduğu hakkında hiç bir fikriniz yok. Daha açık konuşacağız böylece bunu daha farklı bir şekilde duyabilesiniz. İşte bu nedenle bu özel celsede kollektif olarak geri dönmek istedik ve hepinizle ritim, aksan ve bazen dirence neden olan diğer zorluklar olmadan konuşmak istedik. Zamanın Koruyucusu geri gelecek; tabi ki o hala burada. Hiç bir zaman bir yere gitmiyor, hatta ondan gitmesini istesek bile. Enerjinin onun olan kısmı ve tüm bu sevgi burada sizin için yansıtılıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ:VENÜS,DÜNYA VE MARS


Her şey kabarıp alçalırken dünyada kademeli bir gerileme olmuştur. İnsanların şu anda Mars'ı incelemelerini oldukça enteresan buluyoruz, çünkü Dünya manyetik alanının kaybıyla Mars gibi olmak üzereydi. Bu yüzden güneş rüzgarları onu un ufak edecek ve güzelliğinin çoğunu ve burada bolca bulunan doğal yaşam formlarını silecekti. Mars'ı incelemenizin oldukça ilginç olduğunu düşünüyoruz çünkü Marsta bulacağınız şeyin geçmişte orada yaşamın var  olduğunu söyledik. Ve sonunda bunun siz olduğunu ortaya çıkaracaksınız;  bu gezegen orjinalde sizin buraya geldiğiniz yerlerden biridir ve ilerledikçe bunun hakkında daha çok konuşacağız.


Bir noktada dünya gezegeninin ihtiyaç duyduğu Mars karbondioksit örtüsünün paylaşılmasına imkan veren ve böylece Dünyada şekillenen yaşamın yeni bir büyüme alanına dönüştürebilen bir takım katalizör olaylar meydana geldi. Bu oldukça başarılı bir süre oldu. Şu anda biliminiz hedef olan Mars gezegeninde, sonunda Venüse gittiklerinde, şu anda konuşmakta olduğumuz yaşamı  şekillendirmek için uyumla bir arada çalışmış üç kız kardeş olduğunu ortaya çıkaracaklar. Tüm bunlardan çok daha fazlasını ortaya çıkaracaksınız çünkü tüm bu enerjiler dünya gezegeni üzerinde, fakat  insanlık boyunca sirküle eden büyük inanç sistemleri nedeniyle bunlar büyük bir ölçüde yanlış anlaşılmış ve yanlış basılmıştır. 


Gözünüzü açıp bir şeye baktığınızda sadece görmeyi umduğunuz şeyi görüyorsunuz. Yaratıcılar işte tam olarak bu şekilde çalışır, yani bizim yaptığımız şey sizin normalde tasavvur etmeyeceğiniz diğer bazı parçaları görmenize imkan sağlamaktır. Bu salıvermeyi hissettiğinizde bu bazılarınız için korkutucudur. Çoğunuz yaşamınızı bu yansımaya dayadınız, onu onurlandırdınız, bazen ona dua ettiniz ve ona kendi gücünüzü verdiniz. Bunun sadece enerjinizin bir yansıması olduğunu ortaya çıkarmak ise bazen egonuzun burnunu oldukça hızlı bir şekilde sürttü.
Evrende sizden daha büyük bir yansıma olamaz. 


Bu sizi şaşırtıyor mu ? Sizler yuvadaki en büyük bilgilerden bazılarını tam şu anda varlığınızda taşıyorsunuz, dünyada dolaşıyorsunuz ama çoğunuz onun orada olduğundan bile habersiz. Size dünyadaki işinizin bitip bitmediği ortaya çıkarmak için kesin bir test var derken bize güvenin, çünkü dünya gezegeninde başıboş dolaşanlar ve burada takılıp sadece oyunu izlemek isteyenler için yer yok. Hepiniz önemi olan bir şeyler taşıyorsunuz. Test mi? O çok kolay. Küçük bir ayna bulun ve onu burnunuzun altına yapıştırın ve eğer o buğulanıyorsa o zaman  hala işiniz bitmemiş demektir. (Gülüşmeler) Bu basit bir gerçektir. Henüz işiniz bitmedi, yapacak daha çok şey var.

BÜYÜK AYNA
Şimdi izin verin bu bilginin salıverilmesi hakkında ve yansımalarınıza bağlılığınızın salıverilmesi hakkında konuşalım. Birçok organize dinin şu anda büyük sorunlarla karşılaşması ilginç değil mi? Onlar yeniden şekilleniyorlar böylece insanlar yetkili insanların enerjilerini yansıtabilir. Organize dinlerden de fazlası söz konusu sevgili dostlar. Bu,insan kolektifindeki her form için söz konusudur, çünkü tüm bunlara şekil verin sizin beklentilerinizdir. Egonuz bunu idare edemese bile sizler yaratıcısınız; yolun her parçasında önünüzde duran her şeyi siz yarattınız. Şimdi izin verin daha büyük resimden konuşalım. 


Bilginin ve bağlılıkların salıverilmesi kapıyı açtı, çünkü dünya gezegeni yavaş bir bozulma döngüsündeydi. Üzerindeki türleri düzenli olarak kaybediyordu, biliminizin de kanıtladığı üzere 150 yıldır yavaşça ölüyordu. Biyolog ve botaniklerinizin çoğu bu durumdan oldukça şikayetçiydi çünkü onlar gezegenin öldüğünü görüyor ve ne yapacaklarını bilmiyorlardı. Bu durum halihazırda değişmiştir ve onlarda yakında bunun kanıtını görecek. Tüm insanlık kritik bir noktadan geçmiştir ve bu gerçekleşirken gücünüzü yansıtan bu şeylere olan bağlılığınız da oldukça salıverilmiştir.

Çoğunuz dünyayı korumak için koruyucu kalkanı yerleştirenlerin kalıntılarını görmüştür. Bunu piramitleri inşa edenler hakkında konuşurken görüyorsunuz. İnsanlığın şu anda bulunduğu yerden baktığınızda açıklanamayan bir çok şey açıklanabilir hale gelmiştir. Hala dünya üzerinde bulunan bir çok eski yapının nereden geldiği ve dünyada ne yaptığı hakkında geleneksel bir açıklama yoktur. Bu gölge anılar kasten kendi dizaynınız tarafından size bloke edilmiştir. Piramitler, her ne kadar dünyanın bir çok kısmında örtülü kalmış ve unutulmuş da olsa, her zaman dünya etrafında koruyucu bir alan oluşturmuştur. Tüm piramitler böyle değildir çünkü bazıları etkinliği değişen derecede çeşitlilik gösteren orjinallerinden kopyalanan insan yapımı piramitlerdir.


PİRAMİT GÜCÜ
Dünya üzerindeki piramit ağı gezegene belli meteor ve kuyruklu yıldızların çarpması engelleyen koruyucu bir kalkan oluşturuyordu. Bu kalkan salıverilmiştir ve çok özel bir neden yüzünden. Gezegene gelen iki büyük meteoru duydunuz bunlar gazetelerin ön sayfalarında yer aldı, fakat şu an gelmekte olan küçük meteorlardan haberdar değilsiniz. 


Neredeyse dünyanın başlangıcından beri yerinde duran koruyucu kalkanın salıverilmesi sonucu bu senenin Kasım ayında ayın sonlarında kuyruklu yıldızlardan bir tohumlamaya maruz kalacaksınız.Yakınlardan geçecek olan bir kuyruklu yıldız dünyaya yaşam serpiştirecek. Bunu size özellikle söylüyoruz çünkü tüm yaşam orjinalde kuyruklu yıldızlarda tohumlandı. Bu noktada bilim adamlarınız bizimle aynı görüşü paylaşmayabilir ama size şunu söyleyeceğiz, siz bu dünyadan değilsiniz , hiç kimse değil. Buraya çok dikkatli bir şekilde kendiniz tarafından yerleştirildiniz.

Şimdi bir evrimden geçiyorsunuz. Her zaman sizin için ölüp fiziksel bedeni terk etmek, sonra geri dönüşüm için Yuvaya dönmek ve tekrar geri dönmek için reenkarne olmak ve bunu tekrar tekrar yapmak gerekliydi. İnsanlık ilk defa kapıdan yuvaya geri dönüş olmadan, ölmeden geçti. Tam şu anda bir yükseliş süreci içine girdiniz ve yolun her bir adımında sizler dün olduğunuzdan daha yukarıdasınız; bunların hepsi önünüzde tuttuğunuz güzelliktir. Hepinizin bunun üzerinde bir kontrolü var. Bu kuyruklu yıldızlardan korkmayın çünkü onlar yaşam formları serpiştirdikleri için yeni yaşam formalarını size taşıyorlar. Çok uzun bir süredir dünya gezegenindeki yaşam formlarını kaybediyordunuz şimdi dünya yeni bir yolla yeniden tohumlanıyor bu yüzden sadece izleyin ve Kasım kuyruklu yıldızını kutlayın. 


Ona bir isim bile verdiniz ama size bundan bahsetmekten çekiniyorum çünkü benim isimlerim sizinkilerle aynı değil. Bilim adamlarınızın gelmekte olan bu kuyruklu yıldız hakkında bilgisi var ve o yol boyunca toz serpiştiriyor. Temel olarak her geçişinde bu kuyruklu yıldız parçalanıyor ve bunu yaptığında dünya gezegenine kozmik toz serpecek. Aslında şu anda bilim adamlarınız kozmik toz düşüşünü görüp göremeyeceğinizi hesaplamaya çalışıyor. Bu da onların Kasım kuyruklu yıldızından  ne kadar çok toz beklediğini gösteriyor. Aslında bu kuyruklu yıldız dünyayı asla vurmazdı fakat siz portaldan geçtiniz ve onun her parçasını salıverdiniz. Kuyruklu yıldız dünyaya çarpmayacak, dünyanın uzağından geçip güneşin etrafından dönecek, fakat tüm o muhteşem yaşam tohumlarını dünyaya serpiştirecek.


İnsanlığın ve dünyanın tüm yaşam çizelgeleri içindeki en kritik ve muhteşem güzellikteki zamandasınız sevgili dostlarım, dünyadaki tüm enerjiler yeniden enerjilendirildiler, hatta dünyanın üzerinde durduğu manyetik ızgaraya şekil veren manyetik doğrular bile alçalıyor. Son 100 yılda dünyadaki manyetik yapılar bile %12 oranında azaldı. Bu bile rüyadan uyanmanıza neden oluyor. Çok güzel. Çok iyi iş çıkardınız. Sadece iyi bir iş çıkarmadınız ayrıca şimdi burada oturuyor ve sonrası için ne yapabilirim diyorsunuz. Dünya gezegenindeki bilinçli yaratıcılar olmak için mükemmel bir pozisyondasınız ve umarız bu yolculuktan keyif alıyorsunuz sevgili dostlar, çünkü şimdi önünüzde duran bu fırsatlar için kayıt olup çok uzun zaman boyunca beklediniz. 


Yuvaya giden yolu biliyorsunuz ve eğer beyninizden düşünmeyi bırakıp kalbinizden hissetmeye başlarsanız bu sizi yuvaya yönlendirecektir. Yolu biliyorsunuz ve sonunda geri dönüş için bu bedenleri çıkarıp atmaya karar verdiğinizde sizi yuvada kucak açıp bekleyeceğiz. Sevgili dostlar, şimdi bile şu ana kadar yaşamış en büyük meleklersiniz, bunu tüm samimiyetimizle belirtiyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Gözünüzü dört açarak bir sihir yarattınız.

Birbirinize saygıyla davranmanızı rica etmek bizim için bir onurdur. Birbirinizi besleyin, yakaladığınız her fırsatta kapılarınızı açık tutun ve beraber güzelce oynayın.


Espavo.
The Group
 Kaynak: http://spiritlibrary.com/lightworker/beacons-of-light/november-harvest-re-seeding-planet-earth-0
 Çeviri:Utku Maden

0 comments:

Yorum Gönder