25 Ekim 2013 Cuma

~ Cinsel Enerji Akımı ~ Yasam Gücünü Artırmak







Yuvadan Selamlar

Sevgili varlıklar, bir perdenin arkasına geçmis sizin için oldukça sıkıntılı olan bir Oyun oynamaktasınız. Bu gezegen üzerinde yeni bir enerji ile çalısıyorsunuz ve bu tek kelimeyle inanılmaz bir sey. Onu buraya siz getirdiniz. Kendi ag sisteminizi yeniden yapılandırmak için onu fiziksel varlıgınıza tasımak sizin tasarımınızdı. Enerji yapınızda bastan asagı kablo yenileme islemi meydana gelirken bu süreç sizin için de bir çok zorluk çıkardı. Yıllardır bu sürecin etkilerini yasamaktasınız. Size diyoruz ki bütün bunların yanında bu degisim ile bir sonraki asamaya geçebilmenizi saglamak için enerji yapınız da dahil bir çok sey degismekte ve etrafınızdaki her seyi yeniden düzenlemektedir.


Kablo Yenilemenin Sok Dalgaları

Size daha önce bahsettigimiz gibi, sistem geri yükleme islemi ile gezegen üzerindeki kristal yapının da degismesi gerekmektedir. Bu geçisler, mineral aleminden en tepeye kadar sizi desteklemek ve Yeryüzünün o parçasına ait titresiminin yükselmesini saglamak üzere gerekli islemlerdi. Bilgisayarlarınızın bozulmasına neden olan budur. Bunun nedeni de kristal enerji, mineral aleminin tüm seviyelerinde aktive olmaktadır ve buna bilgisayarlarınızı çalıstıran kristal diyotlar da dahildir. Aynı zamanda, tekamülünüze yardımcı olmak için uzanıp etrafınızdaki tüm yapıları tekrar düzenliyorsunuz. 9lerlerken önünüze bir basamak çıkacak: yalnız olmayacaksınız. Bu sizi oldukça rahatsız etti ve bunu zor bir adım olarak gördünüz. Size bunun kendi tasarımınız oldugunu ve tam ayarlanan zamanda gerçeklestigini söylüyoruz. Sabırlı olun ve bu süreç üzerinde çok fazla düsünmeyin. Birçok defa yoldan çıkıp çıkmadıgınızdan süphe ettiniz. Attıgınız her adımı sorguluyorsunuz ve ayagınız yere basmadan hemen önce dogru adımı ya da en etkin adımı atıp atmadıgınızı merak ediyorsunuz, ya da yolculugunuzu tamamlamak istediginiz yer burası mı diye düsünüyorsunuz.

Yaratmak için Yeni Yollar – Sıfır Zaman Aralıgı

Tekamül ederken artık hedef bilincinden çıkmanız çok büyük önem tasıyor. Nereye gittiginize o kadar odaklanmıssınız ki tüm rehberlik sürecinizi kontrol eder hale gelmis. Daha yüksek titresime dogru ilerlerken, kablolarınızın yenilenmis olması yeni yaratım formlarını bulmanızı saglayacak; eski paradigmalara uymayan yeni yaratım yolları. Bir hedefe ulasma fikrine böylesine odaklanmıstınız çünkü bugüne kadar elde ettiginiz her seyi bu yolla kazanmıstınız. Ne istediginize dair tüm ayrıntıları her zaman net bir sekilde ortaya koymustunuz. Ancak, bu bir kitap okumak gibidir. Elinize bir kitap alırsınız ve karakterler hayatınızın parçası haline gelirler ve bu kitabı okurken çok büyük keyif alırsınız. Neler olacagını öyle merak edersiniz ki kitaba devam edebileceginiz vakte kadar sabırsızlanırsınız. Sizin bir parçanız haline gelir. Kitabın sonlarına yaklastıkça hüzünlenmeye baslarsınız. Hiç bitmeyen bir kitaba ne dersiniz? Daima sürükleyen ve karakterleri hayatınızın parçası haline gelen bir kitaba ne dersiniz? Bu yeni yaratım biçimidir ve hedef bilinci yolculuk bilincine dogru kaymaktadır. Bu, sürüsten keyif almaktır. Bu attıgın adımdan keyif almak ve ayagını yere basmadan önce dogru yolda oldugundan süphe duymak yerine ne olacagına dair heyecanlanmaktır. O kusku anında bunu uyguladıgınızda, zaman aralıgı kaybolur. Yaratımlarınız arasında artık bir zaman aralıgı kalmaz, hala düsüncelerinize hükmedemeseniz de, negatif düsüncelerinizden sizi koruyacak hiçbir sey olmasa da.

Süphe duydugunuzda dahi, yasam kendini gerçeklestiren kehanettir. İleri adım attıkça, olacagına inandıgınız her sey hızla gerçeklesecek. O zaman sizden rica ediyoruz, yolunuzdan sasıp sasmadıgınıza takılıp kalmayın. Su anda bulundugunuz yerin keyfini çıkarın. Yoldan çıkmıs dahi olsanız elinizdekilerle mutlu olmayı ögreneceginiz yolculuk bilincine adım atın. Ve anlayacaksınız ki yoldan çıkmak yürümek istediginiz yolun tam olarak ne oldugunu bulmanız içindir.

Yeni enerji içinde gelistikçe, her seyin sizin için degismeye basladıgını göreceksiniz. Aslında, yasama hükmetmek artık farklı bir seviyededir. Bu, bir yunus misali akıntının üzerinize gelmesine izin vermektir. Yunusların öyle düzgün bir tasarımları vardır ki en karanlık sularda bile yüzebilirler çünkü daima hareket halindedirler. Onlara hiçbir sey yapısamaz.. hiçbir seye bagımlı degillerdir. En güzel yeri ya da yürüyebilecekleri en yüce yolu bulmak için yüzmezler. Aksine, o anda bulundukları yerin tadını çıkarmak için yüzerler. Bu yola çıkın ve hedef bilincinden yolculuk bilincine geçin. İzleyin. Yoldan çıkan bir adım atsanız da size keyif verebilir. Kendinizi hiçbir patikanın dahi bulunmadıgı bir ormanda yürürken bulabilirsiniz, sadece sizi o anda çagıran neymis diye ziyarette bulunan kendi ruhunuzu kesfetmek için.

Yuvaya Direkt Baglantı

Çok farkında olmasanız da sandıgınızdan daha çok rehberlik alıyorsunuz. Her birinizin cennete direkt bir baglantısı, Yuvaya direkt bir baglantısı var. Bunu hissedemiyorsunuz. Bu baglantıyı hissetmemek için kasten bir perde çektiniz. Size, zamanınızın çogunu bu perdeyi inceltmek için çabalayarak harcasanız da bu perdenin sizin dostunuz oldugunu söylüyorsunuz. O perdeyi çekip açtıgınız zaman, üzüntü hissedersiniz. O andan itibaren sizi derin bir hüzün sarar çünkü Yuvada degilsinizdir ve bunun ne kadar zor oldugunu hatırlarsınız. Ancak perdenin keyfini sürer ve perdenin öbür tarafında bir parçanız oldugunu bilirseniz, nese, tutku ve sonuçlardan bagımsız oldugunuzda bu durum, size bir rehberlik sunar. Bu, yüksek benliginizin kendi rehberligi ile özgürce akısta oldugunuz zamandır. Bu baglantınızı güçlendirdiginiz zamandır.

Cinsel Enerjinin Yaklasan Dalgası

Önünüzdeki aylarda genel olarak insanlarla ilgili birçok seyin meydana gelecegini söylüyoruz. Özellikle ilki basladı ve önünüzdeki iki yıl boyunca da devam edecek. Fiziksel bedende hissedilecek olan bir enerji artısı var. Evrensel Enerjiyi bedeninizde daima hissediyorsunuz. Kendinizi ayrı görseniz bile, herkesle baglantılı oldugunuzu hissedecek ve fark edeceksiniz. Birbirinizin parçasısınız. Enerji alanlarınız birbirleriyle kesisiyor. Herkesten tamamen ayrı bir kisi oldugunuzu düsünseniz de, degilsiniz ve enerjiniz digerleri etrafınızda olmadıkça var olamaz. Enerji anlamında yalnız olmak mümkün degildir; tek mümkün olan bir enerji akımının bir parçası olmaktır. Bunu perdeyi tasarlayarak gizleyen sizdiniz. Artık bunu daha çok hissetmeye baslayacagınızı söylüyoruz. Bu enerjiyi, fiziksel bedeninizde hissedeceksiniz. Yasam gücü enerjisi bedene girdiginde, buna cinsel enerji adını veriyorsunuz ancak cinsel enerji ile ilgili çok fazla yanlıs anlama söz konusudur. Cinsel enerji ile baglantı kurdugunuz inanç sistemlerini çok fazla korku ve karmasa sarmaktadır.

Çok kısa bir zaman sonra bu Dünya denilen halı büyük bir silkinme yasayacak; herkes cinsel enerji denilen enerjide bir artıs hissedecek. Sizden bu konudaki inanç sistemlerinizi bırakmanızı istiyoruz ve sadece sürüsün keyfini çıkarın. Nereye gittiginize, neye ihtiyacınız olduguna, neyin dogru neyin yanlıs olduguna dair bütün ayrıntıları unutun. Sadece enerjiyi hissedin. Bu sadece enerjidir. Olan sadece budur. Bu, yasam gücü enerjisindeki bir artıstır ve fiziksel bedene girdiginde, siz bunu Kundalini ya da cinsel enerji olarak hissedersiniz.

Bu enerji birçok sekilde kullanılabilir, bir yaratım aracı olarak kullanılabilir. Ancak cinsel enerjinin ya da yasam gücü enerjisinin iki ana yanlıs yönlendirmesi vardır. Birincisi, kontrol için kullanılması diger ise baskıdır. Neye direnç gösterirseniz, üste çıkar. Bunun için bu enerjiyi bastırır ya da inkar ederseniz, geride bir güç yaratır ve bu da normalde ona sahip oldugundan daha çok güç ve enerji kazandırır. Yeryüzünde kendinize ait birçok yapı arasında bunun farkına varıyorsunuz. Sadece içinizden akmasına izin verin. Sizi incitmez. Sizi incitemez. O aslında sizin yasam gücü enerjiniz ve kendinizi iyi hissettiriyor. Sizin içinizden akıyor çünkü o Yuvanızın yerine geçen enerjidir.

Burada, Yuvada, bu enerji anlayabileceginizin ötesinde çok daha fazladır, çünkü bizim daima içinde
yasadıgımız enerji, sizin varlıgınızda cinsel enerji olarak hissettiginiz enerjidir. Siz onu sadece çok kısa bir süre için deneyimliyorsunuz. Biz hep onunla yasıyoruz. Koruyucu diyor ki, “Ben Yuvaya gitmek istiyorum. Ben Yuvaya gitmek istiyorum.” Artık bunu günlük olarak deneyimlediginizi söylüyoruz. Bu durum degismeye baslıyor çünkü yapmakta oldugunuz da budur, Yuvaya dönmek. Siz bunu deneyimlemek için Yuvaya dönmek yerine, onu Yeryüzüne getiriyorsunuz. Dünyanın yeni enerjisindeki yeni enkarnasyonunuzda, cenneti yaratıyorsunuz ve bunun için buradasınız. Bu sizin en büyük umudunuzdu ve siz onu astınız bile.

Gelecek -ki Yıldaki Cinsel Enerji Akımı

Artık büyük bir plan yok, sevgili varlıklar. Artık takip etmeniz gereken bir yol yok. Siz yolu her gün her adımınızda yaratıyorsunuz ve sizi izlemek bizim için ne büyük bir keyif. Mucizevi oldugunuzu anlamıyorsunuz. Her seyi hissedecek olan bir parçanız oldugunu anlamıyorsunuz ve her yerdeki herkes bu enerjiyi hissediyor. Serbestçe içinizden akmasına izin verin. Yunus olun. Karanlık sularda yüzerken size bir seylerin yapısıp kalmasından korkmayın. Yasam gücü, cinsellik, enerjisini hissedin. İnsan gibi davranan bir ruh olmanın keyfini hissedin. Bu ne de güzel bir zaman. Yuvaya dönmek istediginizi söylüyorsunuz. Cennette yapamadıgımız tek sey için size imrendigimiz zamanlar var o da birbirinize dokundugunuz anlar. Bunu sıkça yapın. Her kalp arasında akan bir enerji gücünün oldugunu ve mucizevi bir sekilde her kalbi birbirine bagladıgını bilin. O sizindir ve yasam gücü enerjisi ile baglantılıdır. Bu enerjinin içinizden akmasına izin verin. Gülüsünüz yoluyla akmasına izin verin. Her hareketinizde akmasına izin verin. Baska bir varlıga dokundugunuz zaman onu hissedin çünkü olması gereken de budur. Bu, yasam gücü enerjisinin en güzel kullanım seklidir. Her gün birbirinizin yanından geçerken birbirinize akmalı, kapalı kapılar ardında yatak odasında yapılan bir cinsel iliski ile kısıtlanmamalı, çünkü bu cinsel enerjinin sadece bir formudur. Cinsel fiziksel baglantılar bu enerjinin içinizden akmasına izin vermenin bir yoludur. Ancak her hareketinizde onu ifade ettiginiz zaman, bunu bir seyi ilk kez arastıran çocuk gibi gözlerinizi dört açarak yapın. Utanç, bastırma ya da suçluluk duygusu olmadan açıkça yapın. Bazılarınız yasam gücü enerjisini cinsel iliski sırasında hissetmek niyetiyle bu oyuna dahil oldu. Bu sadece bir insan bedenindeyken basarılabilir. Siz, insan gibi davranan bir ruhsunuz. Yasam gücü enerjisinin Yuvadan size akmasına izin vermek Yuvayı hatırlamanıza yardım edecektir. Önünüzdeki iki yılda, bedeniniz de dahil bu enerjinin akısında bir artıs göreceksiniz. Bunun, cinsel enerjide aniden bir artıs gibi olacagını hayal edin. Bazıları korku içine düsecek. Bazıları bunu kontrol amaçlı kullanmak isteyecek ve bazıları bunu bastıracak, özellikle bu konuda çözümlenmemis sorunları olanlar. Önünüzdeki geçis, simdiden bu enerji içinde rahat olmayı basarırsanız, her biriniz için çok daha kolay olacak. Bu sözleri okuyanlarınızın çogu, baskalarının uyanmasına ve bu enerjiyi arındırmasına yardım edecek, çünkü sizler sifacı ve ögretmenlersiniz.

Bazılarınızın dogal fiziksel tepkileri olacak. Bazen bedenleriniz degisecek. Bazen bedenleriniz ilk anda enerjiye direnç gösterecek, ve sonra uyum saglayınca daha fazlasını isteyecek. Hepsi enerji damgalarınıza, geçmisinize ve inanç sistemlerinize baglı. Cinsel enerji akımı, kendi inanç sistemlerinizi yeniden degerlendirmeniz ve her seye çok daha yüksek bir perspektiften bakmanız için sizi uyandıracak ve motive edecek. Bu fırsatı degerlendirin çünkü fiziksel bedeninizde daha önce hiç hissetmediginiz seyler hissetmeye baslayacaksınız. Sadece nerede ve ne olursa olsun hissetmenin keyfine varın. Her seyin bir getirisi olmasına ya da bir sonuca ulasmasına gerek duymayın. Kablo yenileme süreci ile insa etmekte oldugunuz yeni fiziksel bedeninizde yasam enerjisini daha fazla hissedeceksiniz.

Zaman ilerledikçe cinsel enerjiden daha fazla bahsedecegiz çünkü birçok sey degisiyor ve yakında cinsel enerjinin önemine farklı gözlerle bakacaksınız. Birçok inanç sisteminiz ve yapılarınız bununla birlikte degisecek. Yapmanız gereken tek sey, bunun yaklastıgını bilmek ve bu konudaki korku ve kısıtlarınızı salıvermek için çalısmaktır çünkü yakında yolunuza çıkacaklar. Bunun tüm insanlıgın yüzlesecegi dogal bir degisimin parçası oldugunu bilin. Buna adımınızı atın. Sahiplenin. Hissedin. Paylasın. Çogu zaman cinsel enerji, bir gülümsemede fiziksel iliskiye oranla çok daha güçlü hale gelir. Bu enerjinin Yuvadan geldigini hissedin ve etrafınıza yayın.

Seçilmis Olanlar

Bilin ki seçilmis olan kisiler oldugunuzu anlamanız için sizi büyük bir sevgi ile seviyoruz. Sizler, bir perde çekip nereden geldigini unutmayı seçenlersiniz. Sizler, digerlerinin ne kadar muhtesem oldugunu görmek ama kendi ısıgınızı görmenize engel olmak için gözünüze perde çekmeyi seçenlersiniz. Bu bizim isimiz. Biz, size hangi yöne döneceginizi söylemeye gelmedik. Sorularınıza yanıt vermek için gelmedik. Sorularınızı hatırlamanıza yardımcı olmak için buradayız. Çogu zaman bu toplantılardan cevaplara oranla daha fazla soru isareti ile ayrılacaksınız ve isimizi yaptıgımızı biliyoruz çünkü bunun için buradayız. Cevaplar sizde. Bizim için size cevaplarınızı vermek, eski düsük titresimli Lideri Takip Et yöntemidir. Simdi ikinci Güçlendirme Dalgasına giriyorsunuz: Kendini Takip Et. Adımınızı atın. Sahiplenin. Birbirinizle paylasın ve bir gerçegi kesfettiginiz zaman birbirinize aktarın. Sizin için ise yarayan bir seyi baskalarına aktarın, çünkü hepiniz birer ögretmensiniz.

Buraya özel bir amaçla geldiniz. Fiziksel ve enerji bedeniniz yüksek titresimle bas edebilmek için degistigine göre aktivasyonlar da meydana gelmektedir; Dünya degisiyor. Hayvan ve bitki alemleri degisiyor. Daha haberinizin bile olmadıgı birçok unsur var; bunlar biraz önce bahsettigimiz alemlere uygun olan diger zaman ve uzay boyutlarındaki titresimsel seviyedeler. Hepsi tekamül ediyor çünkü sadece insanları degil – Yuva adını verdigimiz meleki alemler de dahil hepsini kapsıyor. Hepsi seçimlerinizin sayesinde yükseliyor. Bu hareketi hazırlayan sizlersiniz. Bu kitapları okudugunuz zaman, bu mesajları dinlediginiz zaman ya da bu seminerlere katıldıgınız zaman anlayın ki deneyimlediginiz hisler sadece kalbinizdeki hisleri ortaya çıkmasıdır. Bunları size biz vermiyoruz, biz sadece sizin enerjinizi yansıtıyoruz. Mucize budur. Mucizeyi yapan biz degiliz; biz sadece yansıtıyoruz. Siz insan Melekler varlıga adım atarken, mucizeyi birbirinize aktarmayı ögreneceksiniz. Bu oldugunda, Yeryüzüne Cenneti getireceksiniz. Süreç budur. Bu sürece adım atarken etrafınızdaki herkesi güçlendirmek için yeni yollar bulun. Bir sonuca bagımlılıklarını salıvermeleri, yolculuktan keyif almaları ve nefes alıp kısa bir süre için bedeninizden akacak enerjiyi hissetmeleri için etrafınızdakilere yardım etmenin yollarını bulun. Bu enerji ile oynayın. Sevginin içinize akmasına izin verin. Havayı içinize çekin ve Yuvadan gelen yasam gücünü hissedin ve bilin ki bizler omuzlarınızın üstünde oturmus tüm hareketlerinizi alkıslıyoruz. Siz, sevgili varlıklar, yeryüzündeki gelmis geçmis en harika meleklersiniz. Siz kim oldugunuzu bilmiyorsunuz ama biz biliyoruz. Size diyoruz ki asla engellenemeyecek evrimsel degisimin hazırlıklarını yaptınız. Simdiden Atlantis ve Lemurya günlerini astınız bile, ve biz sizlerle gurur duyuyoruz.

Bir de söyle düsünün. Birbirinize dokunun. Birbirinize kalbinizle dokunun. Bir gülümseme ile birbirinize dokunun. Birbirinize saglıklı cinsel enerji ile dokunun. Özgürce ve açık yüreklilikle yaptıgınız her sey ile Yuva enerjisini getirin ve degisiminizi ve Dünya gezegeninin yeniden dogusunu izleyin.

Bizimle oldugunuz ve oynamaya geldigimiz rolümüzü oynamamıza izin verdiginiz için tesekkür ederiz. En büyük arzumuz sadece kanatlarımızı uçmak için degil insanların muhtesemligini yansıtmak için açmaktır. Bu bazen gerçekten çok zor. Bazen tüm gücümüzle saga dönmeniz için cennetten size bagırıyoruz ama siz sola dönüyorsunuz. Siz de bizim bazen deneyimledigimiz bu hüsranı deneyimleyeceksiniz, çünkü sizler de insan Melekler haline geliyorsunuz. Siz bununla baska sekilde basa çıkacaksınız çünkü en büyük arzusu çocuklarının bir seyi kendilerinden daha iyi ögrenmesi olan gururlu bir ebeveyn misali siz de yasamıs en harika melekler olacaksınız. Sizinle gurur duyuyoruz ve her adımınızı alkıslıyoruz. Her an kendinize bir yol yaratmanızı alkıslıyoruz. Sürüsün tadını çıkarın.

Üç basit hatırlatma ile ayrılıyoruz: Birbirinize saygılı olun. Birbirinizi her fırsatta büyütün. Bunun büyük bir Oyun oldugunu unutmayın ve birlikte iyi bir oyun çıkarın.

Espavo

The group

Tercüme : Semra EKMEKCİ

0 comments:

Yorum Gönder