20 Ekim 2013 Pazar

DOLUNAY – 18- 19 Ekim : Konu – OLUŞUM DÖNEMİ – BAŞMELEK MİKAİL

 Firedanceexton
Anna Merkaba kanallığıyla 18 Ekim 2013
Sevgili ışığın çocukları, size bir kez daha bilinçaltınıza kendi kapısını açmak üzere olan dolunay hazırlıklarında geldik.
Geliyor olan portalın konusu Oluşum Dönemidir, oluşum dönemi yeni bilinç için henüz başlamıştır ve biz sizi bu gelen enerjilerde yerinizi almanız ve kalbinizi bu portalın kendi yoluyla getirdiği sevgi ve ışığa açmanız için teşvik ediyoruz.



Biz ruhlarınızın koruyucusu olan melekler, yeni oluşuyor olan dünya bilincinde size yardımcı olmak için tam yanınızda duruyoruz. Şu içinde bulunduğumuz anda kendinizi bulduğunuz bilinç nihayetinde hepinizin bekliyor olduğu bilinçtir. Şimdi bu sizin gerçekten kendinize tam anlamıyla açılabilmenizdir. Bu kendi emsalleriniz arasında gölge benliğinize karşı korku taşımadan özgürce yürüyebileceğiniz zamandır. Şimdi bu yeni bilinçte siz özgürce düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve içinizde saklı olan her şeyi ifade edebilirsiniz. 


Eterik alemlerden gelen Sevgi ve Işıkla sarmalandığınızı biliniz. Neşenin frekansı size hediye edilmiştir ve bu sizi kendini keşfetme, macera ve mutluluk denizine taşımak üzere gönderilmiş olan sevgi dalgasıdır. Korunduğunuzu biliniz. Sevildiğinizi biliniz. Bağışlandığınızı biliniz, bağışlanmanızın arzulandığını biliniz. Bolluk, sevgi ve ışığın kapılarının nihayetinde herkese açılmış olduğunu ve yeni evrensel gerçeğe orada yaşayan her bir ruh tarafından erişebileceğini biliniz. 


Sadece onunla birlikte devam ederek kalbinizdeki gizli yere giriniz ve sizi bekleyen hazinelerin kapağını açınız, ki kalbinizden ruhunuzun ilahiliğiyle bağlantıya geçebileceksiniz. Kalbinizle hayatın sonsuz kütüphanesi olan AKASHA’ya, bütünlüğe, bağlanabileceksiniz. Ve oradan aradığınız tüm bilgiyi toplayabileceksiniz. Onun içine gidin sevgililer, onunla birlikte gidin ve onsuzlukta gelişin. Onu arayan herkesle birlikte sevgi ve ışığınızı yayarak gelişiniz. Bilginizi yayınız, gerçeğinizi yayınız. Bilmeniz gereken her şey oradadır.


Ne zaman bize ihtiyaç duyarsanız bize sesleniniz. Sizi seviyoruz. Sizinle birlikteyiz. Şimdilik hoşçakalın.
Başmelek Mikail – Anna Merkaba kanallığıyla-
Hayat Anahtarı: PERDENİN ARKASINDAN GELEN MESAJLARDAKİ TİTREŞİMLERDE GERÇEK KENDİNİZİ KEŞFEDİNİZ.
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder