30 Ekim 2013 Çarşamba

Başmelek Uriel – Goldenlight kanallığıyla

 
Netlikle Yaşamınızı Aydınlatmak & Bu Cömertliğe Uyumlu Altın Çağda İlerledikçe Yaşam Amacınızı Keşfetmek
İyi Akşamlar, Ben Başmelek Uriel ve sizinle yaşamınızın gerçek misyonunu veya ruhunuzun amacını bularak hayatınızı netlikle aydınlatmak hakkında konuşmak istiyorum. Dünya üzerindeki İnsan Irkı için bu zaman Büyük Uyanışın zamanıdır ve bu dönemde Dünyada olmanızın gerçek amacını büyük bir netlikle keşfetmeniz için sizin ruhunuzla olan bağınızın aydınlanmasını enerjik olarak destekliyoruz. Her birinizin burada çok özel bir amacı ve etkisi vardır ve her bir insan varlığı bizim Kaynak Yaratıcımızın değerli ve muhteşem birer yaratımıdır.


Her biriniz Kaynak Yaratıcının birer kıvılcımısınız ve her biriniz bu yaşama gelmeden önce Dünyada ne gibi ruhsal görevler yapacağınıza karar verdiniz. Bazılarınız için bu ruhsal büyümeye yardımcı olmaktır, diğerleri için ahenk ve güzelliği yaratmaktır… bunu okuyan birçoğunuz içinse sizler ‘yol-göstericiler’ ve ‘aydınlatıcılar’ ve dünya üzerindeki bu büyük uyanış zamanlarında rehberlik edici ışıklarsınızdır. Dünyanız şimdi Dünya Ana Gaia’nın bedenindeki kristal ızgaraya demirlenmiş olan yüksek boyutsal enerjilerle sarmalanmıştır  ve sizin dünyanızı sarmalayan Foton Enerjisinin yüksek enerjileridir.  Dünyanızın içinde, dışında ve etrafında, dünyanın üzerinde olan her varlığın frekansını arttıran yeni enerjiler vardır. Elbette ki Dünyanızda yüksek boyutsal (5. Boyut ve üstü) yaşamış olan Agartha medeniyeti de vardır ki şimdi dünya üzerinde yaşayanlar kendi frekanslarını bu dünyanın içinde, etrafında ve üzerinde olan enerjik kalıplara uyumlamak için yükseltmektedirler.

Aynı zamanda şimdi farkındalığınıza gelecek olan şey bu dünya yaşamına gelmeden önce yapmış olduğunuz ‘ön-doğum’ anlaşmanızın hatırlanmasıdır. Kanal ‘Yeniden Bağlanma’ ile yapılmış olan bu spiritüel tekniği  onun doğum-öncesi yapmış olduğu anlaşmaları hatırlamasında ve biz Melekler Konseyiyle de aynı zamanda bağlantıya geçmesinde oldukça yardımcı buldu. Ve böylece öncelikle kendi yüksek benliğiyle bağlantıya geçerek sonra da bizimle bağlantıya geçip bizden istediği herhangi bir zaman telepatik mesajlar alabiliyor. Biz ona ruh olarak geldiği yeri, ruhunun doğuşunu, kendisi tarafından hazırlanmış doğum-öncesi kontratlarını ve anlaşmalarını gösterdik. 


Ve bizim yüksek boyutlu alemlerle uyumlanarak galaktik ve daha yüksek boyutlu topluma dönüşme dönüşüm sürecinde insan ırkına yardımcı olmak için olan mesajlarımızı ileterek insanlığın yükselişindeki bu büyük plana  yardımcı olabildi. O aynı zamanda kendi Pleiadian ailesiyle de uyumlanabildi ve onlarla telepatik iletişimler kurdu. Herkes için aydınlatıcı mesajlar getirirken onlarla iletişimlerinde bir şifa kaynağı bularak aynı zamanda  onlarla olan yaşam süresiyle alakalı hatırlamalara da sahip oldu. ( Onun çoğunlukla yaşamları ruhsal olarak Pleiades’te olmuştur)

Birçoğunuz Dünyanın sizin gerçek yuvanız olmadığını hissediyorsunuz ve gerçekten de değildir.  Birçoğunuz kendinizi yıldız tohumu olarak isimlendiriyorsunuz ki bu diğer galaktik ırklardan ve ailelerden olduğunuz ve Aydınlanmanın Altın Çağına dönüşümünde dünyaya yardım etmek için bu dönemde buraya gelmek üzere anlaştığınız anlamındadır. Çok daha fazla kendi kökenlerinize ve doğum-öncesi planlarınıza ve anlaşmalarınıza uyanmaya başlayacaksınız ki geçmiş hayatlarınız arasındaki perde kaldırılmaktadır. Kendi yüksek çok boyutlu benliğinizle iletişime geçmeye başladıkça şu anda bulunduğunuz yaşamın kontratları ve anlaşmaları hakkında bilgi sahibi olacağınız gibi diğer yaşamlarla ilgili bilgilere de ulaşabileceksiniz.

Yaşamınızın amacının bilgisine uyumlanmakla alakalı size yardımcı olabilecek birçok metot bulunmaktadır ve bunların birçoğu öncelikle kendi yüksek ve çok boyutlu benliklerinizle bağlantıya geçmekle yapılmaktadır. Bu durumdan sonra kendinize yüksek benliğinizden ve çok boyutlu benliğinizden  yaşam amacınızı netleştirecek mesajlar getirebilirsiniz. Eğer bunda çoktan netlik kazanmışsanız bunu enerjisel olarak günlük hayatınızda nasıl başaracağınız ve dünyayla birbirinize nasıl tesir edeceğiniz konularında soru sormak isteyebilirsiniz. Meditasyon ve yazı yazmak bu konuda size yardımcı olacaktır.

Yüksek benliğiniz ve çok boyutlu benliğinizle iletişime geçmek ruh kökenleriniz ve misyonunuzun olduğu kadar size dünyasal toplumunuza yüksek boyutları getirmek ve demirlemek için yardım edecektir. Yüksek benliğiniz yüksek boyutlarda bulunmaktadır ve onunla yakınlaşmak sizin çok boyutlu benliğinizi yaratır. Bireysel olarak kendi çok boyutsallığınızda yaşamak ve nefes almak çok boyutlu bir toplum yaratır ki çok boyutsal yaşam yaşayan bir çok kişi iletişime geçmeye başlayacaklardır. Bu daha sonra oluşan çok boyutlu toplum sizin Yeni Dünyanızın çoktan eşiğini geçmiş olduğunuz Altın Çağının temelini kuracaktır……. bu muhteşem ışık dolu bir dünyadır.  Işık şehirleri altın pırıltılı ışıkla dolu olarak parlıyorlar ki bu sevgi ve şifanın parçacıklarının parıltısıdır ve eskiyi yeni enerji yapılarına dönüştürmektedir.

Kendi yüksek benliğinizle bağlantıya geçtikçe yüksek boyutun perspektifinden yaşamaya başlayacaksınız ve daha fazla size hizmet etmeyen düşük titreşimli her şeyi geride bırakmaya başlayacaksınız. Ve kendinizin bu yönlerini dönüştürmeye ve şifalandırmaya başlayacaksınız ki bunlar eski dünyaya ait olup şimdi parçalanmakta ve çok hızlı bir şekilde dağılmaktadırlar… Bu sizin perspektifinizden ‘zamanın hızlanmasının’ dinamiğiyle kesişmektedir ki bu sizi bir salınım içerisinde doruğa çıkaracaktır. Daha hızlı dönüşüyle sizi ‘zamanın olmadığı’ bir alana yöneltecektir. Bu bedeninizin, zihninizin ve ruhunuzun onunla daha çok uyumlanmaya başlayacağı yüksek bir boyut alanıdır.

Yaşam amacınızın keşfine ve yaşam amacınızı takip etmeyi aydınlatmak için daha çok ışık tutmaya başladıkça ve günlük anlamda onunla uyumlanmaya başladıkça yaşamınız daha hafif, daha neşeli ve hem kendinize hem de diğerlerine karşı daha sevgi dolu bir hale gelecektir. Bütün anlayışların ötesinde bir neşe ve huzur bulmaya başlayacaksınız ki ruhunuzun ahenkli enerjisiyle uyumlanmaya başlamış ve enerjisel olarak ruhunuzun enerjisi ve ahengiyle bağlanmaya başlamışsınızdır. 


 Yüksek boyutlu bir spiritüel varlık görüş açısından yaşamaya başlayacaksınız ve eski 3üncü boyutsal dünyevi bedenleriniz asla yaşlanmayacak ve ağrıya sahip olmayacak yüksek boyutlu kristal bedenlere doğru  değişmesine yardım edeceksiniz.  Bu geçişiniz hem yaşamsal hem de bedenseldir. Bu, yüksek boyutlu varlığınızla uyumlandığınızda ve yüksek boyutlu spiritüel bir varlık bakış açısından yaşamaya başladığınızda mümkün olan şeydir – bu çoktan sizin olduğunuz şeydir ancak şimdi bunun hakkındaki farkındalığınız artmaktadır- siz bu yaşam süresini cömertliğe uyumlu Altın Çağa sıçrayarak yaşadığınız için bu sizin bütün varlığınızı kucaklayan şeydir.

Ne kadar muhteşem bir fırsat! Ve biz bütün bunların oluşunu meleksi alemlerden izliyoruz. Bu gerçekten mucizevi, neşeli ve sevgi doludur. Biz her zaman sevgi dolu uyumlandırıcı enerjilerimizi size bütün muhteşem gerçek ruhsal ve yaşamsal amacınızı keşfetmenizde ve yüksek boyutlu benliğinizi yüksek boyutlu insan bedeninizi dönüştürmeye getirmenizde  yardımcı olması için gönderiyoruz.  Yüksek boyutlu ruhsal amacınıza uyumlanarak şimdi kendinize çok güzel yaşamlar yaratan muhteşem varlıklarsınız ve yeni yüksek boyutsal ahenkli toplumları yaratıyorsunuz.  Bu süreçte size yardım etmeye hazır bir şekilde bekliyoruz ve dünyevi yolculuğunuzu neşe ve sevgiyle aydınlatması için size en yumuşak sevgi ve ışığı yolluyoruz.

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder